Originally Posted by
_Vassilis
Πάρε και το άγχος παρεούλα, αφού μας έχει μπαστακωθεί έτσι κι αλλιώς και πήγαινε κάνε τις δουλειές σου, τη βόλτα σου, ό,τι έχεις. Μην το βάλεις κάτω, carry on. Κι εγώ είμαι αρκετά αγχωμένος τώρα και υπάρχει σοβαρός λόγος με το μάτι μου. Εδώ και μια δυο μέρες κάτι έχει γίνει και δε βλέπω καλα. Υπάρχει γνωστό προβλημα που το εχω εδώ και 2-3 χρόνια και με έχουν δει πόσοι γιατροί κι έχω κανει κι ένα κάρο εξετάσεις και άκρη δε βγάλανε. Όλα σε μένα ρε γμτ.. Τώρα αυτός που με παρακολουθούσε τον τελευταίο καιρό που ήταν ειδικός για τον κερατοειδή μου είπαν συνταξιοδοτήθηκε γιατί ήταν και μεγάλος. Κρίμα γιατι αυτος στον τομεα του ηταν ο καλυτερος που ειχαμε. Ο αλλος , ο βασικος μου γιατρος που πηγαινα απο παιδι εχει κλεισει λογω καλοκαιριου και ξανανοιγει απο Σεπτεμβρη και ψαχνω να βρω τωρα αλλον. Δεν μπορω να περιμενω για Σεπτεμβρη, αυτο ειναι επειγον. Τη βλεπω τη δουλεια, το χανουμε το ενα ματι, μεχρι κι ο προηγουμενος ειχε πει οτι αν δε βγει ακρη με τα απλα μεσα (δε βγηκε) παμε για μεταμοσχευση κερατοειδους, ετσι ειχε πει. Ολα τωρα ρε να παρει η ευχη, ολα ταυτοχρονα! :( Τεσπα, μη σε ζαλιζω, εχεις τα δικά σου.. Εσυ ειναι κατι συγκεκριμενο τωρα και εισαι φουλ αγχωμενη? Η το γνωστο μας αγχος? Αν ειναι κατι συγκεκριμενο και θα σε βοηθουσε να το πεις, θα σε ξαλαφρωνε, τοτε γραψτο μας. Carry on ρε κορίτσι, μη σε παίρνει κάτω, δε θα του περάσει, εμείς θα το (ξε)περάσουμε και θα κανουμε ωραία πραγματακια. Καλή σου μέρα..