λολ:P:P
Ξέρασέ τα όλα oboro,έχουμε τ\'αυτιά μας ανοιχτά.Ε,σόρρυ,τα μάτια μας.:P
Printable View
λολ:P:P
Ξέρασέ τα όλα oboro,έχουμε τ\'αυτιά μας ανοιχτά.Ε,σόρρυ,τα μάτια μας.:P
ναι ετσι ετσι...πες τα μας ολα...:):):)
ειναι οντως πολυ ενδιαφερον το θεμα και νομιζω δεν τελειωνει ποτε...:):):)
... Όμπορε μίλα γιατί διάβασα όλο το θρεντ και ξεσηκώθηκα!... :P ... απ\' την πολύ την οχύρωση κοντεύεις να φτιάξεις το κάστρο των ιπποτών - ούτε στα playmobile μου τέτοιο πράμα! - ... :P ...
... Φωτεινή;... έγραψες κάτι που μου έκανε \'κούκου\'...
\'... Καταλαβαίνω πως πρέπει να υπάρχει ενας τρόπος να οχυρωθώ ,χωρίς να θυσιάσω την ανάγκη μου να εκφράζομαι...\'
... δεν έχω να σου προτείνω κάτι... απλά περιέγραψες το δικό μου τρόπο. Έχω επιλέξει πλέον την πλήρη έκφρασή μου ακριβώς για να οχυρώνομαι...
;)
Εχεις επιτυχημένη εκφραση Αλομπαρ, αυτός ειναι ο λόγος..Quote:
Originally posted by Alobar
... Όμπορε μίλα γιατί διάβασα όλο το θρεντ και ξεσηκώθηκα!... :P ... απ\' την πολύ την οχύρωση κοντεύεις να φτιάξεις το κάστρο των ιπποτών - ούτε στα playmobile μου τέτοιο πράμα! - ... :P ...
... Φωτεινή;... έγραψες κάτι που μου έκανε \'κούκου\'...
\'... Καταλαβαίνω πως πρέπει να υπάρχει ενας τρόπος να οχυρωθώ ,χωρίς να θυσιάσω την ανάγκη μου να εκφράζομαι...\'
... δεν έχω να σου προτείνω κάτι... απλά περιέγραψες το δικό μου τρόπο. Έχω επιλέξει πλέον την πλήρη έκφρασή μου ακριβώς για να οχυρώνομαι...
;)
Εγω πάλι οχι και τοσο...
... Φωτεινή εννοώ γενικά το να εκδηλώνομαι, όχι μόνο με το λόγο... αυτό είναι για μένα η προστασία. Οι οχυρώσεις τύπου \'φέουδο\' δοκιμάστηκαν παλαιότερα. Η ζωή είναι ξόδεμα κι εγώ είμαι γκραν συναισθηματικό άτομο. Να οχυρώσω τί και να περιφρουρήσω τί;... είμαι τόσο σαφής πια με μένα, που θέλω να ξέρει και ο πας άλλος πού βαδίζει. Οι σοβαρές απώλειες μου τελείωσαν, οι αντοχές αναλώθηκαν σε πολλά λάθος πράματα. Κι αν το θες, η αγάπη σα συναίσθημα δεν υφίσταται. Είναι πολλά πράματα η αγάπη. Είναι αποδοχή. Όταν είμαι σε θέση να καταλαβαίνω πόσο περιθώριο αφήνω στον άλλο, για μένα δε κάνει διαφορά το να εκτίθεμαι με το να οχυρώνομαι. Κι αν θες έχω κουραστεί. Δεν είμαι κοριτσούδι για να ξαναδιαβώ χιλιοπατημένα μονοπάτια. Να μπω σε διαδικασίες, να ξοδέψω τόσο, να αφήσω και λίγο στην άκρη, να, να... θέλω να είμαι ένα καθάριο πολύπλευρο που θα κάτσει με όποια πλευρά κι αν το τοποθετήσεις. Και να το δεις αυτό. Να φαίνεται. Ξέρω ότι τρομάζει η πλήρης έκφραση. Θεωρώ πως όχι όταν είναι απόφαση.
