Στα επόμενα μου γενεθλια θα ήθελα να είχα γαλήνη στην ψυχή μου και ανθρώπους να με αγαπούν...
Printable View
Στα επόμενα μου γενεθλια θα ήθελα να είχα γαλήνη στην ψυχή μου και ανθρώπους να με αγαπούν...
Στα επόμενα γενέθλιά μου να υπάρχει υγεία στην οικογένειά μου ψυχική και σωματική.Να μπορώ να ζήσω όπως παλιά χωρίς την βοήθεια των φαρμάκων.Να ανοίξει μια αγκαλιά να με σφίξει να νιώσω την ανθρώπινη επαφή και να φύγει αυτό το παράπονο-κόμπος -δίψα για ενα καλό λόγο απο αυτούς που αγαπώ.Θέλω πολλά έτσι παιδιά;
bologna78 και εγω που εχω σε λιγες μερες το ιδιο θελω και επιπλεον στεγνα ματια....και ισως ενα τρυφερο χαδι που να εμπνεει στοργη και ζεστασια....να εισαι καλα...
οχι γιωτα ειναι φυσικη αναγκη
Πλέον την ζήτησα αυτήν την αγκαλιά ζήτησα λίγο τρυφερότητα ζήτησα να ικανοποιηθώ ψυχικά ΄το ζήτησα και εισέπραξα ενα απαξιωτικό γέλιο με χίλιες δυο βλακώδεις δικαιολογίες.Είναι φυσική ανάγκη όντως είμαι μισός αιώνας άνθρωπος και αισθάνομαι να θέλω να κλάψω για μια αγκαλιά για μια γλυκιά λέξη για λίγη τρυφερότητα.Η απάντηση ίδια εγώ πάντα φταίω τώρα φταίει το ιντερνετ εδώ και 30 χρόνια τι εφταιγε;Λέω ειναι τρόπος διαφυγής εκτόνωσης.Απάντηση πάρε ενα ξεσκπνόπανο και κάνε το ΄σπίτι να εκτονωθείς
Quote:
Originally posted by giota
Απάντηση πάρε ενα ξεσκπνόπανο και κάνε το ΄σπίτι να εκτονωθείς
τι περιμενεις να σου απαντησει καποιος μετα απο κατι τετοιο?
Επειδη εισαι μεγαλη γυναικα και ταλαιπωρημενη,
θα σου πω με οση συμπαθεια μπορω,
κανε κατι να φτιαξεις την ζωη σου.
Αλλο κατι δεν μπορω να γραψω,
και επειδη σε εχω για εξυπνη πιστευω οτι με 5 λεξεις εχεις καταλαβει
παρα πολλα νοηματα.
Αν εννοείς εξωσυζυγική σχέση δεν είναι αυτό που θα με καλύψει.οπως είπες είμαι ταλαιπωρημένη δεν θέλω παρά ενα χέρι υποστήριξης δεν θέλω να παίζω τον καραγκιόζη σε όλους΄ότι όλα είναι μια χαρά έχω αυτό το βάρος και την απογοήτευση.Μετά απο ολόκληρη ζωή μετά απο τόσα που πέρασα να ξυπνάς και να βλεπεις ότι δεν είναι ο άνθρωπος που πίστεψες που έκανες εκπτώσεις σε αυτό που ζητούσες για να ζήσεις μια ήρεμη ζωή και τελικά να βρεθείς σε ένα κικαιώνα προβλημάτων
Γιωτα , σιγουρα το ξεσκονοπανο και ο καθαρισμος του σπιτιουQuote:
Πλέον την ζήτησα αυτήν την αγκαλιά ζήτησα λίγο τρυφερότητα ζήτησα να ικανοποιηθώ ψυχικά ΄το ζήτησα και εισέπραξα ενα απαξιωτικό γέλιο με χίλιες δυο βλακώδεις δικαιολογίες.Είναι φυσική ανάγκη όντως είμαι μισός αιώνας άνθρωπος και αισθάνομαι να θέλω να κλάψω για μια αγκαλιά για μια γλυκιά λέξη για λίγη τρυφερότητα.Η απάντηση ίδια εγώ πάντα φταίω τώρα φταίει το ιντερνετ εδώ και 30 χρόνια τι εφταιγε;Λέω ειναι τρόπος διαφυγής εκτόνωσης.Απάντηση πάρε ενα ξεσκπνόπανο και κάνε το ΄σπίτι να εκτονωθείς
στιγμιαια , θα εκτονωσει την σεξουαλικη μορφη της λιμπιντο μεσω της εργασιας ! Δεν ειναι λαθος δηλαδη
η συμβουλη αυτου που στην εδωσε , αν ειναι η μητερα
η ο πατερας σου!
