τι ακριβως δειχενει αυτο το λινκ θεοφανια?
Printable View
Χρονια πολλαQuote:
Originally posted by Θεοφανία
(χρονια πολλα ...ενιγουει)
Ποιο ιλιοδωρε?Quote:
Originally posted by Winston_man
Θεοφανία για άλλη μια φορά κακοποίησες ένα μέλος και φυσικά εξεράγη (απόλυτα φυσιολογική αντίδραση). Σου έχω δηλώσει δημόσια ότι θα με βρίσκεις μπροστά σου ΟΠΟΤΕ το κάνεις αυτό.
Χτυπάς κάτω από τη ζώνη, πετάς ταμπέλες «ανολοκλήρωτος», «ανέραστος» και ότι άλλο κατεβάσει το αλλόκοτο μυαλό σου. Αυτά που εξελίχτηκαν στο παρόν θρεντ είναι αναμενόμενο αποτέλεσμα της αχαρακτήριστης συμπεριφοράς, σου. Αλήθεια, καλέ σαμαρείτη σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι με τις ταμπέλες και τους ξερολίστικους αφορισμούς σου κάνεις κόσμο να νοιώθει άσχημα? Ενας άνθρωπος που νοιώθει μειονεκτικά, μπαίνει εδώ για να πάρει δύναμη και κουράγιο και όχι να πέφτει πάνω στην υπεροψία και τους χαρακτηρισμούς σου.
Με αποτροπιασμό είδα κιόλας ότι καταφεύγεις εδώ και στον ΕΚΒΙΑΣΜΟ του μέλους που κακοποίησες με τους χαρακτηρισμούς σου, χρησιμοποιώντας σαν διαπραγματευτικό όπλο τη δημοσίευση των προσωπικών του στοιχείων. Αυτό ειλικρινά δεν περίμενα να το δω ποτέ από ένα άτομο ισορροπημένο όπως διατείνεσαι ότι είσαι.
Κακοποιείς κόσμο εδώ, σου το έχουν πει πολλοί. Τώρα αν εμπιστεύεσαι τη γνώμη του φίλου σου που μπαίνει μόνο όταν μπλέκεις για να σε σιγοντάρει, σημαίνει ότι δεν έχεις και κρίση. Όλα τα παλιά μέλη ξέρουν ότι κακοποιείς κόσμο. Μόνο τα νέα ξεγελάς, τρέχοντας μόλις κάποιος δημοσιεύσει κάποιο νέο θέμα.
Κάποιος πρέπει να σε μαζέψει.
Για μένα το έγκλημα εδώ δεν είναι ποιος είπε τα χειρότερα λόγια, αλλά ποιος προκάλεσε την οργή του αδύναμου, χτυπώντας μάλιστα κάτω από τη ζώνη. Κοινώς ο γουίνστον δεν θα είχε εκραγεί αν ήξερες να μιλάς χωρίς να κακοποιείς.
Kαι το νέο φρούτο ....να εκβιάζεις.
Tώρα μόλις είδα και αυτό και για να μην κάνω εμετό μόνη μου, προτίμησα να το κάνω κουότ. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ χείριστος με τα προσωπικά στοιχεία του γουίνστον! Αισχος και πάλι.Quote:
το μήνυμα έχει διαγραφεί από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by Winston_man
το μήνυμα έχει διαγραφεί από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Τέλος θα έπρεπε να ξέρεις ότι η συγνώμη κερδίζεται δεν είναι αποτέλεσμα εκβιασμού.
Αντί να τη λέμε ο ένας στον άλλον,καλό θα ήταν να ανοίγαμε ένα thread για μία ανταλλαγή απόψεων,μία σοβαρή συζήτηση πάνω στο σεξ.Χωρίς να απαξιώνουμε,να προσωποποιούμε και να στηλιτεύουμε,χωρίς να καρφώνουμε και να κερδίζουμε ανόητους πόντους.Είμαστε εδώ για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας,το αρνούμαστε ή όχι δεν έχει σημασία,αυτή είναι η αλήθεια.Θέλουμε να μάθουμε.Ας μάθουμε λοιπόν να επικοινωνούμε με όρους κόσμιους,ώστε να μπορούμε αυτή την ευκαιρία να μη την σαμποτάρουμε οι ίδιοι.
Οι κόντρες δε θα λείψουν ποτέ,αλλά:
Winston,όταν ξεπερνάς τα όρια,δε βρίσκεις δίκιο ποτέ,καθώς το να βρίζεις ένα μέλος και να περιμένεις να δικαιωθείς είναι κάτι αδύνατο.Η στάση σου ήταν απαράδεκτη!
Nature,και η Θεοφανία κακοποιήθηκε εν προκειμένω.Ή όχι λες;
Ας προσπαθήσουμε να μην ξεπερνάμε τα όρια,να συνδιαλεγόμαστε με επιχειρήματα και όχι με χολή,βρισίδια και προσωπικές αιχμές.
