ειχα διαβάσει κάποτε ενα άρθρο απο ένα αμερικάνο ψυχίατρο ο οποίος είχε διαγνωστεί σχιζοφρενής στα είκοσι του και έλεγε ακριβώς τον τρόπο που το ξεπέρασε.
Printable View
ειχα διαβάσει κάποτε ενα άρθρο απο ένα αμερικάνο ψυχίατρο ο οποίος είχε διαγνωστεί σχιζοφρενής στα είκοσι του και έλεγε ακριβώς τον τρόπο που το ξεπέρασε.
Quote:
Originally posted by Silverwords
ξεπερνιεται αυτο?δεν ειναι καπια βλαβη στη δομη του εγκεφαλου?
ο τύπος έλεγε το εξής...δεν χρειάζεται οι γονείς σου να σου έχουν κάνει τρομερά πράγματα για να φτάσεις στο σημείο της σχιζοφρένειας.
Σωπα ρε...
όταν ήταν εγκλεισμένος μια νοσοκόμα του είπε αυτό που χρειάζεσαι εσυ είναι να ξεσπάσεις, να βγάλεις το θυμό απο μέσα σου....του πήγαινε κρυφά πιάτα και ότι άλλο προκειμένου να εκτονώσει το θυμό του...σε λίγο καιρό ο τύπος είχε γινει καλά
Ναι εγω πρεπει να κλοτσαω ντουβαρια...με φορτιζουν συνεχεια απιστευτα...τι αλλο να κανω.
εϊ. ψιτ. Uri Geller. Δεν πας αλλού να παίξεις με το κουταλάκι σου?
Καλα θα φυγω δεν το συζητω.
ανέφερε οτι στη διαδικασία αυτή παρατήρηρησε να έχει ενναλαγές διάθεσης οι οποίες οσο καλυτερυε γινόντουσαν πιο συχνές και πιο μικρής διάρκειας ώσπου κατέληξε σε ένα σημείο ήπιας εφορίας και εκτιναξης της ευφειας του.
κεεπ πανε σε ενα βουνομονος και ουρλιαξε μεχρι να πονεσουν τα πνευμονια σου μηπως ξελαφρωσεις.
Οταν ημουν με την κοπελλα δουλευα 1000 στροφες το δευτερολεπτο που λεει ο λογος αυτο ειναι αληθεια αλλα ετσι δεν ειναι για ολους?
Εσένα ποιός σε εκτίναξε σ\' αυτό το forum silver αγόρι μου?
Τελικά την υπνώτισες καλά τη mimi? Όλα εντάξει?
Παρολο που επινα τον αγλεορα,ξενυχτουσα,μεχρι που επεσα προς το ανωφελο της υποθεσης,δεν ειχε μελλον.
Μια ματιά στα πρώτα ποστ του silver σ\' αυτό το φορουμ νομίζω αρκεί για να φανεί τι νούμερο είναι...
Ο τύπος μετα απο όλο αυτό έγινε ψυχίατρος στην Νεα υορκη.¨Εγραφε λοιπόν στην μετέπειτα μελέτη σου οτι εκτονόνωντασ τα συναισθήματα ξεμπλοκάρεις τους νευρώνες απο νεροτοξίνες.Οι νευρώνες πλέον επικοινωνόυν μεταξύ τους και επέρχεται η εκτίναξη της ευφυείας και φυσικά η πνευματική υγεία.