Quote:
Originally posted by boubourina
@KRINO: Θελεις να σου πω αν εθελοτυφλουσα;
Οχι δεν εθελοτυφλουσα, εβλεπα και πολυ καλα μαλιστα, αλλά άλλα εβλεπα πριν το γαμο και άλλα βλεπω μετα.
οκ δεκτον....
συμβαινουν σε ολους αυτα.
Τωρα αν εχω δυναμη να το παλεψω;
Οχι, αυτη την στιγμη δεν νιωθω δυνατη, οποτε θα χωθω στο καβουκι μου και θα λουφαξω μεχρι να νιωσω οτι οι δυναμεις μου γυρισαν πισω.
δεν θα γυρισουν ποτε οι δυναμεις σου εκει που ζητας.
Αντιθετα θα βουλιαζεις ολο και πιο πολυ στο βουρκο που εσυ στρωνεις.
Τι θα γινει στο μεταξυ;
Δεν ξερω και ουτε θελω να φανταστω και ουτε με νοιαζει αυτη τη στιγμη.
πως δεν ξερεις?
Θα πλυνεις, θα σφουγγαριζεις, θα σιδερωνεις, και που και που θα ριχνεις καμια γκρινια η συζητηση για να πεις και εσυ οτι κατι ειπες....
Θα μου πεις ποιος θα ηθελε να τα φανταστει αυτα?
Κανεις φυσικα.
τωρα για το αν σε νοιαζει η οχι,
δικη σου ειναι η ζωη οχι δικη μου.
Μηπως ολοι αυτοι για τους οποιους προσπαθουσα ή τουλαχιστον νομιζα οτι προσπαθουσα να νιαστω, πρεπει να νοιαστουν τωρα για μενα;
οχι, γιατι να γινει αυτο?
Θελουν να φυγουν απο την επιρροη μου.
Αλλο τοσο θελω και εγω να απομακρυνθω απο την επιρροη τους.
θα πρεπει να αλλαξεις την συμφωνια.
Κατι που οπως λες πιο πανω δεν θες να το κανεις αυτη την στιγμη.
Δεν υπαρχει μονο το σκελος να τους χασω. Υπαρχει και το σκελος να με χασουν.
Παντα ελοχευουν αυτοι κινδυνοι.
Γενικα αρκετοι θα χασουν την βολη τους και θα πρεπει να επαναπρογραματισουν την ζωη τους.
Δεν φανταζεσαι ποσο ρεαλιστρια μπορω να γινω, οταν πρεπει να προαστατευθω. Μπορω ανετα να τιναξω ολη την καρδαρα με το γαλα και να την αδειασω!!!!
σιγαααααααααααααα..... κανει και λιγο κρατει γιατι μεχρι στιγμης αλλους προστατευεις και οχι τον εαυτο σου.
Μετα απο τοσους αγωνες στην ζωη μου ξερω οτι μπορω και να την ξαναγεμισω, οποτε δεν με τρομαζει τιποτα παρα μονο η υγεια ολων οσων νοιαζομαι. Ολα τα αλλα ξαναγινονται.
πιστευεις οτι το να γκρεμισεις την ζωη σου και να την πας στο μηδεν ειναι τοσο απλο?
Ριξε μια ματια σε οσους εχουν χωρισει, πως την περνανε....