Quote:
Originally posted by boubourina
3 φιλοι απο το σχολειο συναντιουνται τυχαια σε μια εκδηλωση.
Για να γιορτασουν το γεγονος οτι ξαναβρεθηκαν μετα απο τοσα χρονια ο πρωτος προτεινει να πανε σπιτι του να πιουν κανα κρασακι.
Μολις μπαινουν μεσα ομως, η γυναικα του αναμαλλιασμενη με ενα μωρο στην αγκαλια αρχιζει να ουρλιαζει γιατι τους κουβαλησε σπιτι, και δεν εχει κοιμηθει ολη νυχτα με το μωρο και δεν αντεχει και να βλεπει και επισκεπτες..........!!! ΑΡΟΝ αρον φευγουν
Ο δευτερος προτεινει να πανε σπιτι του.
Ανοιγοντας την πορτα, του ορμανε τα δυο παιδια του, του δινουν και απο μια σφαλιαρα,, που\'σαι ρε πατερα, πεσε κανα 20ευρω να παμε καμμια βολτα, απο πισω η πεθερα του ουρλιαζει, βρε ανεπροκοπε που αντι να δουλεευεις μερα νυχτα για να ντυνεις και να στολιζεις την κορη μου, εσυ μου εφερες τους ρεμεπσκιεδες τους φιλους να τους ταισουμε και απο πανω ουστ ρε απο δω στα τσακιδια!!!!!
Ο τριτος φιλος χαμογελωντας τους χτυπαει φιλικα στην πλατη και τους λεει
Παμε ρε φιλαρακια σπιτι μου και μην ανησυχειτε για τιποτα!!!
Μπαινουν μεσα στο σπιτι λοιπον τα παιδια του πεφτουν απανω του να τον φιλησουν, η γυναικουλα του περιποιημενη χαιρεταει τους φιλους του και τρεχει στην κουζινα να ετοιμασει μεζεδακια, η πεθερα του γονατιζει μπροστα του να του φορεσει τις παντοφλες του και ο σκυλος κουνωντας την ωρα του φερνει στο στομα την εφημεριδα και τον κοιτα με λατρεια στα ματια!!!!
Εκπληκτοι και καταντροπιασμενοι οι αλλο δυο φιλοι τον ρωτουν με απορια.
Καλα ρε φιλε πως τα εχεις καταφερει και σου φερονται ολοι σαν πασα;;;;;
Ω τους λεει αυτος!!! Ηταν πολυ ευκολο!!!
Ειχα εναν σκυλο του γειτονα απενταντι που γαυγιζε και ουρλιαζε ολη ωυχτα. Δεν εκλεινα ματι και το πρωι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου να παω στη δουλεια μου.
Ε και τι εκανες τον ρωτουν οι φιλοι...
Αφου αγανακτησα βγηκα ενα βραδυ και του εδειξα ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
Το αλλο βραδυ παλι τα ιδια ξαναβγαινω και του δειχνω 2Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
Το τριτο βραδυ δεν αντεξα αλλο αρπαζω την καραμπινα και ΜΠΑΜ!!! ΜΠΑΜ!!! ΜΠΑΜ!!! ΠΑΡΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ!!!!
Καλα του λενε οι φιλοι του, και τι σχεση εχει ολη αυτη η ιστορια με την οικογενεια σου;;;;
ΧΑΧΑΧΑ!!!!! Κανει αυτος!!! Τους βλεπεις ολους αυτους;;; Εχουν απο 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!!