Ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν κάτι παραπάνω και όχι επεξεργασία στα μηνύματα του.
Printable View
Με αγχωνει οτι η ιδψ μου ειναι σε εξαρση και λογω ιου αυτου πρεπει να περιοριστω εντελως στο σπιτι για μηνες
Δεν πήγα σε κάποιον γιατρό εννοείται, ενημερώθηκα και ρώτησα αν χρειάζεται να κάνω το τεστ μου είπαν για την ώρα όχι, και έτσι έπραξα. Δεν θα στερησω χρόνο και χρήμα αποκ κάποιον άλλον που επείγει η κατάσταση του περισσότερο από εμένα.
Ναι ήμουν σε πανικό προφανώς σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά για αυτό και έγραψα εδώ, δεν πήγα σε κάποιον γιατρο για να κινδυνέψει κάποιος και κάλεσα απλά τον ΕΟΔΥ και ακολούθησα τις συμβουλές τους.
ΤΟ γεγονός της ανοχυρωσεις μπορεί να μου προκάλεσε πανικό επομένως σύμφωνα τα λεγόμενα σου.
Έπαθα το ίδιο από εχθές το απόγευμα. Νιωθω το κεφάλι μου ζεστό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Όπως ήταν φυσικό με πιάνει άγχος τώρα και σκέφτομαι όλα αυτά. Πιθανό τα δέκατα να είναι κ από το άγχος. Το πάθαινα και στο παρελθόν πολύ συχνά. Έχω μπει σε καραντίνα εδώ και 5 μέρες τώρα, η μόνη επαφή που είχα με τον έξω κόσμο ήταν την Τρίτη που ήταν και πολύ περιορισμένη.
Που μπιρω να καταγγειλω αυτον τον μαυραγοριτη;
https://www.stereotiki.gr/store4/m13...f=bestprice.gr
https://portal.astynomia.gr/webcente...2771460500529#!
Εδώ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
εγώ ήδη έκανα καταγγελία στο ε-μαιλ τους, ελπίζω να το τσεκάρουν
ε-μαιλ Δίωξης: [email protected]
Να ρωτήσω κατι(μπορει να ναι ηλίθια ερωτηση)? Αν κλείσουν ολα..ολα τυπου Ιταλία θα μπορεί κάποιος να πάρει το αμαξι του κ να οδηγήσει χωρις να βγει εξω απο αυτο πχ να παει μεχρι την θάλασσα ας πουμε..??Κ να γυρίσει πίσω σπιτι του? Χωρις να έρθει σε επαφή με κάποιον.
https://drakoulis.com.gr/EIDH-PPOSTA...V-p31888c5c188
Η μάσκα υπάρχει εδώ στα 3,5€ και όχι 299€ που την έχει η «Στερεωτική», ελπίζω η Διώξη να κοιτάξει το θέμα, παίζετε αισχροκέρδια εδώ
Καλησπέρα. Σιγουρα ένας γιατρός μπορεί να δώσει τη βέλτιστη απάντηση στο ερώτημά σου. Ωστόσο, γνωρίζοντας κάποια πράγματα για την πρόπτωση, πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο (σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις 3% του πληθυσμού έχουν αυτήν την ιδιατερότητα), το οποίο χαρακτηρίζεται καλοήθες και δε δημιουργεί συνήθως επιπλοκές. Σύμφωνα με απόψεις γιατρών και τη διαθέσιμη αρθρογραφία του διαδικτύου, αυτό που συνιστάται ως προληπτικό μέτρο είναι η λήψη αντιβιωτικών σε περίπτωση που κάνεις μια επέμβαση για την αποφυγή ενδοκαρδίτιδας εξαιτίας κάποιου βακτηρίου (κι αυτό νομίζω ότι το έχουν σταματήσει). Δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά για ιογενείς λοιμώξεις από όσο γνωρίζω.
Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να μην πανικοβάλλεσαι. Αν είχες μία σοβαρή ανεπάρκεια ίσως αυτό να χαρακτηριζόταν υποκείμενο νόσημα. Δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Μη βασανίζεις άδικα το μυαλό σου. Προσπάθησε να προφυλάξεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και τον αυτοπεριορισμό που όλοι (ελπίζω) έχουμε επιβάλει στον εαυτό μας όσο είναι αυτό εφικτό. Και αν καταβάλλεσαι από τους φόβους σου, πάρε τηλέφωνο τον καρδιολόγο σου να σου λύσει την απορία.
Καλησπέρα. Σιγουρα ένας γιατρός μπορεί να δώσει τη βέλτιστη απάντηση στο ερώτημά σου. Ωστόσο, γνωρίζοντας κάποια πράγματα για την πρόπτωση, πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο (σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις 3% του πληθυσμού έχουν αυτήν την ιδιατερότητα), το οποίο χαρακτηρίζεται καλοήθες και δε δημιουργεί συνήθως επιπλοκές. Σύμφωνα με απόψεις γιατρών και τη διαθέσιμη αρθρογραφία του διαδικτύου, αυτό που συνιστάται ως προληπτικό μέτρο είναι η λήψη αντιβιωτικών σε περίπτωση που κάνεις μια επέμβαση για την αποφυγή ενδοκαρδίτιδας εξαιτίας κάποιου βακτηρίου (κι αυτό νομίζω ότι το έχουν σταματήσει). Δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά για ιογενείς λοιμώξεις από όσο γνωρίζω.
Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να μην πανικοβάλλεσαι. Αν είχες μία σοβαρή ανεπάρκεια ίσως αυτό να χαρακτηριζόταν υποκείμενο νόσημα. Δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Μη βασανίζεις άδικα το μυαλό σου. Προσπάθησε να προφυλάξεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και τον αυτοπεριορισμό που όλοι (ελπίζω) έχουμε επιβάλει στον εαυτό μας όσο είναι αυτό εφικτό. Και αν καταβάλλεσαι από τους φόβους σου, πάρε τηλέφωνο τον καρδιολόγο σου να σου λύσει την απορία.
Ρώτησα κι εγώ κάτι σελίδες πριν αλλά απάντηση δεν πήρα. Αν επιτρέπεται να κάνουμε περίπατο ρώτησα. Αν μπορούμε να βγούμε να περπατήσουμε, εννοείται δίχως να σταματήσουμε για χαιρετούρες και τέτοια. Κάνω καθημερινά κοντά στα πέντε με έξι χιλιόμετρα και είναι μια συνήθεια που με κάνει να νιώθω καλύτερα. Στην Ιταλία τι ισχύει; Έχει απαγορευτεί η οποιαδήποτε παρουσία σε εξωτερικό χώρο;
Από όσο γνωρίζω, ναι έχει απαγορευτεί κάθε έξοδος, κι αν αυτή γίνει πρέπει να αποτελεί τεκμηριωμένη ανάγκη. Κι από ό,τι διάβασα θέλουν να απαγορεύσουν και στην Ελλάδα την οποιαδήποτε έξοδο. Ξέρω πώς αισθάνεσαι, κι εγώ είμαι μία εβδομάδα μέσα και δεν αισθάνομαι καλά γι'αυτό αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Προσπάθησε να ξεχαστείς, να δεις καμία ταινία, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να κάνεις γυμναστική στο σπίτι, μίλα με φίλους. Θα βοηθήσει.
Η φιλη μου μιλαει με καποιον αλλο στο μεσεντζερ οποτε μιλαει μαζι μου και μου απανταει μετα απο 5 λεπτα σε καθε μηνυμα και συνοπτικα. Με κλεινει αποτομα γραφοντας οτι θα πεσει για υπνο ή οτι θα κανει γυμναστικη. Νομιζω οτι με κοροιδευει κανονικα. Τις προαλλες μου ειχε πει οτι αναστατωθηκε που δεν απαντουσα στα μηνυματα της και τσεκαρε συχνα το τηλεφωνο της. Τωρα που της απανταω αμεσως με κλανει. Μαλλον πρεπει να διακοψω καθε επαφη.