Σ ευχαριστώ πραγματικά.
Θα το κάνω αν και όταν νιώσω έτοιμη :)
Ευχομαι ολόψυχα, να είσαι καλά.
Printable View
Σ ευχαριστώ πραγματικά.
Θα το κάνω αν και όταν νιώσω έτοιμη :)
Ευχομαι ολόψυχα, να είσαι καλά.
Καληνυχτα εσωτερικη!Quote:
Originally posted by εσωτερική_σήψη
παιδια καληνύχτα ή καλη συνέχεια! :)
Εφόσον υπάρχει η σκέψη για επαγγελματική κατεύθυνση καλό είναι να μην κάνουμε απλά του κεφαλιού μας αλλά να βλέπουμε τα δεδομένα της αγοράς και του καταναλωτικού κοινού.
Weird με όλη την ειλικρίνεια μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση προτού το ψάξεις το θέμα. Θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδη σαν δεύτερο επάγγελμα όμως. Η οικονομία απλά δεν σηκώνει ρίσκο σε αγαθά που αφορούν λίγους......
Ναι έτσι είναι,Quote:
Originally posted by vince
Εφόσον υπάρχει η σκέψη για επαγγελματική κατεύθυνση καλό είναι να μην κάνουμε απλά του κεφαλιού μας αλλά να βλέπουμε τα δεδομένα της αγοράς και του καταναλωτικού κοινού.
Weird με όλη την ειλικρίνεια μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση προτού το ψάξεις το θέμα. Θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδη σαν δεύτερο επάγγελμα όμως. Η οικονομία απλά δεν σηκώνει ρίσκο σε αγαθά που αφορούν λίγους......
θα μπορούσα να τα στέλνω σε φίλους, πραγμα που ήδη κάνω,
ή να τα γράφω εδω μέσα...
Το ευρύ καταναλωτικό κοινό,
δεν φαίνεται να με ελκύει αρκετά ως αποδέκτης :)
προς το παρόν.
Βρε παιδιά απλό είναι... σε ένα εκδοτικό οίκο θα το πάει και ότι γίνει έγινε...δεν εξαρτάται το μέλλον της από αυτό το πράγμα έτσι και αλλιώς. Σαν χομπι απλά. Εδώ σήμερα εκδίδει και \"η κουτσή μαρία\", της Weird τουλάχιστον έχουν και κάποια ποιότητα.
Και αν φοβάσαι την κριτική Weird, έχεις ψάξει κανα φορουμ ποιημάτων/λογοτεχνίας η κάτι τέτοιο να δεις ανταπόκριση? Αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση απλά κάντο, η χειρότερη κριτική θα είναι πολύ καλύτερη από το να μην το κάνεις ποτέ.
Μου έχει κολλήσει η φράση του vinceQuote:
Originally posted by PETRAN
Βρε παιδιά απλό είναι... σε ένα εκδοτικό οίκο θα το πάει και ότι γίνει έγινε...δεν εξαρτάται το μέλλον της από αυτό το πράγμα έτσι και αλλιώς. Σαν χομπι απλά. Εδώ σήμερα εκδίδει και \"η κουτσή μαρία\", της Weird τουλάχιστον έχουν και κάποια ποιότητα.
Και αν φοβάσαι την κριτική Weird, έχεις ψάξει κανα φορουμ ποιημάτων/λογοτεχνίας η κάτι τέτοιο να δεις ανταπόκριση? Αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση απλά κάντο, η χειρότερη κριτική θα είναι πολύ καλύτερη από το να μην το κάνεις ποτέ.
αγαθά που αφορούν λίγους.
Ξέρω που απευθύνομαι για ανταπόκριση,
κι αυτό δεν είναι όπου να ναι.
Προς το παρόν, δεν εχω δοκιμάσει, αν και ίσως κάποια στιγμή μπω και σε κανα τέτοιο ,
μα προτιμώ την ποιότητα μερικών ανθρώπων εδω μέσα,
τους οποίους ξέρω και μου έχουν δώσει πολύ καλό feedback.
Καλό βράδυ από μένα και ευχαριστώ για την παρέα :)
Researcher πως πάνε τα κέφια? Βλέπω ότι είσαι online...αν έχεις όρεξη ή θέλεις να κουβεντιάσουμε για κάτι εδώ είμαι..
Κάτι για να γελάσουμε :)) το χιούμορ κάνει καλό..
Κανένας δεν γλιτώνει την παντόφλα....χεχε
http://www.4crete.gr/downloads/fun/marriedcouples.jpg
Προφανώς δεν γέλασε κανείς..
Ούτε το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει ανίατες ψυχικές ασθένειες σαν τις δικές μας, ε παιδιά?
Από ότι φαίνεται ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης για εμάς. Ότι και να έχουμε στο κουτί, το κουτί θα παραμένει κουτί.
Καλό κουράγιο τρελάρες (το τρελάρες πάει και για μένα). Ειλικρινά δικός σας..
πωπω μουτρα η κυρια μπεκαμ..:P:P:P:P
Τώρα το είδα vince:)))
Καλό!
Το χιούμορ, το καλοπροαίρετο, το χαμόγελο, το γέλιο είναι ευεργετικό. Πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα.
Όπως και το ότι το χιούμορ μπορεί να δώσει αφορμή να συνειδητοποιήσει κανείς κάποια πράγματα. Πχ άραγε τι να συνειδητοποιούμε βαθύτερα για τη Βικτόρια και τι για το Μπέκαμ; (μπορώ να υποθέσω κάποια πράγματα :) )
Vince γιατί πολλές φορές πιστεύεις ότι μια προσπάθειά σου δε θα βρει ανταπόκριση;
Οι άσχημες βραδιές συνεχίζονται και όσο αντέξω...
Πόσο ακόμα άσχημα για τον εαυτό μου μπορεί να νιώσω...το φοβερό είναι πως άλλοι υποκρίνονται ότι δεν είναι καλά και έχουν συμπαράσταση ενώ άλλοι που στα αλήθεια δεν είναι καλά παίρνουν αέρα κοπανιστό.
..είμαι το ζωντανό παράδειγμα...της αδυναμίας του να μην αποδέχομαι ότι τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του...
Οτί η Βικτώρια είναι ένα spice girl και ο Μπέκαμ ένα ομορφόπαιδο αλλά βουτυρόπαιδο που κρέμεται από το βρακί της...:)Quote:
Originally posted by anwnimi
Τώρα το είδα vince:)))
Καλό!
Το χιούμορ, το καλοπροαίρετο, το χαμόγελο, το γέλιο είναι ευεργετικό. Πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα.
Όπως και το ότι το χιούμορ μπορεί να δώσει αφορμή να συνειδητοποιήσει κανείς κάποια πράγματα. Πχ άραγε τι να συνειδητοποιούμε βαθύτερα για τη Βικτόρια και τι για το Μπέκαμ; (μπορώ να υποθέσω κάποια πράγματα :) )
Είναι πάντως ένα πολύ διάσημο ζευγάρι...