donald_girl χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Η αναζήτηση του εαυτού μας είναι μια πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Συνέχισε την προσπάθεια και να ξέρεις πως ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ για σένα. :)
Printable View
donald_girl χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Η αναζήτηση του εαυτού μας είναι μια πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Συνέχισε την προσπάθεια και να ξέρεις πως ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ για σένα. :)
kalispera..,
δεν διαβασα ολεσ τισ απαντησεισ. μονο τησ πρωτησ σελιδασ.
γλυκια μου κοπελαρα!!!!!
καταλαβαινω ποοοοσο δυσκολο ειναι να αφησεισ την οθονη σου και να ξαναβγεισ στη ζωη.
τιμωρεισ τον εαυτο σου συνεχωσ. με αντρεσ με σκατα μιαλο, με το να περναει ο καιροσ και να μενεισ μεσα.
ποοοοσα πολλα χανουμε
και γω μαζι.
σε παρακαλω, προσπαθησε να σε αγαπησεισ για μια στιγμη, και μετα για δυο..πιο μετα για τρεισ..
και μετα θα μαθεισ να ζεισ μεσα στην αγαπη.
που θα ναι μια υπεροχη ζωη για σενα.
σου ευχομαι τα καλυτερα
διάβασα τις πρώτες δυο σελίδες. Ταυτίζομαι με το σημείο πού έχεις φτάσει όσον αφορά τον πρωην σου, ταυτίζομαι με το δημιουργικο σου κομμάτι.
Ημουν κάποτε κγω εκει και πιο χαμηλά βγαίνοντας από μια σχέση. Ο χρόνος κάνει θαύματα.αυτό π τώρα θεωρείς απίθανο, αδύνατο. τραγικό, ο χρόνος σε κάνει να κοιτάς πίσω και να χαμογελάς. (\"ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός\"). θες δε θες η ζωη εχει παντα τον τροπο να συνεχιζεται και θες δε θες σε παρασερνει μαζι της. κι εγω καποτε 3 χρονια σχεση. κγω κιθαρα και συνθεση τραγουδιων. αρα λατρευεις τη δημιουργια. εκφρασου μεσα απο αυτην. κανε ο,τι νιωθεις κ ο,τι πραγματικα σε εκφραζει.ασχολεισου με κατι γτ η απραξια πολλες φορες κανει τις σκεψεις κ τα συναισθηματα μας να υπερβαλλουν και να γινονται αβασταχτα.. αλλαξε τη ζωη σου. ετσι εκανα τοτε. απομακρυνα παρεες π ηταν αρνητικες, ξεκινησα να μαθαινω καινουρια μουσικα οργανα, απασχολούσα το μυαλό μου, εκανα πραγματα π μ αρεσαν ανεκαθεν ακομα κ αν δ ειχα ορεξη εκεινη την περιοδο. μπορει να μην καταλαβεις διαφορα, αλλα εμμεσως και σιγα σιγα θα γίνει εμφανης. ο οργανισμος μας εχει παντα το ενστικτο της αυτοσυντηρησης και μας βγαζει απο δυσκολιες ακομα κ οταν δ το κτλβαινουμε. δε χρειαζεται να προσπαθησεις, θα γινει απο μονο του. αρκει να θες. με λιγη υπομονη και λιγη τροφη ψυχης προς τον εαυτο σου.
όσο για το σπίτι, να νοιάζεσαι δίζως αυτό να κρατάει εσένα και τα θέλω σου πίσω. όχι μόνο καταστρέφεσαι, αλλά στο τέλος θα φτάσεις να κατηγορέις τους άλλους για κάτι που ήταν δική σου επιλογη:να τους ακούσεις.
Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Στην αναποδιά κάνε υπομονή και θα δεις ότι κάτι καλύτερο θα έρθει.
Υ.Γ. Μια βόλτα στη θάλασσα χωρίς κινητά χωρίς τπτ μπορεί να σ δώσει πολλή ενέργεια. Αρκεί να δώσεις σε όλα αυτά την ευκαιρία.