Quote:
Originally posted by anoiksi
Θεοφανια μολις γυρισα απο εξω...ειμαι κομματια, ειμαι ακομα πιο χαλια απο πριν...ναι εγω φταιω για τα παντα, εγω ζητησα μαλλον πραγματα που δεν μπορουσε να μου δωσει...μα τον αγαπω, δεν θελω καμια αλλη αγκαλια, ξερω ισως ειναι εγωιστικο, αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως...Για αλλη μια φορα τα χαλασα εγω και νιωθω οτι αυτην την φορα ειναι τελειωτικο κΙ ΜΕ κατασπαραζει η ιδεα και μονο οτι δεν θα μιλαμε αλλο...και για ολα φταιω εγω και οι ανασφαλειες μου...δεν μπορω να γυρισω το χρονο πισω...ετσι ειναι πια...οτι ομορφο ειχα παντα στη ζωη μου εφευγε, εφευγε χωρις να νιωσω οτι αξιζω και εγω κατι...αξιζω αγαπη...το εχω συνηθησει, αλλα αυτην την φορα ηταν κατι αλλο...ηταν πιο δυνατο...δεν μπορω να πω πια τιποτα, τα χαλασα για αλλη μια φορα παλι ολα...
τον θεοποιω γιατι πραγματικα ηταν απο τους πιο ομορφους ανθρωπους που γνωρισα, τον θεοποιω γιατι ειναι ευαισθητη ψυχη, τον θεοποιω γιατι ειναι ενα κομματι μου, οπως σιγουρα ειμαι/ημουν και κομματι του...ειναι ο ανθρωπος που θα ηθελα να ειμαι για παντα διπλα του, να τον νιωθω οτι ειναι καλα...σορρυ δεν μπορω αλλο να γραψω το κεφαλι μου ποναει...τα λεμε αυριο...και σας ευχαριστω που ασχοληστε μαζι μου που το εχω τοσο αναγκη...
Καλημέρα Άνοιξη!