Quote:
Originally posted by Alobar
Καλησπέρα παιδιά. Μπράβο Όλγα και για την οικογένειά σου. Δυστυχώς δεν έχω τέτοια στήριξη, αλλά δε με πολυαπασχολεί. Θοδωρή, τί να πω για το γεγονός αυτό; Ας μη μιλήσω για ευθύνες γονέων, ειδικά σε θέματα διατροφής γιατί θα \'ξεφύγω\'. Όλα στην παιδεία μας ανάγονται, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Έπαθα το εξής. Εκεί που ήμουν έτοιμη να πατήσω \'καταχώρηση νέου θέματος\', βγήκα εκτός νετ. Πάει το κείμενο, αλλά οκ, θα γίνει αύριο. Απ\' τις λίγες φορές που δε το έγραψα αρχικά στο word. Προς το παρόν, χαίρομαι που βρήκα μια τοποθέτηση του μέλους \'Pops\', έστω και αναδρομικά, από τόπικ του 2004. Εκφράζει ακριβώς τη δική μου περίπτωση αλκοολισμού και νομίζω ότι το έγραψα εγώ! :P. Μια μικρή γεύση με την απάντηση του μέλους, κι αν μου τη δώσει, ξεκινάω ξανά το κείμενό μου απόψε.
:P
\'Τα manuals όμως (σε ποια αναφέρεσαι αλήθεια; )για να χαρακτηρίσουν κάτι ως διαταραχή πρέπει να τηρούνται προϋποθέσεις χρονικές (συχνότητα) στα συμπτώματα. Είπες ότι \"Ειναι διαταραχη γιατι συνδεεται με τις κυριοτερες διαταραχες -σχιζοφρενεια, διπολικη νοσο- και απο την αλλη με δυο απο τις πιο κοινες διαταραχες προσωπικοτητας τη μεθοριακη και την αντικοινωνικη\". Το ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά ή συνδέεται ως σύμπτωμα με άλλες \"διαταραχές\" ή γενικά προβληματικές συμπεριφορές δεν κάνει το ποτό \"διαταραχή\" από μόνο του. Συγγνώμη, απλώς είμαι πολύ ευαίσθητη με τις ταμπέλες.\'.
(Από το θέμα \'Κάπνισμα και αλκοόλ: στυλ ή πρόβλημα;\').
καληνύχτα alobar. περιμένω το πόνημα σου με λαχτάρα, θα έλεγα. δεν έχω πιεί και σήμερα, ούτε και χθες όμως. για αύριο να το αφήσω στα χεράκια του θεού, τι λες; του δικού μου θεού όμως, έτσι;