Δυστυχώς δεν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τα ζώα ανθρώπους. Δεν έχω νιώσει περισσότερη αηδία για άνθρωπο, απ ότι σήμερα.
Κηπ....δεν έχω λόγια...αλήθεια...
Printable View
Δυστυχώς δεν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τα ζώα ανθρώπους. Δεν έχω νιώσει περισσότερη αηδία για άνθρωπο, απ ότι σήμερα.
Αμα αγαπας καποιον δεν του μιλας ετσι, και μη λες κατι που μετα θα το μετανοιωσεις...Quote:
Originally posted by panikoula
ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΟΩ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ!!!ΤΟΝ ΚΙΠΑΚΟ
Και ιδιως σε καποιον που υπαρχει οπως φαινετε ενα ιδιαιτερο δεσιμο αναμεσα σας.
Quote:
Originally posted by keep_walking
μεχρι να εκφερω παλι αντιθετη αποψη πανικουλα? ή ετσι κι αλλιως?Quote:
ετσι και αλιως.αλλα σε εχεις επιρεαστει.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ειδες τα μουτρα σου στον καθρεπτη?λολ:P
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΑΡΙΑΠ ,ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΕΜΕ!!:D
Quote:
Originally posted by melene
α ρε κρινο γιατι βαζεις λαδι στη φωτια??
γιατι αλλιως το λαδι θα ξεχειλίσει και θα μας πνιξει ολους....
;)
θα πουν καμποσες ωρες ακομα και θα σταματησουν, μεχρι να ικανοποιηθει ο εγωισμος τους και το μισος που καταπιεζουν αρκετοι προς αρκετους.
Εχει μια εννοια ψυχοθεραπειας και αυτο......
Φυσικα οταν κοπασει, θα κανει το κυκλο του και μετα απο λιγο θα ξαναβγουν τα μαχαιρια γερα ακονισμενα.....
Χαλαρωσε λοιπον,
ενα φορουμ οπως αυτο,
μπορει να προαγει την αλληλεγγυη και την βοηθεια αλλα δεν ειναι μονο αυτο.
Υπαρχουν και τα υπολοιπα (τα κακα αν ειναι σωστη η εννοια) που και αυτα θα εκφραστουν.
Εν ολιγεις,
ολα οσα εχουν συμβαινουν,
υπαρχουν σοβαροι λογοι για αυτο.
Συνεχιστε απροσκοπτα και σορρυ για την παρεμβαση......
:P
υπηρχε δεσιμο.δεν υπαρχει πια.καλο βραδυ.
ο τιτλος ηταν πετυχημενος παντως δε μπορω να πω.. αρενα... :/
panikoula...πρεπει να μαθεις να ελεγχεις τα συναισθηματα...κυριως της οργης,γιατι εγω μπορει να ειμαι απο τους πιο ηρεμους ανθρωπους στον πλανητη...αλλα αλλοι δεν ειναι σαν εμενα.
Εισαι πολυ νεα ακομα και μπορεις.
αν αγαπας ετσι πανικουλα, καλυτερα να μη μαθουμε πως μισεις...Quote:
Originally posted by panikoula
μιας και σου αρεσουν τα θριλερ...
μου θυμιζεις καποια ηρωιδα που φορωντας φραμπαλαδακια και κοτσιδακια και τραγουδωντας παιδικα τραγουδακια με τσιριχτη φωνουλα, πετσοκοβε το θυμα που ειχε πιασει στα χερια της και κρατουσε δεμενο στο υπογειο....
σιγουρα θα αισθανοταν καποιος πιο ασφαλης διπλα στον κιπ, παρα διπλα σου...
δεν εχω δικιαωμα να διαλεξω για κανενα που θα ακουμπισει τη ψυχη του ρεμεντυ!Quote:
Originally posted by Remedy
οχι βρε πανο!Quote:
Originally posted by πανος12345
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕΜΕΝΤΥ?Quote:
πανο
δεν νομιζεις οτι ο κιπ αξιζει μια καλυτερη τυχη απο αυτη που σκεφτεσαι?
ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ?
να μη χανει τον χρονο του με ατομα που δεν του αξιζουν.
υπαρχουν εκατονταδες γυναικες που σεβονται τον εαυτο τους, ομορφες κι εξυπνες οσο κι ο κιπ για να γνωρισει..
ντε και καλα να τον χαντακωσεις?
η πανικουλακαι κιπεχουν παλια ιστορια εδω μεσα
Αν γιορτασα με την ψυη μου οταν οκρινος και τα κοριτσια εκαναν το ταξιδι στην Τριπολη θα νοιωσω παλι ανθρωπος
χρησιμος στην Ελληνικη κοινωνια , αν πεισω τον κιπ να βαλει πλωρη για την Πρεβελη και να δωσει εκι το ραντεβου του με την πανικουλα ,αναμεσα στο φαραγγι , τοποταμακι και τα φοινικοδεντρα , την λιμνη και το απεραντο γαλαζιο...
κρινο γιατι μισος ομως? Τι εχουμε να χωρισουμε ο ενας με τον αλλο? Μια διαδικτυακη κοινοτητα δεν ειναι ? Που μπορει κιολας να μη ξερεις και ποιος κρυβεται πισω απο την οθονη..
Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις μου... απλως μου φαινετε λιγο παραξενη η ολη χολη που βγαζουν μερικοι....
panikoula και κατι αλλο... με αυτη την συμπεριφορα διωχνεις ατομα. Ατομα που μπορει να σε εχουν στηριξει και εσενα στις δυσκολες στιγμες οπως και εσυ τους στηριζεις οταν εχουν δυσκολιες.
Μη τα χαλας ομως ετσι ξαφνικα, σκεψου τι γραφεις πριν τα αποτυπωσεις εδω... αυτα και ευχομαι να ηρεμησεις και να τα σκεφτεις πιο καθαρα τα πραγματα...
Quote:
δεν εχω δικιαωμα να διαλεξω για κανενα που θα ακουμπισει τη ψυχη του ρεμεντυ!Quote:
οχι βρε πανο!Quote:
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕΜΕΝΤΥ?Quote:
πανο
δεν νομιζεις οτι ο κιπ αξιζει μια καλυτερη τυχη απο αυτη που σκεφτεσαι?
ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ?
να μη χανει τον χρονο του με ατομα που δεν του αξιζουν.
υπαρχουν εκατονταδες γυναικες που σεβονται τον εαυτο τους, ομορφες κι εξυπνες οσο κι ο κιπ για να γνωρισει..
ντε και καλα να τον χαντακωσεις?
η πανικουλακαι κιπεχουν παλια ιστορια εδω μεσα
Αν γιορτασα με την ψυη μου οταν οκρινος και τα κοριτσια εκαναν το ταξιδι στην Τριπολη θα νοιωσω παλι ανθρωπος
χρησιμος στην Ελληνικη κοινωνια , αν πεισω τον κιπ να βαλει πλωρη για την Πρεβελη και να δωσει εκι το ραντεβου του με την πανικουλα ,αναμεσα στο φαραγγι , τοποταμακι και τα φοινικοδεντρα , την λιμνη και το απεραντο γαλαζιο...
άλλα αντ αλλλα της παρασκευής το γάλα..
Quote:
αν πεισω τον κιπ να βαλει πλωρη για την Πρεβελη και να δωσει εκι το ραντεβου του με την πανικουλα ,αναμεσα στο φαραγγι , τοποταμακι και τα φοινικοδεντρα , την λιμνη και το απεραντο γαλαζιο...
σταματα εσυ προξενητρα της μισης οκας....
ασε τον κοσμο αμα θελει να βρεθει, να το κανει μονος του.
Δεν απευθυνομαστε σε ανηλικους, οποτε μην το ζαλιζουμε.