Δεν το περιμενα να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η γνωμη του κοσμου!πολυ ξενερωτο μου ακουγεται να θελω να μαθω τι λενε για μενα!εκτος κι αν θελω τοσο πολυ να τους ειμαι αρεστος για προσωπικους λογους(επαγγελμα,φιλικες,ε� �ωτικες σχεσεις )
Printable View
Δεν το περιμενα να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η γνωμη του κοσμου!πολυ ξενερωτο μου ακουγεται να θελω να μαθω τι λενε για μενα!εκτος κι αν θελω τοσο πολυ να τους ειμαι αρεστος για προσωπικους λογους(επαγγελμα,φιλικες,ε� �ωτικες σχεσεις )
kip emena mou fenete poli katinistiko na 8es na ma8eis ti kalah kaka lenegiasena.
ade sobarepsou.kai mhn akouo giaautoktonies.siner8e.koitas poses prospa8oume nase voi8hsoume.eisai aksiagaphtos.axizeis pola!!!
κριμα ειναι να εχεις κανει τοσο αγωνα και τωρα να εισσι ετσι βρε νικ :)
βρε κιπ ηρεμησε.οσο ασχολεισαι τοσο ασχολουνται.μην δινεις σημασια.φροντισε τον εαυτο σου και την ψυχη σου.κοιτα να σαι καλα και μην σκεφτεσαι τον κοινωνικο περιγυρο.
Θα ηθελες δηλ να λενε ολοι τα καλυτερα για σενα,να σε θαυμαζουνε και να σε ζηλευουνε!
Κηπ,Quote:
Originally posted by keep_walking
ρε ειμαι ενα πιονι...ενα παιχνιδακι μιας ολοκληρης πολης
μιλάς με έναν τρόπο που δείχνει οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, μα μια ολόκληρη πόλη, έχει πολλές άλλες δουλειές να κάνει, απο το να σε θεωρεί μαριονέτα της.
Ακόμα κι αν κάποια στιγμή σε σχολίασαν κάποιοι αρνητικώς, στο μυαλό σου το έχεις ίσως μεγεθύνει.
Κηπ, δεν είμαι ειδικός, το ξέρεις. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που έχει περάσει διάφορα...
Ωστόσο ότι θα σου πω, είναι καθαρά δική μου εκτίμηση και ίσως κάνω λάθος.
Σε βλέπω τελευταία είσαι σε ένταση.
Μάλλον έχεις πολύ θυμό, παράπονο, καημό και οργή μέσα σου.
Κάτσε κάτω και δούλεψέ το.
Οσες σελίδες και να γράψεις, απο ένα σημείο και μετά είναι σαν να μονολογείς.
Νομίζω ένας ειδικός θα σε βοηθήσει.
Ενδέχεται να έχεις μπερδέψει την Πραγματικότητα με τις ιδέες που σχηματίζεις μέσα στο κεφάλι σου για την πραγματικότητα.
Δεν είσαι πιόνι τους ούτε συνωμοτούν εναντίον σου, πολύ απλά γιατί δεν είναι ρεαλισικό μια ολόκληρη πόλη να θέλει να σε παγιδεύσει ή να σε χειριστεί.
Παίρνεις τα φάρμακα, ωραία.
Αλλαξες μόνος σου την δοσολογία?
Κηπ, είναι κρίμα.
Θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο συνεπής στην φροντίδα του εαυτού σου.
πρωτη φορα γραφει τετοια πραγματα.
κατι δεν παει καλα με την θεραπεια του.ολα αυταειναι της αρρωστειας σιγουρα.
αμα παρει τα φαρμακα θα του περασει.. αλλα πρεπει να παρει τα φαρμακα στη σωστη δοση αμεσως !
Να παει στο γιατρο του και να τα πει αμεσως ! Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται ετσι επειδη ελαττωσε απλως τη δοση του.
ναι αλλα δεν μας ακουει πλεον.βρισκεται στον κοσμο του και δεν το καταλαβενει.ειναι ο πιο δυναμικος χαρακτηρας εδω μεσα δεν περιεμνα να πεσει τοσο.
αν ειχα σχηζοφρενια θα τα παρατπυσα ολα κ την ζωη μαζι.ο κιπ ομως οχι μονο δεν τα παρατησε ολα αλλα τα πηγενε καλυτερα και απο τους φυσιολογηκους ανθρωπους.ειναι αξιεπενος ανθρωπος αλλα δεν το εχει καταλαβει.
Μην ανυσηχειτε ξερω τι κανω...κατι που επρεπε να εχω κανει εδω και καιρο και να μη φτυνω αιμα μοναχος μου.Ηρθε η ωρα να εξερευνησω το περιβαλλον μου.
Σαν ζωο που πρεπει να ξερει που βαδιζει και που πατα.
Δεν ξερω απολυτως τιποτα...για τιποτα.
Εχω δικιο ή οχι?
Δεν προκειται για απλο κους-κους.
τοτε τι θα αρχησεις να αποκεφαλιζεις σαν αυτους που χαρακτηριζουν σαν ψυχοπαθης δολοφονους?
τοτε θα ειναι π θα εχουν δικιο οι αλλοι.ακουσεμαι καλα.
μπορει να λενε ενα 2κακα πραγματα γιασενα αλλα για ολους μαςλενε παντα.απλα κατιεκανες με την αγ\\γωγη και τα βλεπεις χειροτερα τα πραγματα.συνερθε κιπακο.
Κηπ, εννοείς οτι μέχρι τώρα, ήσουν αποκομμένος απο το περιβάλλον?Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν ξερω απολυτως τιποτα...για τιποτα.
Δεν έβλεπες?
Δεν άκουγες?