Quote:
Originally posted by RainAndWind
Η λέξη\"κακοποίηση\"είναι τραβηγμένη απ\'τα μαλλιά-προσωπική μου εκτίμηση.
Έπειτα,έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στο χιούμορ του Πετράνς,το οποίο θα μου επιτρέψετε να θεωρώ μία όαση μέσα στο e-psy,που-λόγω φυσικά και του χαρακτήρα του φόρουμ-όσο νά\'ναι ένα βάρος σε πιάνει κάποιες φορές-ένα σα να θες να αρχίσεις το ποτό,να κόψεις τις φλέβες σου ή να αρχίσεις να στουκάρεις με φόρα στον τοίχο-το κεφάλι πρώτο-λολ
Είναι βιτριολικό,δολοφονικό,σουρ εάλ και σατανικό λολ,απολαυστικό,πηγαίο και φαίνεται πως του βγαίνει φυσικά,δεν προσπαθεί γι αυτό καθόλου,είναι κομμάτι του.(που σε κάποια άτομα δε βγαίνει και αδίκως το παλεύουν,είναι ένα χαρακτηριστικό που για να το έχεις χρειάζεται και αισθητική,θάρρος και θράσος,και τόλμη και γοητεία,λολοολ).
Εκτιμώ βαθύτατα την ικανότητα ενός ατόμου να βλέπει την αστεία πλευρά των πραγμάτων,να μπορεί να αποδομεί την ίδια του τη σοβαροφάνεια(που πάντα έχει ρίζες σε άφατη αγάπη για έλεγχο και σε αλαζονεία κατ\'εμέ),να μπορεί να αυτοσαρκάζεται και να σαρκάζει,να γελά με τις δικές του υπερβολές,όσο και με των άλλων.
Από την άλλη πλευρά,για να φτάσει στον δέκτη και να το αποδεχτεί,πρέπει και εκείνος να είναι στο ίδιο μήκος κύματος,να έχει παρόμοια αισθητική,καλλιέργεια και βιώματα,να ταιριάζουν στην ψίχα και όχι στην κόρα μόνο οι χημείες τους,να έχουν κοινούς τόπους.
weird,έχοντας δει την αντίδρασή σου σε διάφορα threads,δεν είχα εισπράξει πως είχες πειραχτεί τόσο,ότι σε ψιλοχάλαγε,ναι,αλλά έδειχνες να ανταπεξέρχεσαι και να το \"πιάνεις\"με περισσότερη ελαφράδα,το οποίο τώρα δείχνεις να τουμπάρεις,μάλιστα ανοίγοντας κι ένα thread απευθυνόμενη στη διαχείριση!:o:o
Να κάνει τι δηλαδή,για να καταλάβω,να τον κάνει ντα,να του πει να μαζευτεί,να χαλιναγωγήσει τα πάθη του και τα ζωώδη του ένστικτα,λολ,για να καταλάβω,το αν κάποιος σου κάνει χιούμορ πρέπει να το εκλάβεις προσωπικά ως επιθετική συμπεριφορά και να θιχτεί ο πυρήνας της προσωπικότητάς σου ας πούμε;
Περισσότερο κακοποιείται ο Πετράν από σένα μέσα από αυτό το thread,καθώς τον βάζεις σε θέση να \"απολογηθεί\"και καλά,ζητώντας και από τα μέλη να σε δικαιώσουν ας πούμε ηθικά γιατί θίχτηκες;
Σκέψου το.Ίσως να σε πειράζει ο τρόπος που το θέτω,αλλά στη θέση σου θα προσπαθούσα να επεξεργαστώ λίγο και την πλευρά του δικηγόρου του διαβόλου,δηλαδή να με βάλω σε διαδικασία να με αποφορτίσω,να το δω ψυχραιμότερα,με πολύυυ λιγότερο συναισθηματισμό,να ψάξω γιατί το θεώρησα απειλητικό,όλα αυτά και άλλα που θα τα βρεις μόνη σου.
Γενικά το στυλ\"με έθιξες,είσαι κατάπτυστος και το χιούμορ σου καυστικό,αναίσχυντο,κάφρικ ο,που με προσβάλλει ως προσωπικότητα και με κάνει να εξανίσταμαι,ενώ ταυτοχρόνως διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου και απροσδιορίστως ασυναίσθητα βγάζεις την κεκαλυμμένη σου επιθετικότητα εναντίον μου εσύ κρυφοδιαπομπευτή της ηθικής μου\"το βρίσκω totally boooring!λολοολ:D
Aντίθετα,μία συζήτηση πάνω σε διάφορες μορφές και εκφάνσεις του χιούμορ θα με έκανε να γλύφω τα δάχτυλά μου,λολ:P
Ρειν, εδώ δεν μιλάμε για εσένα και τι αντιλαμβάνεσαι ή νιώθεις εσυ ως ενοχλητικό.