Σε τι μας πάει μπροστά σαν προσωπικότητα το ανάθεμα και το νταηλίκi,η διαπόμπευση και το βρισίδι;Κατανοώ πως ο καθένας από μας κουβαλά τα δικά του θέματα και προσπαθώ να μην τον πονάω παραπάνω απ\'όσο ήδη πονά.Ας αφήσουμε πίσω την εποχή των σπηλαίων λοιπόν,τα ρόπαλα και τις κραυγές και ας το πάρουμε αλλιώς να πάμε στα σημαντικά.:)
Quote:
Originally posted by RainAndWind
και ας το πάρουμε αλλιώς να πάμε στα σημαντικά.:)
τωρα θα το παρουμε αλλιως και θα παμε στα σημαντικα....
αναμενε....
:cool:
Rain, τα βρισίδια και οι χολές με βρίσκουν πάντα αντίθετη.
Συμφωνώ ότι και η Θ. κακοποιήθηκε. Ομως όταν προκαλείς και χτυπάς κάτω από τη ζώνη, η εξέλιξη είναι απρόβλεπτη.
Μπορούμε πάντα να πάμε εμείς τον εαυτό μας,άσχετα αν το κάνουν οι άλλοι.Αδύνατο λες κρίνο;Θα προτιμούσα να το κάνουμε όλοι μαζί,αλλά αν δε συμβεί,αυτό που είναι σημαντικό για μένα θα το επιλέξω και θα το γυρέψω η ίδια ούτως ή άλλως.
Πιστεύω πως όλοι πρέπει να σκέφτονται λίγο περισσότερο πριν μιλήσουν, γιατί ο χώρος είναι ευαίσθητος. Πολλοί έχουν κατά καιρούς εκμυστηρευτεί πολύ προσωπικά τους θέματα.
Με μια επιπόλαια εκούσια ή ακούσια αντιμετώπιση, φυσικά βλάπτονται. Διαταράσσονται κιόλας. Οταν η αιτία που πυροδοτεί αυτή την έκρηξη είναι πάντα η ίδια, εμένα με προβληματίζει και δεν μπορώ να μην το υπογραμμίσω.
Υπογραμμίζω επίσης ότι η συμπεριφορά κυρίως όσων διατείνονται ότι έχουν όλα τα προβλήματά τους λυμένα και μπαίνουν εδώ για .....να βοηθήσουν πρέπει να είναι πιο προσεκτική, λιγότερο αλαζονική και φυσικά όχι κακοποιητική.
Εκτός αν μας δουλεύουν....
Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Quote:
Πήγαινε στο γιατρό σου.
Quote:
Πηγαινε σε ένα γιατρο, είναι κρίμα να βγαζεις τοση χολή.
Quote:
Και πήγαινε επειγόντως στο γιατρο σου.
Τρια απανωτα μυνηματα τετοιου τυπου,
δειχνουν το ποιος ειναι εκτος εαυτου και γιατι πραγμα μιλαμε.
Για τα υπολοιπα βρισιδια, δεν βλεπω προβλημα, γιατι οπως ειπε ο winston απανταει και η αλλη η εξυπνη.
Αυτα τα φαινομενα, ειναι εκεινα που εχω πει κατα καιρους, οτι εδω μεσα το φορουμ δεν εχει καμια σχεση με υποστηριξη.
Γιατι σε ενα καυγα, οταν η αμυνα του αλλου ειναι να τον ... στειλει στο γιατρο του, σημαινει οτι η Χ θεοφανια ειναι καλα, αλλα ο Χ winston εχει ξεφυγει και πρεπει καποιος να τον μαζεψει.
Καπως ετσι οι αλλοι οι εξυπνακηδες (ο keep walking, o knoulp κλπ) μου γραφανε οτι εχω ξεφυγει και πρεπει να σταματησω να γραφω....
Βεβαια δεν μου ειπανε για γιατρο εμενα, γιατι θα ηταν 2 ματς, ο κηπ να μου πει για γιατρο.....
Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες απανωτα κατι που δειχνει οτι δεν πεταξες μια ατακα τυχαια.
Τωρα,
winston, εχεις προβληματα που σε καταδιωκουν χρονια τωρα.
Γνωριζω οτι απο περυσι, εκανες λιγα βηματα αλλα εκανες.
Ο θυμος σου ειναι κατανοητος (οχι εσυ το αλλο βλητο, δεν ειναι κατανοητη η αντιδραση σου) αλλα δεν θα σε βοηθησει.
Η Χ θεοφανια, σπαει πλακα με τον πονο σου και δεν την ενδιαφερει ουτε αν εχεις προβληματα ουτε τι περνας,
αρκει να ικανοποιησει τον ψωροεγωισμο της.
Να ξερεις οτι πανω απο ολα,
αυτο που μετραει δεν ειναι η ηλιθιοτητα που κουβαλαει ο καθεις που βρισκεις μπροστα σου, αλλα το τι κρυβεις μεσα σου εσυ.
Σταματα να βριζεις εστω και αν αυτο σε εκτονωνει.
Στηλιτευσε μονο το γεγονος, οτι ενα μελος εδω μεσα, αντι να σου παρεχει υποστηριξη οπως ευαγγελιζεται οτι κανει αυτο το φορουμ, σε στελνει σε γιατρο.....
