Diary,
this is a war. this is a war i\'m gonna win. the end.
Printable View
Diary,
this is a war. this is a war i\'m gonna win. the end.
καλε μου καλημερα:):)¨Quote:
Originally posted by Alterego
....Η μεγαλυτερη αμαρτια ειναι να ρωτας συγκεκριμενα \"για εγω\"...τοτε γιατι \"ο αλλος;\"....
Πρεπει να δεχτουμε οτι μας συμβαινει..μεσα στα αρνητικα υπαρχουν και τα θετικα,το οποια ξερω οτι γνωριζεις.
Υπαρχει σκοπος...ισως καποτε το αντιληφθουμε γιατι τοτε θα παψουμε να ρωταμε \"για εγω;\"
..σαφωσ και ειναι κριμα αδικια και αμαρτια να ρωταει κανεισ γιατι εγω..?...γιατι εσυ?...γιατι σε εσενα?.... καποια πραγματα συμβαινουν και τελοσ.....
και ναι.. ολα για καποιον λογο γινονται... και αυτοσ ο λογοσ το πιστευω πωσ ειναι πολυ καλοσ......
ηταν μια στιγμιαια σκεψη και προτογνωρη....
καταβαθοσ και ειλικρηνα μιλωντασ νομιζω πωσ μου αρεσει να ειμαι \"διαφορετικη\" ακομη και αν κομματι τησ διαφορετικοτητασ μου ειναι η καταθλιψη μου και οτι περιεργο κουβαλαει εκεινη μαζι τησ....
ολοι ημαστε ξεχωριστοι....
σασ αγαπαω πολυ....πραγματικα....
και σασ αυχαριστω φιλοι μου...
....ειστε οι φιλοι μου.............
σασ αγαπω πολυ...
φιλια...Αντουλα.
Ημερολόγιό μου...τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις.Ξέρεις πως με όσα έχω περάσει δεν το πίστευα αυτό και όμως να! μέσα από το σκοτάδι ξαφνικά και απρόσμενα πρόβαλε ένας ολόλαμπρος ήλιος.Και με κάνει και χαμογελώ και νιώθω ασφαλής και.....ξέρω πως πρέπει να πάρω μία σημαντική απόφαση.Μία απόφαση που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή μας και ξέρω πως αν σκεφτώ λογικά θα κάνω πίσω αλλά ημερολογιάκι μου...λέω να κάνω αυτό το παράτολμο βήμα και για μία φορά στην ζωή μου να φανώ τολμηρή και ίσως ακόμα και ανόητη:D:D Απλά εύχομαι.....όσα βλέπω να είναι αληθινά γιατί πίστεψέ με...αν δεν είναι ή αν εγώ κάνω κάποια ανοησία και χάσω όσα έχω ....θα κρυφτώ σε μία σκοτεινή και βαθιά σπηλιά και ΔΕΝ θα ξεμυτίσω από εκεί μέσα ο κόσμος να χαλάσει!!!!
υ.γ. αααααααααα ξέχασα....σήμερα \"μίλησα\" με το πιάνο μου...θαρρώ οι δικοί μου θα αναρωτιούνται τι έπαθα ξαφνικά ;)
και δεν ξέρεις άμα τα θέλεις κι όλας!:oQuote:
Originally posted by Even_Angels_Fall
τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις.
Ημερολόγιο,
καλά έχω πάθει μιλάμε
Dear VASILIS,
Here is your horoscope
for Tuesday, March 6:
You have energy to spare, so make sure you\'re out there meeting and greeting everyone who\'s available. New contacts open up great options at work and at play. Keep an eye peeled for fresh romantic opportunities.
έχει πλάκα to daily horoscope από το astrology.com
μου τα βρίσκει όλα:D
Quote:
Originally posted by raphsssodos
και δεν ξέρεις άμα τα θέλεις κι όλας!:oQuote:
Originally posted by Even_Angels_Fall
τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις.
αυτό είναι το πιο τρομακτικό όλων Ραψωδέ μου ;)
mmm....romantic opportunities.
akouo rapsode moy...ante bre na dia kamia aspri mera...:P:P
filakia kai good luck:P
αγαπιτε βασιλι, επιδι εγο κι οι σινεργατιδες μου σιντασουμε το ανοτερο οροσκοπιο, μας ενδιαφερουν σφοδρα τα σχολια σου. θελουμε να βελτιοθουμε.Quote:
Originally posted by raphsssodos
Ημερολόγιο,
καλά έχω πάθει μιλάμε
Dear VASILIS,
Here is your horoscope
for Tuesday, March 6:
You have energy to spare, so make sure you\'re out there meeting and greeting everyone who\'s available. New contacts open up great options at work and at play. Keep an eye peeled for fresh romantic opportunities.
έχει πλάκα to daily horoscope από το astrology.com
μου τα βρίσκει όλα:D
χριστος
ΥΓ γνοριζις οτι ιμαστε το μονο ισος οροσκοπιο που προβλεψε ποτε θα γινι ο τελικος του τσαμπγιονς λιγκ;
φίλε καλλιτέχνισες τώρα!
βελτίωση μηδέν είστε άψογοι ήδη!:P
@άντα ναι πάνω από όλα είμαι ρομαντικός!:D:D
@έιντζελς όρμα!;)
Sorry, άσχετο.
Δε συναντάω κανένα στο chat εδώ και καιρό. Ποτέ. Από πέρσι. Θα μπορούσε κανείς πιο.. τακτικός στο φορουμ να με διαφωτίσει;
Ξανά sorry.
Δεν μπαίνεις ταχτικά μάλλον.;)
ο πιο ταχτικός:D
\"Τί θελεις, τί ζηταςQuote:
Originally posted by Alterego
Πρεπει να δεχτουμε οτι μας συμβαινει..μεσα στα αρνητικα υπαρχουν και τα θετικα,το οποια ξερω οτι γνωριζεις.
Υπαρχει σκοπος...ισως καποτε το αντιληφθουμε γιατι τοτε θα παψουμε να ρωταμε \"για εγω;\"
που ειναι το νοημα που σου πεσε απ\'τα χερια
Η μουσικη που ακους
μονος εσυ\"
Ελιτις, Προσανατολισμοι (νομιζο)
Απο τιν αλι, ενας ανουσιος τροπος να ξοδεψις τη ζοη σου εινε ψαχνοντας το Νοημα Της
Αγαπημενο ημερολογιο,
μισω την ημερα
λατρευω την νυχτα
αν δεν δουλευα θα ειχα αυτοκτονησει
αν το ηθελα ομως πολυ..,δεν θα πηγαινα για δουλεια
Ημερολόγιο
σου καταθέτω το σημερινό μου ωροσκόπιο
δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για σήμερα
Dear VASILIS,
Here is your horoscope
for Wednesday, March 7:
Go ahead -- it\'s time to call someone\'s bluff. You\'re straightforward and direct, and you hate it when people try to manipulate each other for petty gains. Thank goodness you can stop this in its tracks!
τύποι και τύπισσες εκεί στο astrology.com σας παραδέχομαι για ακόμα μια φορά
ενώ ένας ουσιώδης είναι να μάθεις ορθογραφία!:D:PQuote:
Originally posted by kanenas
Απο τιν αλι, ενας ανουσιος τροπος να ξοδεψις τη ζοη σου εινε ψαχνοντας το Νοημα Της