:)
ναι... και εγω αυτό εννοούσα ,την σαφήνεια στην έκφραση του συναισθήματος...την εκδήλωσή του.Το βλεπω σε εσενα Αλ,δεν κρύβεται..
Εγω απλά δεν βάζω ορια,νομίζω δεν εχω ..μολις το διαπίστωσα, γράφοντάς το..
http://www.youtube.com/watch?v=mxaxLUhMXSM&feature=quicklist
τελειο κομματι...
τι κι αν σου πουν σε αγαπω,τι κι αν σου πουν πως εισαι τα παντα γιαυτους,τι κι αν σου πουν ποσο πολυ σε ποθουν και σε θελουν τι κι αν κι αν κι αν...παλι μονο θα σε αφησουν.Γιατι η κουβεντα η αγαπη ολα τα μπορει παει τελειωσε.Δεν υπαρχει.
Αρα καλυτερα να μην πιστευεις τιποτα,δεν υπαρχει περιπτωσει να απογοητευτεις ποτε,το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι να τα εννοουν....
σωστος ο αλτερ......
οτι και να σου πουν, ειναι αερας.
Οι πραξεις ειναι αυτες που μενουν στο χρονο, και αν μπορει κατι να πει, ειναι μονο αυτος.
εγω παλι πιστευω πια οτι μητε τα λογια μητε οι πραξεις εχουν σημασια...το μονο αληθινο ειναι το πως νιωθεις η σε κανουν να νιωθεις, μονο αυτο μενει στο χρονο...ολα τα υπολοιπα καποια στιγμη θα σβησουν...
οι πραξεις δεν σβηνουν ποτε,
εκτος αν κανεις πως δεν τις βλεπεις.
ακριβως η απογοητευση απο τα λογια και τους ορκους...μα η απογοητευση ερχεται απο μεσα μας...οτι και να κανουμε δεν θα γλιτωσουμε απο αυτην...να χτισουμε ενα οχυρο γυρω μας, ενα ψηλο τοιχο για προστασια και να μην αφησουμε κανενα να εισβαλλει; Μην τυχον και μας πονεσει, μην τυχον και μας αγγιξει, μην τυχον και αισθανθουμε εμεις κατι παραπανω; Μα ετσι δεν ειναι η ζωη; Οι αγαπες ερχονται και φευγουν, αλλες αλλαζουν μορφη, αλλες πεθαινουν, αλλες γεννιουνται...απλα παντα στην τελικη ο καθενας μονος του ζει και μονο εκεινος ξερει τι ενιωσε/νιωθει ακομα...ναι μεχρι και η αγαπη ειναι εγωιστικη...ειναι η αναγκη που εχουμε ως ανθρωποι να νιωθουμε οτι καποιος μας νοιαζεται, η αναγκη για ασφαλεια, η αναγκη να μοιραζομαστε πραγματα με καποιον, να κανουμε ερωτα κτλ κτλ......και για να ολοκληρωθει ολο αυτο η αναπαραγωγη...τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο...και οταν λεω εγωιστικο δεν το εννοω με την κακια εννοια, αλλα ειναι τοσο ανθρωπινο...χρειαζομαστε καποιον στη ζωη μας...ετσι δεν γινεται να προστατευτουμε ουτε απο τα ψηλα τοιχοι, ουτε απο τα καστρα που φτιαχνουμε, γιατι καποια στιγμη και παλι καποιος θα εχει την δυναμη και θα εισβαλλει και θα γκρεμιστουν ολα...ετσι ειναι χτιζουμε και ξεχτιζουμε και ποτε δεν ειμαστε ασφαλεις, απλα και μονο γιατι δεν μας αρκει η ασφαλεια μονο σαν οντοτητες...Quote:
Originally posted by Alterego
τι κι αν σου πουν σε αγαπω,τι κι αν σου πουν πως εισαι τα παντα γιαυτους,τι κι αν σου πουν ποσο πολυ σε ποθουν και σε θελουν τι κι αν κι αν κι αν...παλι μονο θα σε αφησουν.Γιατι η κουβεντα η αγαπη ολα τα μπορει παει τελειωσε.Δεν υπαρχει.