Αυτο ειναι το σημαντικο που πρεπει να κρατησεις και οχι τα υπολοιπα.
Εμαθες στην ζωη σου, οτι υπαρχουν ΚΑΙ θεοφανιες,
αλλα δεν ειναι ετσι ολος ο πλανητης.
Υπαρχει και κοσμος που λειτουργει αλλιως, συνεχισε να υπαρχεις για τους υπολοιπους.
Ετσι θα βοηθησεις τον εαυτο σου, για να συνεχισεις να κανεις τα βηματα που θες.
;)
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Μπορούμε πάντα να πάμε εμείς τον εαυτό μας,άσχετα αν το κάνουν οι άλλοι.Αδύνατο λες κρίνο;Θα προτιμούσα να το κάνουμε όλοι μαζί,αλλά αν δε συμβεί,αυτό που είναι σημαντικό για μένα θα το επιλέξω και θα το γυρέψω η ίδια ούτως ή άλλως.
εμενα δεν με ενδιαφερει ο καυγας,
και εγω σε καυγαδες εμπλεκα και γινομουν μαλλια κουβαρια.
Με ενδιαφερει οτι ενα μελος, που εχει χρονια φαρμακευτικη υποστηριξη και σαφως τους γιατρους τους εχει κανει σχεδον φιλους του, δεχεται επιθεσεις του στυλ να παει στο γιατρο του.
Με ποιο δικαιωμα γινεται αυτο?
Και πως αυτο ειναι υποστηριξη στην τελικη?
Αρχιζω και εχω αποψη για το θεμα, καπως ολοκληρωτικη.
Ισως θα επρεπε το φορουμ, να ειναι κλειστο ως προς ατομα που δεν πασχουν απο τιποτα, δεν εχουν πιει χαπια ποτε τους, δεν ξερουν τι σημαινει οι ιδιοι να εισαι σε μια χρονια κατασταση οπως ειναι ο Χ winston.
Τουλαχιστον αν πλακωνονται, αυτο θα γινεται με ισους ορους και κανεις δεν θα στελνει υποτιμητικα τον αλλο σε γιατρους.
Ακριβως γιατι αυτες οι αντιληψεις εχουν εισχωρησει για τα καλα στο φορουμ, ειναι ο λογος που πια δεν γραφω αποψεις που παρεχουν υποστηριξη δημοσιως, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ειναι κατι τετοιο.
Quote:
Originally posted by nature
Συμφωνώ ότι και η Θ. κακοποιήθηκε.
κανεις δεν κακοποιηθηκε επειδη ειπωθηκαν 5 ατακες.
Η κακοποιηση υπαρχει οταν πιανεις τον αλλο και το χτυπας σαν χταποδι πανω στο προβλημα του.
Αυτα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Ισοπεδώνεις κι εσύ όμως κρίνο.Το forum δεν έχει καμία σχέση με υποστήριξη γράφεις.Έχει.Το αποδεικνύουν αρκετά threads και αρκετά μέλη που έχουν λάβει βοήθεια όταν τη χρειάστηκαν,απαντήσεις όταν ρώτησαν και συμπαράσταση.
Νομίζω πως έχεις την τάση να κοιτάς μόνο αυτά που επιβεβαιώνουν το ότι δεν υπάρχει υποστήριξη και να παραγνωρίζεις εντελώς αυτά που αποδεικνύουν πως υπάρχει.Γιατί λες πώς το κάνεις;Kαι δεν είσαι ο μόνος παρεπιμπτόντως.Το ωραίο υπάρχει πάντα,άσχετα αν δίπλα του υπάρχει και το άσχημο.Όταν εγώ επιμένω πως μόνο το άσχημο υπάρχει,ενώ το ωραίο όχι,ενώ άλλοι βλέπουν και τα δύο,κάτι τρέχει με τη δική μου όραση.Επίσης κάτι τρέχει όταν εγώ βλέπω μόνο το ωραίο,ενώ το άσχημο όχι.Το ίδιο είναι.
Έξω από το forum,βλέπεις μόνο ομορφιά ή μόνο ασχήμια;Δε νομίζω.Εδώ γιατί λοιπόν δε βλέπεις και τις δύο όψεις που βλέπεις να υπάρχουν έξω από το forum;
Επίσης θα διαφωνήσω.Αν εσύ το *******,ξεκωλιάρα,καργιόλα ,ψόφα και τα λοιπά δεν τα θεωρείς κακοποίηση,αλλά θεωρείς αντίστοιχα το πήγαινε στο γιατρό σου,μάλλον έχεις άλλα κριτήρια από εμένα.Αν κάποιος με έβριζε έτσι,δε θα έλεγα πως είπε 5 ατάκες.Θα σου θυμίσω επίσης πως έχεις αντιδράσει πολύ πιο έντονα και για πολύ περισσότερο για πολύ ηπιότερες κρίσεις άλλων για σένα.Αν σε συμφέρει να παραβλέπεις τη μία πλευρά της κακοποίησης και να επισημαίνεις μόνο την άλλη,τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός in my humble opinion.