Quote:
Originally posted by Tasos75
Αμάν ρε krinο, άλλαξε το nick σου και κάντο με \"ω\" να ξέρει ο κόσμος τί τον περιμένει.
δεν εισαι ο μονος που τον χαλάει η αληθεια....
να προστεθεις και εσυ στο κλαμπ οσων θα ηθελαν να με δουν με \"ω\".
Και ποιος σου είπε ότι η αλήθεια είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να δεις; Τη γνώμη μου καταθέτω και σέβομαι-ακούω τη δική σου \"αλήθεια\" όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις. Δεν υπάρχει κανένα κλαμπ αλλά και αν υπήρχε δεν θα ανήκα σε αυτό.
Είναι θέμα επιλογών το πώς θα διαχειριστεί κάποιος το θέμα της απιστίας. Τί θα βγει αν δηλώσω ότι πήγα με άλλη;
δεν θα την κοροιδευεις αν μη τι αλλο.
Αν και για μενα, το πρωτο πανω απο ολα που κοροιδευεις ειναι ο εαυτος σου....
Συμφωνώ, αλλά για να φτάσω στο κέρατο σημαίνει ότι κοροϊδεύω και τους δυο μας για καιρό. Το κέρατο θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα το οποίο μόνο γλυκό δεν θα είναι για τον άλλο όταν του το ξεφουρνίσεις. Κάνουμε μια δήλωση στη σχέση μας, οποιαδήποτε. Κάποιο σκοπό έχουμε για να κάνουμε αυτή τη δήλωση. Εκδηλώνουμε κάποιο συναίσθημα, ζητάμε, απαιτούμε, επιθυμούμε κλπ και περιμένουμε ανταπόκριση, αντίδραση στη δική μας δράση. Με το να πάει κάποιος και να δηλώσει ότι ήταν άπιστος συνεπάγεται ειλικρίνια και αν δεν το κάνει κοροϊδία; Τί περιμένει αυτός ο χριστιανός λέγοντας αυτό το πράγμα από τον αποδέκτη της δήλωσής του; Να τον συγχωρήσει; Να τον συχτηρίσει; Να το συζητήσουν να βρουν τί έφταιξε και οδηγήθηκαν εκεί; Ψάχνει εξιλέωση; Για ποιο λόγο το λέει; Ρωτάω χωρίς να εννοώ ότι δεν πρέπει ή πρέπει να το πει. ΄
Όταν μια βάρκα ξέρουμε ότι έχει πρόβλημα και συνεχίζουμε να τη ρίχνουμε στη θάλασσα, όταν πάει στον πάτο είναι δύσκολο να τη βγάλουμε έξω, να την επισκευάσουμε και να ξανακάνουμε ασφαλή ταξιδάκια. Ή θα την αφήσουμε στον πάτο ή θα φροντίσουμε να δούμε από που μπάζει πριν κάνει παρέα με τα ψάρια, δεν θα της ζητάμε και τα ρέστα.
Το πιο πιθανό είναι να χωρίσω.
δεν βλεπω που ειναι το κακο, με το να χωρισεις αν ετσι πρεπει να γινει. Γινεσαι εσυ δυστυχισμενος και παιρνεις και αλλο κοσμο στο λαιμο σου, επειδη σε βολευει να εισαι υποκριτης.
Μα θα χωρίσω ούτως ή άλλως. Αφού έφτασα σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι αυτή η σχέση έφτανε προς το τέλος της και με αυτό που έκανα την αποτελείωσα. Δεν της έδωσα καμία ελπίδα να συνεχιστεί.
Το μόνο που θα καταφέρω είναι να πληγώσω και να δημιουργήσω τρομερές ανασφάλειες στην κοπέλα μου την οποία τη μειώνω τόσο με αυτή μου την πράξη που μπορεί να τη στείλω σε ψυχολόγους να προσπαθεί να βγάλει άκρη στο πού έφταιξε.
τι ευφανταστες δικαιλογιες ακομα θα ακουσω για να μην ειναι καποιος ειλικρινης???
σε επιασε δηλαδη τωρα ο πονος μην παθει ψυχολογικα τραυματα η κοπελα σου??
οταν πηδαγες τα ειχες ξεχασει στα σεντονια που κοιμοσουνα??
Να προσπαθει να βγαλει ΑΥΤΗ ακρη που εσυ δεν ξερεις τι θες??
αλλο και τουτο......
Και βέβαια τα είχα ξεχάσει τα σεντονάκια μας για να ξενοπηδάω και βέβαια δεν ξέρω τί θέλω και δεν μου φταίει σε τίποτα η άλλη. Με το να είμαι ειλικρινής όπως ορίζεις εσύ τί θα γίνει; Θα τα ξαναθυμηθώ ή θα δείξω στη σχέση μου ότι τώρα την υπολογίζω; Ή θα έχω πλέον καθαρή τη συνείδησή μου; Είναι η πράξη μου ή είναι η δήλωσή μου που με καθιστά ειλικρινή;
Δηλαδή αυτή η κρίση ειλικρίνιας θα πρέπει να με πιάσει σε αυτό το θέμα;
τι παει να πει σε αυτο το θεμα???
στα παντα....
Στα πάντα, συμφωνώ. Αλλά τί να την κάνω την ειλικρίνια όταν το μικρόβιο το αφήνω να γίνει τέρας; Μία έκρηξη ειλικρίνιας δεν παραγράφει μία περίοδο υποκρισίας.
Χωρίζω βρίσκοντας μια καλή δικαιολογία και αφήνω την πρώην σύντροφό μου στην ησυχία της.
κοιτα αν πας με αλλη και πιστευεις οτι δεν θες να εισαι μαζι της και την επομενη μερα της το πεις, ειναι ασχετο αν θα πεις την αληθεια.
