θα απαντήσω ταυτόχρονα και στους δυο σας , γιατί καταρχήν δεν ζήτησα τα συγχαρητήρια της φύσης οσο και αν με τιμά η ειλικρίνειά της , να δηλώνει συνεχώς και σταθερά ,ότι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις, φίλους η τον άνθρωπο με τον οποίο θα κάνεις μια ερωτική σχέση, ειναι να βγεις έξω και οχι μέσω του υπολογιστή και του διαδικτύου!
Είναι όμως κακοήθεια εκ μέρους των άλλων, όσων ήδη έχουν εκφραστεί,
η σκέπτονται και στο μέλλον να το κανουν , να παραγνωρίζουν ότι σήμερα το διαδίκτυο
επιτελεί σημαντικότατη υπηρεσία τόσο στην αναζήτηση εργασίας οσο φυσικά και στην αξιολόγηση των υποψηφίων απο τους εργοδότες, όπως και στην βιομηχανία διαπροσωπικών σχέσεων , μέσω κριτηρίων αξιολόγησης και οχι μόνο μέσω φορουμ- σκιών, συχνά κακοηθειών και ερριστικών προφιλ! Η συμμετοχή μου εδώ μέσα μήνες πια , προσφέροντας καθημερινά την συμβουλή μου δωρεάν στους πάντες που θα μου την ζητήσουν, ειναι το καλυτερο που θα μπορουσα να σου πω σκια , σαν παραδειγμα ,του γιατι η Χωρα μας σημερα βιάζεται απο την αγνοια των πολλων και την εκμεταλευση των λιγων, οπως προφανως εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα,που ερχεσθε μονο για να στελνετε προσωπικα φακελακια σε γιατρους και ψυχολογους διασυρωντας την ηθικη πλευρα και την αξιοκρατια που επιβαλεται για επιστημονικα σωματεια προς τα μελη τους!
Θα επρεπε και οι συλλογοι ψυχολογων και οι ιατρικοι συλλογοι να σας το ειχαν κοψει αυτο το κακο συνηθειο αλλα που τα γραφω αυτα τωρα....
Κλείνοντας να ξαναγραψω μονο οτι η παγκοσμια ενωση συνεργατων στην βιομηχανια των διαδικτυακων σχεσεων, καλει καθε Ελληνα που εχει ηδη ιστοσελιδα με παρομοιο κοινο
η θελει να αποκτησει μια δικη του , εντελως δωρεαν ,
για επαγγελματικη χρηση ,να το κανει γιατι σημερα ειναι διαθεσιμες χιλιαδες σελιδες στην Ελληνικη γλωσσα !!!!!!!