Quote:
Originally posted by Arsi
Αυτό ίσως να ισχύει.Γενικά για όλους τους ανθρώπους και όλες τις καταστάσεις ανεξαρτήτου περιθωρίου ή μη.Γενικώς όπως στρώνουμε κοιμόμαστε και επιπλέον η συνήθεια μεγάλος βραχνάς.Κατευθυνόμενη ζωή υπάρχει και σε ένα καλό περιβάλλον και για να βρει κάποιος το δικό του δρόμο δε γίνεται εύκολα όπου κι αν μεγάλωσε ότι κι αν έκανε.
ισχυει αυτο που γραφεις,
αλλα και παλι εγω ελεγα οτι τιποτα δεν ειναι οριστικα γραμμενο και τελειωμενο επειδη ετσι στο γραψανε.
Αναλογα το χωρο που μεγαλωσε καποιος, αναλογα το μυαλο του ισως,
μπορει να αλλαξει τα παντα στην ζωη του.
Ευκλολο μπορει και να μην ειναι, παντως δεν ειναι και αδυνατο.
Σαφως βαζω σαν προυποθεση οτι το Α - Ω ειναι να θες να κανεις κατι τετοιο.
Εν ολιγεις και εγω σε ενα κυκλο μεγαλωσα, καταπιεση ειχα και εγω οπως ολοι.
Αυτο τι σημαινει?
Οτι ημουν καταδικασμενος να τα αποδεχτω ολα αυτα και να πω ετσι θα ειναι η ζωη μου?
Δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα, ομως ειχα και κοστος και αυτο ειναι σημαντικος παραγοντας.
Δυσαρεστησα προσφιλη μου ατομα, εγινα κακος, αλλα ακολουθησα αυτο που ηθελα στη ζωη μου.
Και επίσης προσωπικά με πάρα πολύ κόσμο που δηθεν δεν τον αφορούν ψυχολογικά θέματα.Να μη σου πω αυτοί είναι πολλοί περισσότεροι γιατί δεν αναγκάστηκαν ποτέ να στραφούν μέσα τους και να δουν τι τους γίνεται και για αυτόν ακριβώς το λόγο για να μην αναγκαστούν να δουν κατεβάζουν ρολά και δεν ακούν ή βλέπουν τίποτα.
Τα παραπάνω που λες αφορούν γενικά κάποιους ανθρώπους και όχι αποκλειστικά αυτούς που έχουν ψυχολογικά προβλήματα...αν και δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος χωρίς κανένα ψυχολογικό θέμα!απλά διαβαθμίσεις υπάρχουν.
καποιος που εχει δυσλειτουργικη ζωη και αγνοει τον εσωτερικο του κοσμο, τοτε ταλαιπωρειται μπορει και εφ ορου ζωης.
Δικο τους το ζορι ομως, δικο τους και το προβλημα.
τα παραπανω που λεω αφορουν οσους ζουν κατω απο πιεσεις και συνεχιζουν να ζουν με αυτες κανοντας τις, ενα με το πετσι τους, χωρις να μπαινουν σε διαδικασια τι ειναι αυτο που γενναει τις πιεσεις.
[/quote]