Τελευταία φορά και δεν ξαναπευθύνομαι σε σένα είναι ότι δυστυχώς ενοχλείς τους περισσότερους πλην εξαιρέσεων και τι καταλαβαίνεις με το να προκαλείς τους άλλους;Είσαι ψυχολόγος αυτοδιορισμένος;θέλεις να προκαλείς σύγχιση για να παίρνεις ικανοποίηση.
Printable View
Τελευταία φορά και δεν ξαναπευθύνομαι σε σένα είναι ότι δυστυχώς ενοχλείς τους περισσότερους πλην εξαιρέσεων και τι καταλαβαίνεις με το να προκαλείς τους άλλους;Είσαι ψυχολόγος αυτοδιορισμένος;θέλεις να προκαλείς σύγχιση για να παίρνεις ικανοποίηση.
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΧΙΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
εεεεεεεεε ετσι εξηγουνται ολα....!!!! και δεν το λες τοσο καιρο....
Quote:
Originally posted by xika
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΧΙΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
αχααααααααααααααααα...χίκα να είσαι καλά!!!! Πολύ καλό!!!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
αχααααααααααααααααα...χίκα να είσαι καλά!!!! Πολύ καλό!!!
;)
και στην σκεψη μονο οτι καποιοι κανουν δουλειες εδω μεσα, εσενα σου τρεχουν τα σαλια ε? και δεν κανει και να παρατρως...Quote:
Originally posted by πανος12345
εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπ
καποιοι κανουν δουλιες εδω μεσα....
αλλοι ομως εχουν αναγκη πραγματικαενα χερι βοηθειας...
πως θα τους ξεχωρισουμε?
πανο12345678900000
θελεις μηπως να δημοσιευσω τα λινκ της προσφατης καριερας σου στο νετ για να δουνε οι απορρημενοι αναγνωστες σου τι σε ξαναφερνει εδω και στο καθε φορουμ που ανακαλυπτεις η προτιμας να το αποκαλουμε \"συνειδηση σου\"?
εγω θα προτεινα να κανεις αλλο ενα διαλειμμα να ξεκουραστεις απο τις αγαθοεργιες.
μεγαλο ομως.....
ΑΜΕΣΩς ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ!Quote:
Originally posted by Empneustns
θα σου απαντησω σε ολα.Quote:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗQuote:
θα σε προσλαβουμε με ενα μισθο 3000 ευρουλακια το μηνα να τους ξεχωριζεις εσυ ;) τι λες,δεχεσαι;Quote:
εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπQuote:
Originally posted by melene
σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.
καποιοι κανουν δουλιες εδω μεσα....
αλλοι ομως εχουν αναγκη πραγματικαενα χερι βοηθειας...
πως θα τους ξεχωρισουμε?
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟΣΥΣΤΤΑΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?
1) δεν σε εχω αναφερει ποτε με το ονομα σηφη,δειξε μου ενα ποστ μου που το εχω κανει.
2)δεν πιστευω οτι εισαι ελεφαντας ,αληθεια λεω
3)δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση σου περι ψευδαισθησης και παραισθησης στο ιντερνετ.αν μπορεις να μου εξηγησεις τι δεν ειναι παραισθηση και τι δεν ειναι ψευδαισθηση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη για να παρω ενα δειγμα.
και θα συμπληρωσω,τι σχεση εχει η παραισθηση και η ψευδαισθηση με το θεμα.ααα και θελω και ακομα ενα ανεκδοτο οπως αυτο με τα νομιστερακια αλλα καινουριο γιατι αυτο το ηξερα ....
κατ\'αρχην αν δεν εισαι εσυ με το σηφη γραψε λαθος!
τωρα για το τι δεν ειναι παραισθηση στην πραγματικη ζωη
Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!
και τι δεν ειναι ψευδαισθηση
ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ....
τωρα στο διαδικτυο η φωτια δεν καιει ουτε ανθρωπους ουτε σπιτια ουτε αγριοχορτα....
