dolce, ζητω ταπεινα συγχωρεση για δευτερη φορα στο θεμα σου για το δευτερο οφ τοπικ!Quote:
Originally posted by dolce_21
δεν πειραζει σοφια... :)
παρασύρθηκα:)
Printable View
dolce, ζητω ταπεινα συγχωρεση για δευτερη φορα στο θεμα σου για το δευτερο οφ τοπικ!Quote:
Originally posted by dolce_21
δεν πειραζει σοφια... :)
παρασύρθηκα:)
Να σου πω ενα παράδειγμα.Το ΝΑΤ ήταν το πιο καλό ταμείο μιλάμε για περίθαλψη όχι αστεία.Υπήρχε συννάλαγμα.οσοι έμειναν απο δουλειά μεταλλορύχοι ρουσφέτια και ο κάθε άσχετος για να πάρουν ψήφους τους έρριχναν στο ΝΑΤ.Εφτασε το καλύτερο ταμείο να γίνει ανάλογο του ΙΚΑ.Φάγανε τα λεφτά έφυγαν τα περισσότερα καράβια με ξένη σημαία και το κατέστρεψαν.Στην δεκαετία του 70 οι καπεταναίοι είχαν και υπηρετικό προσωπικό στο σπίτι τους και τώρα κάνουν αμαν για δουλειά και αν βρούν το πρώτο μηνιάτικο πάει στον πράκτορα που συνεργάζεται με τις εταιρείες.Αυτή ήταν η πρώτη χώρα στον τομέα αυτόν και δείτε πως κατάντησε.Αν δεν φταίνε τα καλά παιδάκια που μας κυβερνούν ποιός φταίει εγώ;Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις στα νοσοκομεία και νοσηλευτές άνεργοι φάγανε δεν χορταίνουν όμως να μείνει κάτι για τον κοσμάκη
χαχαχα ετσι γιαυτο το ανοιξα να ξεχιομαστε κιολας απο την μ@@@ το μυαλου μας και τα ανγχοι χεχεχε
Παιδια τελικα καμια καλη προταση παιζει? να ειναι κανενας καλος δοκιμασμενος και φθηνος ? :) περιμενω νεα σας με τιμες κιολας :)
φθηνος?μπα...εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν εκτος και αν τα 60 ευρω σου φαινονται λιγα..
χαχα οχι πολλα μου φαινονται.... κατω απο 60 δεν παιζει πουθενα δηλαδη?
α κατι αλλο ηθελα να ρωτησω η ψυχιατρος κανει δουλεια οπως η ψυχολογος? η απλα σου λεει παρε φαρμακα να σου περασει? η κανει και εκεινη ψυχοθεραπεια?