Originally Posted by
Yugi m
Σαουλμπερντ, πάμε άλλη μια γιατί νομίζω μαζί μιλάμε αλλά χώρια καταλαβαίνομαστε
1. Πρώτα από όλα που το είδες αυτό? Ότι αν γουστάρεις κάποιον άλλον, δεν θα είσαι λειτουργικός με την κοπέλα σου? Κανείς άλλος εδω. Μπορείς μια χαρά να είσαι λειτουργικός. Επίσης, βρε σαουλμπερντ σου είπε κανένας ότι είσαι ερωτευμένος με τον κούριερ? Όχι. Όλα ελκεσαι σωματικά από αυτόν. Άλλο σωματική έλξη, άλλο έρωτας. Σωματική έλξη μπορεί να αισθανθώ για μια κοπέλα που χαζεύει πχ μια βιτρίνα. Δεν θα την ερωτευτώ όμως. Πρέπει να στη γνωρίσω, να δω αν έχουμε κοινά, να έχει στυλ, προσωπικοτητα και μετά να την ερωτευτώ και να κάνουμε σχέση. Τώρα αν αυτή η κοπέλα καταλάβει ότι μου αρέσει και μου πει να κάνουμε μια φορά σεξ και μετά να μην ξαναιδωθουμε ποτέ, κι εγώ πω ναι, ΔΕΝ θα είμαι ερωτευμένος μαζί της.
Και για κάτσε μισό λεπτό. Κάνατε σεξ με την κοπέλα σου κι εσύ σκεφτόμουν τι θα πει ο κούριερ που χάθηκες? Καλά, δηλαδή, δεν περιγράφω άλλο που έλεγε δεν θυμάμαι ποιος αθλητικογραφος.
2. Δεν είναι εύκολο... Πάλι εσύ τα λες. Στη ζωή δυστυχώς πολλές φορές έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον εύκολο δρόμο και στο σωστό. Εσύ επιλέγεις τον εύκολο. Αλλά κυρίως, ποιος σου είπε ότι είσαι γκέι??? Γκέι είναι ο άνδρας που επιθυμεί ερωτικά μόνο άντρες. Δεν είσαι, αφού είχες κοπέλες και ελκεσαι πο γυναίκες. Αυτό που σου λέμε όλοι είναι ότι είσαι μπαι, δηλαδή ελκεσαι ερωτικά και από τα δύο φύλα. Έλεος βρε σαουλμπερντ δηλαδή και έφηβοι τα ξεχωρίζουν αυτά.
3. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Εσύ έχεις παράδειγμα να το στηρίξεις? Εγω σου έφερα συγκεκριμενο παράδειγμα. Εσύ πετάς ένα ξερό μια χαρά βγαίνει. Αν έχεις παράδειγμα η επιχείρημα, θα χαρώ να το συζητήσουμε
4. Ναι ναι αυτό σου είπα βγάλε τον ύπνο και κρατά την αγκαλιά. Πάλι όμως δεν απάντησες στα ερωτήματα που έθεσα.
6. Πολύ φοβάμαι ότι της μιλήσεις όπως μιλάς εδώ. Δεν το ξέρω βέβαια γιατί δεν ήμουν μπροστά. Αλλά αν της μιλήσεις με μισολογα και δικαιολογίες και διαστρεβλώνοντας τα πράγματα οπως κανεις από την αρχή εδώ, η κοπέλα νομίζω δεν απέκτησε σφαιρική άποψη. Αλλά αυτά που ήθελες εσύ. Να της δείξεις το θρεντ αυτό το αποκλείεις να φανταστώ? Ακόμα, κατά τη γνώμη μου ξεκίνησες λάθος την κουβέντα. Άλλο ο κολλητός σου, άλλο ο κούριερ? Δηλαδή αυτό που τους συγκρίνεις μου φαινεται σχεδόν αστείο. Ο ίδιος λες ότι δεν ξέρεις καν τον κούριερ. Και τον συγκρίνεις με τον κολλητό σου που είστε από παιδιά μαζί? Βρε θεματοθετη μου, άκου τι λες λίγο. Βγάζουν νόημα?