αν δεν καταλαβες να συνεχισω και με αλλα παραδειγματα
εμπνευστη, οπως καταλαβες, στο διαδικτυο δεν καιγονται αγριοχορτα καιγονται ομως τα εγκεφαλικα μας κυτταρα διαβαζοντας αρες μαρες κουκουναρες...
αυτο δεν ειναι ψευδαισθηση αλλα ουτε παραισθηση...
οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι δεν θελω αλλο παραδειγμα,το καταλαβα αληθεια σου λεω.θα το πω κιολας για ναδεις ποσο καλα το καταλαβα,ψευδαισθηση ειναι οτι δεν καναμε κατι για να μη ξανακαουμε ενω αν εκοβε ο δημος τα αγριοχορτα δεν θα καιγομασταν και δεν θα χαμε ψευδαισθηση.α ρε τον μπαγασα το δημο τι μας εκανε.
το ανεκδοτο τωρα...
3 δραπετευουν απο ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης των Ναζι ...
μπαινουν σε μια αποθηκη και κρυβονται μεσα σε τσουβαλια..
μαπινει ο στρατιωτης και αρχιζει να κοπανα με τον υποκοπανο του οπλου του το πρωτο τσουβαλι
κοοοοοοοοοοοοκοκοκοκο
α..λεει..εχει μεσα κοτες
χτυπαει το δευτερο ...
ουγκουγκουγκουγκ
α..λεει αυτο εχει γουρουνια..
παει στο τριτο που κρυβοτανε ενας ποντιος
ΠΑΤΑΤΕΣ !ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗQuote:
οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι δεν θελω αλλο παραδειγμα,το καταλαβα αληθεια σου λεω.θα το πω κιολας για ναδεις ποσο καλα το καταλαβα,ψευδαισθηση ειναι οτι δεν καναμε κατι για να μη ξανακαουμε ενω αν εκοβε ο δημος τα αγριοχορτα δεν θα καιγομασταν και δεν θα χαμε ψευδαισθηση.α ρε τον μπαγασα το δημο τι μας εκανε.
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΣΗΦΗΣ....Ο 10Σ Ο 2ΟΣ Ο 3ΟΣ ....
ΠΟΣΟΙ ΣΗΦΗΔΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?
ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗς ΤΟΤΕ?Quote:
εμπνευστη, οπως καταλαβες, στο διαδικτυο δεν καιγονται αγριοχορτα καιγονται ομως τα εγκεφαλικα μας κυτταρα διαβαζοντας αρες μαρες κουκουναρες...
ΕΥΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙς!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΗΦΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
πανο μια ερωτηση και θελω να μου απαντησεις με ειλικρινια.Πως εχεις ξεφυγει απο τη NASA;
Quote:
ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗς ΤΟΤΕ?Quote:
ΕΥΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙς!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΗΦΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Are you talking to me????? νομιζα δε με παιζεις... κοιτα να δεις τι γινεται.
Παντως πολυμηχανο σε βρισκω....ΚΑΙ πυροσβεστης...well done!!
Quote:
οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι δεν θελω αλλο παραδειγμα,το καταλαβα αληθεια σου λεω.θα το πω κιολας για ναδεις ποσο καλα το καταλαβα,ψευδαισθηση ειναι οτι δεν καναμε κατι για να μη ξανακαουμε , ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ ενω αν εκοβε ο δημος τα αγριοχορτα δεν θα καιγομασταν και αν θα ειχαμε την ψευδαισθηση οτι το ιδιο παθημα δυο φορες μονο οι ηλιθιοι η οι πεισματαρηδες μπορουν να το παθουν ,δεν θα γινοτανε αιτια να ξανακαουμε η αφελεια μας να εμπιστευομαστε αυτους που ηδη μαςεκαψαν μια φορα και θα μας ξανακαψουν και παλι !!!!!!!!!!!!!!!! ρε τον μπαγασα το δημο τι μας εκανε.
χαχαχα,μου αλλαζεις και τα ποστ τωρα;