Ευχαριστω παιδες:))))))))))))))))
Printable View
Ευχαριστω παιδες:))))))))))))))))
Quote:
Originally posted by keep_walking
Μα ειμαι ντουρος...αλλα ντουρος αδρανης λολ....πρεπει να βγω απο την αδραααααααααααααααααααααν εια:)
Μαυρες σκεψεις...θα κανω που και που.
Μαύρες σκέψεις να κάνεις ρε keep που και που, όλοι οι άνθρωποι κάνουν μαύρες σκέψεις που και που. Αν μου βρεις άνθρωπο που να κάνει μόνο θετικές σκέψεις να τον φέρεις να τον μελετήσουμε!
Το θέμα είναι να μην μπερδεύεις τις σκέψεις και να μην αισθάνεσαι περίεργα, το φάρμακο αυτό βοηθάει. :P
Αχ βρε keep_walking και εγώ είμαι πολύ χάλια σήμερα, πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, λες και είμαι τρελή.:mad: Θέλω να φύγω και εγώ όσο οτιδήποτε άλλο αλλά ξέρω ότι αυτό θα αργήσει και με ρίχνει.. krino, remedy δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπομονή βρε keep_walking, θα τα καταφέρουμε! Έτσι και αλλιώς πιο κάτω δε γίνεται να πάμε!(πιστεύω):)
Quote:
Originally posted by chr1986
Αχ βρε keep_walking και εγώ είμαι πολύ χάλια σήμερα, πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, λες και είμαι τρελή.:mad: Θέλω να φύγω και εγώ όσο οτιδήποτε άλλο αλλά ξέρω ότι αυτό θα αργήσει και με ρίχνει.. krino, remedy δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπομονή βρε keep_walking, θα τα καταφέρουμε! Έτσι και αλλιώς πιο κάτω δε γίνεται να πάμε!(πιστεύω):)
Χε γιατί όποιος έχει μια ψυχική ασθένεια (η έστω \"ψυχολογική δυσκολία η \"δυσλειτουργική ψυχολογική κατάσταση\" αν δεν μας αρέσει ο πιο ιατρικός όρος \"ασθένεια\") είναι \"κάτω\"?
Όσο κάτω είναι όποιος έχει καρδιακό πρόβλημα, διαβήτη κλπ. η οποιαδήποτε δυσκολία (και έξω από τον τομέα των \"ασθενειών\") :P
Μπορεί κάποιος που είναι σε φάση κατάθλιψης να νιώθει ότι \"δεν πάει άλλο πιο κάτω\" αλλά αυτό είναι καθαρά μέσα στο μυαλό και σε καμια περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πάντα υπάρχει το πιο \"κάτω\" όπως πάντα υπάρχει και το πιο \"πάνω\". Γιατί αυτού του είδους τα \"πάνω-κάτω\" είναι δημιουργίες του μυαλού και όχι της αντικειμενικής πραγματικότητας (ακόμα και αυτός που χάνει την εργασία του και στα καπάκια όλη την οικογένεια του σε ένα δυστύχημα δεν έχει φτάσει στο πιο \"κάτω\" γιατί μέσα από αυτή την εμπειρία μπορεί σταδιακά στο μυαλό και μέσα από τις πράξεις του να πάει πιο \"πάνω\" από άλλους που θεωρούνε ότι είναι \"ψηλά\". ) :P
πολυ αστεια σκηνη, μεσα στο ζορι σου να ερχεται η δολια μανα να σε κοιταει...μ εκανες και γελασα:)Quote:
Originally posted by chr1986
.... πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, .......
καλά μιλάμε τραγικό!! με κοίταζε σαν alien.. Ναι, έχεις δίκιο Remedy ίσως όταν βιώνεις αυτό το ζόρι που λέγεται κατάθλιψη το βιώνεις σε υπερβολικό βαθμό..
Θα ελεγα τωρα οτι ειμαι καλα...και θα ελεγα οτι ξεχωρισα ενα ατομο που πρεπει να μπει σε black list...αν σκεφτω ποσες φορες με εχει ριξει και στο παρελθον!!!!!...ετσι ειμαι μαλλον αγαθιαρης θα ελεγα.
Τωρα δεν με ριχνει τιποτα.
Κατοπιν παροτρυνσης της ρεμ ξεχασα να σας αναφερω οτι δεν ειμαι απλως καλα αλλα τελεια...ναι ηταν και θεμα χαπιων εντελει:)
Αυτό το τέλεια δεν μου πολυαρέσει..... την τελευταία φορά που αισθάνθηκα τέλεια κυριολεκτικά ήταν λίγο πριν κόψω τα φάρμακα για πρώτη φορά και επανέλθουν οι εμμονές. Δυστυχώς, τα φάρμακα δεν λύνουν το πρόβλημα, σε κάνουν και πιο ευάλωτο σαν τα κόψεις. Οι εναλλακτικές λύσεις όμως δεν είναι και πολλές..
Ναι η αλήθεια είναι ότι οι μεταβάσεις αυτές δεν είναι και πολύ ομαλές..:o
Όχι εγώ τον πιστεύω τώρα μου φαίνεται ότι είναι καλά. Βασικά φαίνεται όταν δεν τα παίρνει γιατί κάνει απανωτά σύντομα ποστ που δεν συνδέονται και εντελώς απόλυτα αν και έχουν ένα βασικό θέμα :P
Αχ βρε keep_walking σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε!!:)
Ξυπνησα καλα...ειμαι καλα αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι με χτυπησαν και κατω σαν χταποδι και εγω υπερεπηρεαστηκα και εγινα ρεζιλι σε πολυ κοσμο.
Τελοςπαντων...το περασαμε και αυτο.
AAAAAAAAAAAAAX AAAAAAAAAX βρε Κιπ μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχ θα σε μαλωσω....Quote:
Originally posted by keep_walking
Κατοπιν παροτρυνσης της ρεμ ξεχασα να σας αναφερω οτι δεν ειμαι απλως καλα αλλα τελεια...ναι ηταν και θεμα χαπιων εντελει:)
τωρα μπηκα στο θεμα πρωτη φωρα και με τρομαξεσ...
αντε βρε χαζο...αυτο το οτι τελικα ειναι θεμα χαπιων να το θυμασαι την επομενη φωρα....!!!!!
σε φιλω γλυκα...
ποιοσ σε χτυπησε σαν χταποδι!???