Το θεμα υπαρχει οταν θες να τα εχεις ολα.
Και το πηδημα σου και τις γλυκες σου και ολα....
Μιλάω για την πρώτη περίπτωση.
Η πλακα η χοντρη ειναι να πηδας εσυ μια χαρα να μην το μαθαινει η φιλη σου και να σου κανει το ιδιο και να το μαθεις.
Και στο καπακι να κανεις και σκηνη ζηλοτυπιας..... πολυ κορυφαιο ε?
Γιατι το εχω δει να συμβαινει για αυτο το λεω....
Και εγώ το έχω δει από αρκετούς ελληνάρες
Αν πάλι ρίξω κέρατο και δεν τρέχει κάστανο, τότε το πιο πιθανό είναι να το κάνω για μια ζωή,
πολυ κοσμος το κανει ετσι.
δεν έχω ανάγκη από μία σχέση για τη ζεστασιά της, για τη συντροφικότητα, για όλα τα όμορφα που μπορεί μια σχέση να σου δώσει και να της δώσεις. Είμαι σε μια σχέση για άλλους λόγους. Αν πάλι κερατώσω την κοπέλα μου και με τρώνε οι τύψεις νύχτα μέρα, το λέω και είμαι έτοιμος να δεχτώ τις συνέπειες; Έχω σκεφτεί τί διάολο πήγε στραβά στη σχέση μου και οδηγήθηκα εκεί; Τί θέλω πραγματικά από αυτή τη σχέση; Έστω ότι το λέω και ο άλλος το δέχεται.
ειμαι υπερ των τιμιων και ξεκαθαρων συμφωνιων οποιες και αν ειναι αυτες.
Αν ειναι μονογαμικες τοτε ετσι.
Αν ειναι πολυγαμικες παλι ετσι.
Τα ολιγον εγκυος ειναι που μου την δινουν και για αυτο εχω σιχαθει την ελληνικη κοινωνια (μιλαω για την ελληνικη γιατι αυτη γνωριζω)
Η μιση κοινωνια αλληλοπηδιεται μεταξυ τους και την επομενη ειναι ολο γλυκες και πιστη προς τους συντροφους τους.
Ειναι πολυγαμικοι απλα δεν το αντεχει ο εγωισμος τους και η ψευδουπηρεφανια τους.
Ασχετο αλλα θα το προσεθω στη συζητηση.
Ειχα γνωρισει ενα καπετανιο πολυ σωστο ανθρωπο.
Εκανε ταξιδια μεσα στην θαλασσα και στα λιμανια ουτε ασχολιοτανε να παει με γυναικες κατι που ειθιστε κατα ανω του 90% για παντρεμενους και οχι μονο. Μου ελεγε, μου ειναι αδυνατο να παω με αλλη γυναικα, απλα δεν μπορω. Ακομα και αν πεθανει θα μεινω ετσι.
Ο ανθρωπος σαφεστατα ηταν μονογαμικος με χρι το κοκκαλο.... τον σεβομαι απολυτα για τις επιλογες του και το πως της τηρουσε....
Ειναι και ο μοναδικος που εχω γνωρισει.
Τί σημαίνει αυτό τόσο για μένα όσο και για τη σύντροφό μου; Είμαι πραγματικά ειλικρινής ή η δήλωση συνεπάγεται και παραγραφή όλων όσων προηγήθηκαν και όλα μέλι γάλα από δω και πέρα; Είναι δηλαδή τόσο απλό το θέμα; Κέρατο ή όχι κέρατο;
ειναι απλο αν θες να το δεις ομως.
Ειναι ειλικρινια η οχι ειλικρινια.
Εισαι μονογαμικος κυριε??
τελειωσε, στη γυναικα σου και τσιμουδια.
Δεν σου κανει και σου γυαλιζει μια αλλη???
εχεις δυο επιλογες:
1. την χωριζεις αβλεπει
2. το συζητας μαζι της για το πως νιωθεις και οτι ακολουθησει.
Αυτα τα δοκιμαζω, τσεκαρω, σιγουρευομαι ειναι εξυπνακισμοι.
Οταν ο αλλος σου εχει δωσει την ζωη του, εσυ δεν εχεις δικαιωμα να πειραματιζεσαι εν αγνοια του.
Ωφειλεις να τον ενημερωσεις και απο κει και περα να παρει τις αποφασεις του.
Καθε ζευγαρι πρεπει να παιζει με ισους ορους και να μην γινονται παιχνιδια στη πλατη κανενος.
Όπως το βλέπω εγώ, όταν και αν φτάσω σε αυτό το σημείο χωρίζω και δεν το αναφέρω στη σύντροφό μου η οποία όσο και αν έχει συμβάλει στο να οδηγηθώ εγώ στο κρεβάτι μιας άλλης, δε φταίει σε τίποτα να γίνει ένα κουρέλι γιατί εγώ συνειδητοποιώ ότι η σχέση μου έχει πρόβλημα μόλις εξσπερματώσω στα σεντόνια κάποιας που μόλις γνώρισα.
μαστα....
εσυ νομιζεις οτι οταν χωριζεις την συντροφο σου, αυτη εχει υποψη της οτι θα πας για μοναχος στο αγιο ορος??
Θα σου πω κατι για να το γνωριζεις:
Η αποψη των αντρων οτι οι γυναικες τρωνε κουτοχορτο ειναι ενας παρα πολυ μεγαλος μυθος.
Σε εχει πουλησει και σε εχει αγορασει πριν καν ανοιξεις το στομα σου.
Απο κει και περα βεβαια ο καθενας τραβαει το παραμυθι του.....
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με όσα γράφεις.