Quote:
Originally posted by weird
Anwnimi καλή μου, πρόσεχε τη δομή του κειμένου σου και την έκταση..
μπορεί να διαγνωστείς κι εσύ ως \"άτομο που γράφει λες και βρίσκεται σε κρίση υπομανίας\"...
Πάνο, σου έχουν τεθεί ολοκάθαρα, κάποιες ερωτήσεις.
Εφόσον δεν τις απαντάς, δεν είσαι έτοιμος για έναν διάλογο, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίζω μόνη μου, πραγματικά.
Σ ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση (James), ως πολυδιάστατος και πληθωρικός άνθρωπος, εξαιρετικά αυθόρμητος, πράγμα το οποίο εμφανίζεται και στα κείμενά μου, όταν δεν συγγράφω μεταπτυχιακές εργασίες ή δικόγραφα, καταλαβαίνω πόσο τα έχασες με τις ιδέες, το ύφος, τα κεφαλαία κτλ....
Είπαμε, εσύ θέλεις τις παραγραφούλες σου, την επεξεργασία, το συγκεκριμένο, την επιχειρηματολογία στρωμένη κτλ, για να αντιληφθείς/επικοινωνήσεις...
Λυπάμαι, αλλά δεν είναι όλοι ρομπο στυλ όπως εσύ και μάλλον θα πρέπει να δουλέψεις λίγο και με τον εαυτό σου και με τον τρόπο που διαθέτεις να επικοινωνείς με τους άλλους γύρω σου. Κι όχι, δεν το λέω ως ειδικός, αλλά ως άνθρωπος.
Τώρα όσον αφορά τις υπεκφυγές σου( κολλήσαμε στον τύπο και την μορφή για να αποφύγουμε την ουσία και το περιεχόμενο) , αυτές τις ξέρεις εσύ καλύτερα απο εμένα.
Αν νιώσεις λοιπόν διατεθημένος να επιχειρηματολογήσεις πάνω στους ισχυρισμούς σου και να απαντήσεις σε αυτό που ήδη δυο φορές ρώτησα, προχωράμε, αλλιώς, δεν έχει νόημα να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου.
:)) Μην νομίζεις οτι είμαι τσατισμένη, προς θεού, λυπάμαι μόνο που γράφουμε γράφουμε κι εγώ κι η ανώνυμη κι η επικοινωνία μαζί σου φαίνεται χλωμή.