Αν ομως προερχεται απο τον συζυγο η πατερα των παιδιων σας
τοτε καλη μου Γιωτα , πες του ενταξει , αστον να παει στην δουλεια του και προσπαθησε να τον θεραπευσεις με τον πιο φυσικο τροπο που εχει προβλεψει η φυση σου!κατσε μπροστα στον καθρεφτη , περιποιησου λιγο τον εαυτο σου , τραβα και 5-6 φωτογραφιες με μια ντιτζιταλ καμερα και ξεχυσου κοπελα μου σημερα κιολας στο ιντερνετ με αιτημα
\"αναζητηση ανδρα \"
για να δεις οτι για καποιους αλλους συνανθρωπους σου ,
μετρας ακομα σαν γυναικα!
Γιατι αν μια μερα καταλαβει τι εχεις βαλει στο νου να κανεις , ισως θυμηθει ξανα οτι πρεπει να κανει ακομα μια προσπαθεια ,
για να σε κρατησει κοντα του οχι σαν παραδουλευτρα ,
αλλα σαν αυτο που σε πηρε απο την μαμα και τον μπαμπα σου για να φτιαξει οικογενεια μαζι σου χωρις καμια απολυτως ρητρα για μεταβιβαση της ιδιοκτησιας σου!
ο γαμος ακομα και μπροστα στον θεο ειναι αμοιβαια σχεση αγαπης και οχι κατ\'οικον υπηρεσια καθαρισμου!
εννοω να φτιαξεις την ζωη σου οπως σου αξιζει.
Το πως σου ταιριαζει το ξερεις εσυ και κανεις αλλος.
κρινε επετρεψε μου να γινω συνηγορος της φυσης !Quote:
Originally posted by krino
εννοω να φτιαξεις την ζωη σου οπως σου αξιζει.
Το πως σου ταιριαζει το ξερεις εσυ και κανεις αλλος.
δεν ξερω εγω απο αξιες και ταιριασματα ...
ουτε απο κοινωνικα συμβολαια χωρις ημερομηνια ληξης και ξεκαθαρους ρολους για τους συμβαλομενους !
ενα μονο ξερω...
Οποιος αγνοει την φυση και τους κανονες της , βγαινει παντα χαμενος σε τελικη αναλυση!
Δεν ειναι αναγκη μια γυναικα να απατησει τον ανδρα της για να του θυμισει τους λογους που τους εφεραν μαζι ,
τους δυο σε ενα ...
Οσο μια γυναικα αισθανεται την αναγκη να νοιωσει ενα χαδι στο σωμα της , ενα χαδι στην ψυχη της , για να βρει την ψυχικη δυναμη να συνεχισει την ζωη της , πρεπει να ξαναβρει την νιοτη και την αυταρεσκεια της , να ξανανοιωσει η ιδια καλα με τον εαυτο της και μετα να κανει απολογισμο
το που βρισκεται μεσα στην σχεση της ...
Ο άνθρωπος δεν έχει εισπράξει αγάπη απο γονείς απόρριψη μόνο και του λέω το λάθος που έκαναν οι γονείς σου το μεταφέρεις και στην οικογένεια.Αν τον ακούσει κανείς να μιλάει στον σκύλο του με τόση αγάπη και τρυφερότητα θα νομίζει ότι τα λέει στο παιδί του.Του είπα μακάρι να είχα ακούσει το 1% απο αυτά που λες στο ζώο.Ολοι κουβαλάμε τα δικά μας και αν έκανα εκπτώσεις ήταν γιατί και εγώ δεν έζησα σε ένα σπίτι με αγαπημένους γονείς αλλά γι\'αυτό υπάρχει το μυαλό και η λογική κάνουμε και λίγη προσπάθεια να εξελιχθούμε να γίνουμε καλύτεροι.Εχω προσπαθήσει χρόνια να του εξηγώ ότι ενα ανδρόγυνο έχει κοινή πορεία εξελίσσεται
εγώ πιστεύω ότι αντι να πάω μρποστά πήγα πίσω γιατί όχι απλώς υποστήριξη δεν είχα απο κανέναν αλλ\'α είχα ανοιχτά μέτωπα δεν ήξερα με τι να πρωτοπαλέψω.Ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια και φάρμακα πίνω εγώ.Οτι δεν μπόρεσε να πεί σ όλους που τον αδίκησαν τα λέει σε μένα γιατί εγώ τον σεβάστηκα τον πήρα σοβαρά ενώ στο σπίτι του ήταν ενα ΑΤΜ που σήκωναν χρήματα ότι ώρα ήθελαν.Πιστεύω ότι λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησης του προσπάθησε να κατεβάσει και μένα.Είχα και πολλά προβλήματα υγείας με τα παιδιά δεν μπορούσα να βρώ την δύναμη αν και κατέβαλα προσπάθειες να αλλάξω την ποιότητα της ζω\'ης μου
Τι σκέφτεσαι να κάνεις για όλη αυτήν την κατάσταση Γιώτα μου?
