ναι αν εχεις παρεα ολα καλα ειναι.kgana τα λεμε παω για υπνο.αυριο ας ελπισω οτι θα ναι καλητερη μερα απο τη σημερινη.καλυνηχτα
Printable View
ναι αν εχεις παρεα ολα καλα ειναι.kgana τα λεμε παω για υπνο.αυριο ας ελπισω οτι θα ναι καλητερη μερα απο τη σημερινη.καλυνηχτα
Γειαααα!! Μόλις γύρισα από τη δουλειά (με πολλά νεύρα!!)
Διάβασα και αυτά που συζητούσατε!!
Πωω, πού θυμήθηκες τους αυθαίρετους??
Πιτσιρίκα ήμουν όταν το έπαιζε!!!
Ελπίζω να είστε καλά, θα τα πούμε όταν ξυπνήσω (καλό απόγευμα δηλαδή)
Σας φιλώ πάω για νάνι είμαι πτώμα και πάλι τα τσουξαμε σήμερα!!
παλι τα ετσουξες ρε qya?καλα κανεις η ζωη ειναι μικρη.σημερα παντως ηταν καλυτερη μερα απο την προηγουμενη παιδια.αντε τα λεμε tomorow!
kgana τι κανεις?καιρο εχουμε να τα πουμε.σημερα εβαλα καινουριους στοχους ελπιζω να τους πραγματοποιησω.απο αυριο δουλεια.πρεπει να το πετυχω.εσυ καλα?
ο στοχος ειναι η δουλεια γιατι πρεπει να αρχισω σιγα σιγα να ζω φυσιλολογικα.με τη δουλεια πιστευω να αρχιζω να ξεκαθαρεβω πρεπει να βρω τη δυναμη να κανω πραγματα γιατι ο τα χρονια περνανε κgana
τι λεει kgana εχει κρυο λαρισα?εδω αρκετο.για βροχες καταιγιδες ειπαν τιποτα εδω
λαρισα σπουδαζεις?σορρυ δεν θυμαμαι
να μωρε σορρυ διαβασα τα μημυματα πριν.παντως εγω kgana αμα ειχα περασει καπου θα πηγαινα με τα χιλια δεν το συζηταω.δεν σου αρεσει να μενεις μονη σου?
α καταλαβα και τωρα πηγενοερχεσαι.γκαντεμια να μην περασεις καπου μακρια ε?α ρε φοιτιτικη ζωη τι ωραια!εγω kgana μολις πατησω λιγο στα ποδια μου καλυτερα την εχω κανει απο το σπιτι θα βρω να νοικιασω.αλλωστε αυτο ηθελα ολη μου τη ζωη.