Originally Posted by
Marilou
Ράνια με αυτό σου το μήνυμα μου ενισχύεις ακόμα πιο πολύ ότι άλλα σου γράφουν και άλλα καταλαβαίνεις ειλικρινά ..
Για ποιο εκνευρισμό μιλάς καλό μου ,είναι δυνατόν να εκνευρίζεται μια παντελώς ξένη για την δική σου περίπτωση ?
Τον γκόμενο μου φλερτάρεις ?
Για να βάλουμε λιγάκι κάτω την λογική και να δεις πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να χατακριριζεις έτσι ένα κείμενο που απλά βασίζεται στα δικα σου λόγια ..
Εσύ μονίμως τρέφεις ελπίδες με το που σου στέλνει ένα μήνυμα και κάνεις σενάρια με το μυαλό σου και μόλις σου ξεκαθαρίσει είτε με τις πράξεις είτε με τα λόγια ότι όλο αυτό είναι φιλικό ,ΕΣΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ και λες ότι δεν αξίζει να συνεχίσω αλλά στο καπάκι πάλι τα ίδια κάνεις ..
Δεν σε απορρίπτω εγώ ερωτικά ,μην μπερδεύεσαι .
Εσύ έχεις κάθε λόγο να εκνευριστης με όλο αυτό και βγαινει και από τον τρόπο που αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου .
Μιλάτε σου φαίνεται ζεστός όλα είναι καλά και αρχίζεις και φτιάχνεις σενάρια ..
Σου ξεκαθαρίζει για τους λόγους του ότι σε βλέπει μόνο φιλικά νευριάζεις λες δεν αξίζει και δεν θες ούτε καν φιλικά να είστε μαζί .
Δικά σου λόγια είναι και πραγματικά εδώ φαίνεται πως εσύ ενδιαφέρεσαι παρά πολύ για όλο αυτό και επειδή ουσιαστικά εκείνος σου κόβει την φορά το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι.
Θεωρείς ένα καφέ ψιλοαχρηστο με ένα άτομο που τρεφεις αισθήματα και περνάς τόσες ώρες σε διαδικτυακό συνομιλία ?
Άλλο να πεις δεν γουστάρω φιλία γιατί εγώ θέλω άλλο είδους σχέση και άλλο αυτό που λες .
Μια σχέση που δεν βγήκε όπως προσδοκούσε ή σου έδωσε αυτός το δικαίωμα να ελπίζεις είναι ..
Αν αυτό δεν δηλώνει εκνευρισμό για την πόρτα που έφαγες τι δηλώνει?
Τώρα για πια συζήτηση μιλάς ?
Εσύ μας είπες ότι σε άφησε στο διαβάστηκε ,δηλαδη αν όλο αυτό δεν δηλώνει αδιαφορία ή βαριέμαι όλο αυτό και δεν έχω όρεξη τι σημαίνει ?
Τελοσπαντων μάθε να εκτιμας σωστά κινήσεις και καταστάσεις και να μην αντιλβανεσαι λάθος ένα γραπτό λόγο όπως έκανες ακριβώς και στην περίπτωση μου .
Τζάμπα τυραννιεσαι και εκευριζεσαι μόνο ΕΣΥ και κανένας άλλος εδώ μέσα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος .