Originally Posted by
ΑΧΒΑΧ
Κάτω από σαράντα είμαι. Δεν λέω πως αυτά που γράφω ισχύουν τώρα, ούτε θέλω να βρω μια γυναίκα με νοοτροπία του 1950.
Είμαι όμως στη γενιά που μεγάλωσε με παππούδες και οι γονείς που την γυναίκα την είχαν όπως περιέγραψα. Τώρα βλέπω τους νεώτερους πολύ προχωρημένους.
η τέλεια σχέση να δουλεύουν και οι δύο και να μοιράζονται τις δουλειές στο σπίτι υπάρχει μόνο σε σίριαλ.
Αν το κάνουν τότε σε 7 χρόνια θα χωρίσουν γιατί καταπιέζονται. Η γυναίκα θα ξενερώσει με τον άνδρα και ο άνδρας θα βρει κάποια άλλη που θα τον ηρεμεί και θα τον περιποιείται. Αν δεν προλαβαίνουν θα πρέπει να πληρώσουν γυναίκα για καθαριότητα, μαγείρεμα, να προσέχει και να διαβάζει τα παιδιά, ( για σεξ γιατί να μην βρεί μια και ο άνδρας?)
Σε περίπτωση που η γυναίκα κάτσει μόνη σπίτι για μερικά χρόνια να φροντίζει τα παιδιά πόσο να αντέξει ? ( Ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, ελαιοχρωματιστής, διανομέας, γείτονας, ίντερνετ, θα μπει σε πειρασμό) Ο άνδρας θα δουλεύει θα είναι κουρασμένος και θα αδιαφορεί για την γυναίκα του, θα αράζει βλέποντας μπάλα... Με το δίκιο της να βρεί κάποιον να νιώσει γυναίκα και όχι δούλα.