Idkwhattosaytho οι γονείς σου για παράδειγμα έχουν φίλους από το σχολείο?
Printable View
Idkwhattosaytho οι γονείς σου για παράδειγμα έχουν φίλους από το σχολείο?
Τι να τους κάνεις τους φίλους , να σε πρήζουν για τα γκομενικα τους ? Οι γκόμενες έχουν "φίλες" για να λένε τα γκομενικα τους , να βγουν παρεάκι ,να πίνουν καφέδες και να βρίζουν τους γκόμενους τους . Επειδή είμαι έμπειρο αγοράκι με πολλές κατακτήσεις , το θέμα φίλων να μην σε απασχολεί . Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι πως θα φλερτάρεις και θα σεξουλιαζεσαι με γυναίκες . Η μία εμπειρία θα φέρει την επόμενη ,την επόμενη και θα έχεις τόσες πολλές ερωτικές σχέσεις μέσα στον χρόνο όπου θα σε πάρουν μυρωδιά ότι είσαι μπηχτακος και θα έρχονται οι "φίλοι" βεντούζα για πάσες . Κυρίαρχο για έναν άνδρα είναι οι σεξουαλικές του επιτυχίες και όχι φίλους να παίζουν playstation στο σαλόνι . Οπότε στόχευε στο γυναικείο φύλο , στο ακόρεστο σεξ , βόλτες ,ταξιδαρες , σεξ σε ντουζιέρες , πισίνες , παραλίες , πάρκινγκ κλπ ....στα λέω επειδή είμσι νομπελίστας και όχι καμία τυχαία
Δηλαδη πρεπει να εχω ζησει κατι για να το πιστευω; Εχω ζησει φιλιες που δεν κατεληξαν καλα οποτε ξερω οτι θα ηθελα καποια πραγματα διαφορετικα απο αυτα που εζησα. Επισης εχω μια επιτυχημενη σχεση με το αγορι μου (θεωρω). Και πριν τα φτιαξουμε ημασταν κολλητοι. Ηταν απο τους ελαχιστους πραγματικους φιλους που εχω κανει. Οποτε νομιζω οτι πανω κατω (για να μη γινομαι απολυτη) ξερω τι ζηταω...
Α καταλαβα. Αλλα δεν ηταν ταινια (δηλαδη φανταστικο σεναριο). Ηταν βιντεο στο τικ τοκ αλλα ηταν απο πραγματικο γαμο. Εγω θελω να παντρευτω αλλα οριακα θελω να ειμαστε μονο εγω, το αγορι μου και οι γονεις μας που λεει ο λογος. Για τοσο κοινωνικο αγχος μιλαμε. Δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα με βλεπει και θα με προσεχει τοσος κοσμος (λιγο ασχετο αυτο αλλα μπορει να συνδεθει και με τις παρεες πιστευω. Για αυτο το αναφερω)