Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Σε νιώθω Crysel, σε νιώθω. Οι εσωστρεφείς χαρακτήρες συνήθως δε λένε τα προβλήματά τους, τι τους πιέζει και απλώς ξεσπάνε το άγχος τους στους γύρω τους. Οι λόγοι μπορεί να είναι οικονομικοί, εργασιακοί, συναισθηματικοί, δεν έχει σημασία.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα να μας φέρεται λιγότερο καλύτερα από αυτό που αξίζει στον κάθε άνθρωπο, ούτε να συνηθίζουμε σε αυτό. Και είναι κάποιοι που μετά το μετανιώνουν και ζητούν συγγνώμη κατόπιν εορτής, που είναι πλέον εντελώς άχρηστο.
Τα νεύρα κάπου θα οφείλονται, πχ στο ότι είναι εποχικός, άρα τους υπόλοιπους μήνες δε θα έχει εργασία και εισόδημα(;). Ό,τι κι αν είναι δεν δικαιολογούνται.
Συζητάμε πώς έχουν τα πράγματα, μόνοι μας ή με έναν σύμβουλο γάμου/σχέσεων αν κρίνουμε ότι τον χρειαζόμαστε και κάνουμε τις επιλογές μας. Ζην ως βούλεται τις.
Γεια σου ρε πατρίδα Λεμπέση..
https://youtu.be/7dYDu2nkDHI?si=01HuOWiACwLljxSH
..Μπα, ο Λεμπέσης δε μου κανε τίποτα.. Πάω να ακούσω ποντιακό rap μήπως και συνέλθω..
Καλημέρα καθηγητά μου
Καλημέρα Remedy
https://youtu.be/6h3GKKDlgoc?si=dnp_DquRRvuJvTz0
Δυστυχώς δε θέλει να δούμε σύμβουλο γάμου. Θεωρεί πως ένας τρίτος όπως λέει δε θα μας λύσει το πρόβλημά μας. Και πλέον μου έχει πει τόσα προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια που πραγματικά δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι με κανένα σύμβουλο. Και απορώ... Έτσι δείχνει κάποιος τον ανδρισμό του; Με το να προσβάλει και να μην υπολογίζει τη γυναίκα του ούτε τα συναισθήματά της που πληγώνονται εκείνη τη στιγμή; Αυτό είναι τελικά οι άντρες;
Γιατί μα τω Θεώ ποτέ μου δεν είπα ούτε και έπραξα προσβλητικά απέναντί του. Και στήριξη οικονομική και συναισθηματική παρείχα, και ενδιαφέρον να τα έχω όλα στην εντέλεια από νοικοκυριό μέχρι λογαριασμούς, τα πάντα. Να τα έχω όλα φροντισμένα. Να σκέφτομαι τι μπορεί να τον κάνει χαρούμενο και να το πράττω. Και μετά από όλα αυτά, όχι ότι τα έκανα για να ακούσω ποτέ ευχαριστώ, αλλά να είναι σωστός μαζί μου, μόνο αυτό.
Πάντα έτσι ήταν οι άντρες; Όλος αυτός ο μύθος γύρω από τους άντρες που υποτίθεται σε προστατεύουν, σε προσέχουν, είναι το στήριγμά σου ιδίως όταν μια γυναίκα είναι σωστή σε όλα της αλλά σε ΟΛΑ της, είναι τελικά μύθος; Άλλο ένα παραμύθι με "ιππότες"; Γιατί εγώ μόνο δράκο έχω δει μέχρι τώρα...
Τι πρέπει δηλαδή να κάνω; Να γίνω παρτάκιας κι έτσι γιατί αλλιώς δεν επιβιώνεις;
Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα;
Για τον ιδιο λογο που οι γυναικες πληγώνουν τους άντρες, ενω τους δινουν τα πάντα. Τοσο απλο.... Λέγεται αχαριστία και είναι καθαρά θεμα χαρακτήρα και οχι θέμα φύλου.