Αρα καλυτερα να μην πιστευεις τιποτα,δεν υπαρχει περιπτωσει να απογοητευτεις ποτε,το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι να τα εννοουν....
δεν σβηνουν οι πραξεις, ναι συμφωνω, αλλα οπως και τα λογια μπορουν να ξεχαστουν...αυτο που ενιωσες ομως δεν ξεχνιεται, ουτε πεθαινει...
και τα λογια αν τα γραψεις μπορεις οποιαδηποτε στιγμη να τα ξαναδιαβασεις...θα τα ξαναδεις...:)
Ουτε λογια,ουτε πραξεις.Το μονο που σου μενει ειναι να θυμασαι και να πονας και να υποφερεις για καμποσο καιρο ωσπου παλι να μπλεχτεις σε ερωτες και αγαπες.Οταν λες σε αγαπω πρεπει να εχεις και τα κοτσια να το αποδυκνιεις αν δεν τα εχεις να μην το λες.Κι αν σε κανουν να νιωθεις οτι νιωθεις ειναι εφημερο,οταν βρουν την ευκαιρια θα φυγουν.Το καλυτερο ειναι να μην εχεις αναγκη κανενα.Να ξυπνας και να κοιμασαι ευτυχισμενος για οτι νιωθεις μεσα σου που εσυ το προκαλεσες.Οι αλλοι οτι κι αν σου προκαλεσουν θα ερθει μια ημερα που θα σου πουν \"Ξερεις δεν νιωθω το ιδιο\".Ο καθενας αγαπα οταν και οποτε τον βολευει.Ναι ειμαστε εγωιστες.Ακομη και η αγαπη απο εγωισμο βγαινει.Ναι ετσι ειναι η ζωη να αγαπαμε να πληγωνομαστε κλπ.Μα σε καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο.Πρεπει να μπορεις να νιωσεις και λιγο την λυτρωση απο ολα και σιγουρα τετοια λυτρωση κανεις δεν μπορει να σου την δωσει παρα μονο εσυ.Αυτες οι αγαπες σε λυτρωνουν εκεινη την στιγμη,σαν θα φυγουν ομως θα παρουν μαζι τους οτι σου εχουν δωσει.Απλα δεν αντεχεις αλλο...και στην τελικη λες,ρε γαμωτο αξιζε;
Να ξυπνας και να κοιμασαι ευτυχισμενος για οτι νιωθεις μεσα σου
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ...να περνεις οτι ειναι να παρεις απο τον ιδιο σου τον εαυτο...
Οσο αφορα την λυτρωση...και αυτη ειναι παροδικη...τιποτα σε αυτον τον κοσμο δεν ειναι για παντα...ολα αλλαζουν...γιατι να μην πεις σαγαπω την στιγμη που το νιωθεις και να προσφερεις οτι μπορεις; Απλα πρεπει να ξερεις οτι αυτο καποια στιγμη σιγουρα θα αλλαξει η θα παρει αλλη μορφη...και οι δυο πρεπει να το ξερουν...δεν παει να πει οτι δεν ηταν αληθινο επειδη εσβησε, αλλα ολα καποια στιγμη παρακμαζουν...γιατι να μην εισαι ευχαριστημενος εστω για εκεινη την περιοδο που ειχες αυτον που ηθελες διπλα σου και του εδινες και σου εδινε την αγαπη του...αυτο ειναι αληθινο οι στιγμες που σε εκαναν να νιωθεις οτιδηποτε εντονα...ειτε πονος, ειτε θλιψη, ειτε αγαπη , ειτε ερωτας...