Γιωτα , η αγαπη που δειχνει για τον σκυλο του , πρεπει να σου δειξει τον δρομο , της μονης μορφης αγαπη η οποια μπορει να τρυπωσει μεσα απο ολα αυτα τα στερεοτυπα που εχει φτιαξει γυρω απο την συνειδηση του σαν τοιχος ασφαλειας !Quote:
Ο άνθρωπος δεν έχει εισπράξει αγάπη απο γονείς απόρριψη μόνο και του λέω το λάθος που έκαναν οι γονείς σου το μεταφέρεις και στην οικογένεια.Αν τον ακούσει κανείς να μιλάει στον σκύλο του με τόση αγάπη και τρυφερότητα θα νομίζει ότι τα λέει στο παιδί του.Του είπα μακάρι να είχα ακούσει το 1% απο αυτά που λες στο ζώο.Ολοι κουβαλάμε τα δικά μας και αν έκανα εκπτώσεις ήταν γιατί και εγώ δεν έζησα σε ένα σπίτι με αγαπημένους γονείς αλλά γι\'αυτό υπάρχει το μυαλό και η λογική κάνουμε και λίγη προσπάθεια να εξελιχθούμε να γίνουμε καλύτεροι.Εχω προσπαθήσει χρόνια να του εξηγώ ότι ενα ανδρόγυνο έχει κοινή πορεία εξελίσσεται
εγώ πιστεύω ότι αντι να πάω μρποστά πήγα πίσω γιατί όχι απλώς υποστήριξη δεν είχα απο κανέναν αλλ\'α είχα ανοιχτά μέτωπα δεν ήξερα με τι να πρωτοπαλέψω.Ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια και φάρμακα πίνω εγώ.Οτι δεν μπόρεσε να πεί σ όλους που τον αδίκησαν τα λέει σε μένα γιατί εγώ τον σεβάστηκα τον πήρα σοβαρά ενώ στο σπίτι του ήταν ενα ΑΤΜ που σήκωναν χρήματα ότι ώρα ήθελαν.Πιστεύω ότι λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησης του προσπάθησε να κατεβάσει και μένα.Είχα και πολλά προβλήματα υγείας με τα παιδιά δεν μπορούσα να βρώ την δύναμη αν και κατέβαλα προσπάθειες να αλλάξω την ποιότητα της ζω\'ης μου
Τι του προσφερει σκυλος ?
Απολυτη αφοσιωση και αλτρουισμο μεχρι αυτοθυσιας !
Αμεση ανταποκριση στα δικα του χαδια απο τον σκυλο και ποτε το αντιθετο , γιατι ο σκυλος δεν εχει δικαιωμα να ζητησει χαδια απο το αφεντικο του , αλλα πρεπει να υπομενει σιωπηλα μονο στα δικα του κελευσματα τρυφεροτητας !
Θα ειμαι οσο σκληρος χρειαζεται για να δεις την αληθεια καταματα!
Το προβλημα το εχεις εσυ και οχι αυτος!
Αν αυριο φυγεις , ολοι αυτοι που λες οτι τον βλεπουν σαν κουμπαρα , μεταξυ των οποιων και ο σκυλος [αφου σιγουρα θα του δινει να φαει και θα παιζει μαζι του απο την ημερα που τον βρηκε ηπου τον αγορασατε ] θα χυμηξουν ξανα πανω και θα του καλυψουν καθε κενο απο την απουσια σου , γιατι παιδια του κανες και σημερα οσο εισαι δυστυχισμενη διπλα του δεν μπορει να δει τι μπορει να κανει ο ιδιος για να αλλαξει κατι!
Σε σενα λοιπον Γιωτα μου ειναι ολες οι επομενες κινησεις !
Quote:
Originally posted by πανος12345
Τι του προσφερει σκυλος ?
Απολυτη αφοσιωση και αλτρουισμο μεχρι αυτοθυσιας !
Αμεση ανταποκριση στα δικα του χαδια απο τον σκυλο και ποτε το αντιθετο , γιατι ο σκυλος δεν εχει δικαιωμα να ζητησει χαδια απο το αφεντικο του , αλλα πρεπει να υπομενει σιωπηλα μονο στα δικα του κελευσματα τρυφεροτητας !
Και γιατι να μην μεινει με το σκυλο,
αφου μπορουν να τα βρουν τοσο ανετα?
Η αντε με μια σκυλα η γυναικα ιδιου βεληνηκους?
Γιατι πρεπει να ειναι ο κοσμος δυστυχισμενος αφου δεν βρισκει αυτα που γραφεις?
Μπρος μαρς λοιπον ο ανθρωπος να βρει μια γυναικα με απολυτη αφοσιωση και αλτρουισμο μεχρι αυτοθυσιας, οπως πολυ σωστα γραφεις.
Αντιθετα εδω βλεπω οτι η γυναικα υπαρχει για τα οσα θελει να παρεχει και οσα δεν της βγαινουν μας τα δινει ο σκυλος...
Ξερεις τι λενε ομως στην ελλαδα?
Και το σκυλο χορτατο και την πιτα αφάγωτη δεν γινεται αγαπητε πανε....
;)
Εκτος βεβαια αν υποννοεις,
οτι η φιλη μας η γιωτα,
πρεπει να φορεσει ενα περιλαίμιο και να κυκλοφορει με ενα κοκκαλο στο στομα....
Ειναι και αυτο μια αποψη.