7. Θεματοθετη μου συγγνώμη αλλά σε ρωτάω τι ώρα είναι και μου λες 2021. Ναι το ξέρω το χρόνο, την ώρα θέλω να μάθω. Τι σχέση έχουν τα ζώδια με όλα αυτά? Στα οποία δεν πιστεύω κιόλας. Και επανέρχομαι. Γιατί δεν άνοιξες θρεντ για όλους τους προηγούμενους ενθουσιασμός σου, αλλά για τον κούριερ? Σου λέει κάτι αυτό? Επίσης, που τα είδες τα σπίτια? Ποιο σπίτι άνοιξες? Όλους τους προηγούμενους ενθουσιασμόυς σου τους αγκάλιασες ας πούμε? Τους σκεφτόμουν συνέχεια? Η κοπέλα ήξερε για τους ενθουσιασμόυς σου? Η κοπέλα ξέρει ότι αποκλειεις τον γάμο?
8. Στο λέω άλλη μια θεματοθετη. Κάτσε ψύχραιμα και σκέψου κάποια πράγματα. Η κατάσταση είναι η εξής και όλοι στο έχουμε πει. Έλκεσαι ερωτικά από έναν άνδρα, τον κούριερ. Το μυαλό σου δεν θέλει να το παραδεχτεί. Πρόσεξε τι γράφω. Δεν γράφω δεν ελκεσαι, αλλά το μυαλό σου δεν θέλει να το παραδεχτεί. Έπαθες σοκ από αυτό. Και μετά αρχίζεις τις δικαιολογίες, οι οποίες μια μια έχουν αναιρεθεί. Και πραγματικά φτάνουν στα όρια του τρολαρισματος. Μας λες εσύ φταις σε συνθήκες πανδημίας που κόλλησες κοβιντ τον κούριερ. Δηλαδή σκέψου τι λες. Γιατί να μηνκολλησε στο σούπερ μάρκετ? Μετά μας λες για τον αδελφό σου. Δεκτό, αλλά θα σου έβγαινε αλλιώς, αν σου λείπει τόσο ο αδελφός σου. μετά μας λες δεν ξέρεις τι νιώθεις. Μα καλά τριάντα χρόνων μαντραχαλος και δεν ξέρεις να είσαι ερωτευμένος η τι νιώθεις όταν είσαι? Πόσα θες να μας τρελάνεις? Και μπλέκεις σε όλο αυτό το φαύλο κύκλο. Πρόσεξε το, όμως, γιατί αν παραμυθιαζεσαι τόσο πολύ μπορεί να την πατήσεις αλλιώς. Αυτά που νιώθουμε αν τα καταπιέζουμε μετά βγαίνουν πολύ χειρότερα. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Χαλάρωσε και δούλεψε το. Ναι είναι μεγάλη αλλαγή για αυτό θέλει χρόνο. Αλλά πρέπει να την δεχθείς.
Πέρα όμως από αυτά, δες και το θέμα με την κοπέλα σου. Θα έπρεπε να την έχεις αφήσει να πάρει το δρόμο της. Στο λεμεολοι και πάλι εσύ δεν. Απλά βολευυεσαι με αυτήν γιατί δεν θες να ξαναρχίσεις να ψάχνεις, βαριέσαι και πολλά άλλα. Δεν είναι έρωτας αυτός βρε χρυσέ μου. Ούτε αυτή η σχέση σας τιμά. Μήπως μόνοι σας θα ήσασταν πιο καλά? Η με άλλους? Εσύ βγάζεις σπυριά στη λέξη γάμος, εκείνη θέλει. Αστην να τραβήξει το δρόμο της να βρει έναν άνθρωπο που ζητούν τα ίδια. Κ εσύ το ίδιο με μια κοπέλα η άντρα η κούριερ η ότι.