Quote:
Originally posted by amelie74
τελικα μηπως βιαστηκα να χαρω?
σημερα ενω ο υπνος μου ειχε στρωσει εδω και 2 μηνες ξηπνησα παλι χαραματα με σκεψεις να στοβιλιζουν μεσα στο κεφαλι μου.
αντι να χαιρομαι που απεξαρτηθηκα απο το αλκοολ, πηρα το ecdl, που τα οικονομικα μου ειναι πολυ καλυτερα απο πρωτα,που εχω εναν αξιολογο ψυχιατρο κλπ κλπ,σημερα βλεπω μονο την σκοτεινη πλευρα της ζωης μου.
σκεφτομαι οτι ειμαι σε προχωρημενη ηλικια και δεν εχω εναν δεσμο,σκεφτομαι τα προβληματα της αδερφης μου,σκεφτομαι οτι η μητερα μου δεν αναγνωριζει τις προσπαθειες μου και πολλα αλλα.
ισως να εχω δικιο που με βασανιζουν αυτες οι σκεψεις,ισως να περναω ενα μεταβατικο σταδιο επειδη προκειται να αρχισω αγγλικα μετα απο κατι αιωνες,ισως παλι να ειναι στην φυση μας να μην εκτιμαμε αυτα που εχουμε και να μην ειμαστε ποτε ευχαριστημενοι,ακομα και οταν τα πραγματα πανε προς το καλυτερο.ισως...ισως..ισως...
ελπιζω μονο να μην ξαναγυρισω εκει που ημουν,με τις πρωινες αφυπνισεις βλεποντας τους δεικτες του ρολογιου να προχωρουν βασανιστικα αργα...με το υπερμετρο αγχος...και αυτη την θλιψη που εμενει πεισματικα και δεν με αφηνει \"να χαρω την χαρα μου\"....
την καλημερα μου.
Αμελί,δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά θα σου πω κάτι από προσωπική εμπειρία.