Quote:
Originally posted by RainAndWind
Kaneis,καλησπέρα.Κάποιες σκέψεις μου πάνω σε όσα έγραψες.Αυτά που απομόνωσα είναι η ιδεαλιστική οπτική πάνω στον έρωτα,σχεδόν με την εφηβική ποιότητα,που μάλλον εξηγείται λόγω της απειρίας.Αυτό που κατά τη γνώμη μου θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μη γίνει σκόπελος αυτή η εξιδανίκευση του έρωτα,γιατί κάποια στιγμή όταν θα χρειαστεί να περάσει το τεστ του περάσματος στην πραγματικότητα ίσως να σκάσει στο έδαφος με φόρα γιατί η πραγματικότητα απέχει μακράν από παραμύθια με πρίγκιπες και νεράιδες.:P
(χιούμορ,μην παρεξηγήσεις,απλά σου λέω να το γειώσεις λιγάκι,να μη σε παρασύρει μακριά η ανάγκη σου σε άλλες σφαίρες εξωκοσμικές που δεν αντιστοιχούν μάλλον στα δεδομένα που θα συναντήσεις)πχ η κοπέλα σου γιατί να ξενυχτάει το βράδυ για σένα,θα είναι η αποκλειστική σου;δεν το νομίζω...
Μετά,νομίζω πως αυτό που σου έγραψε η lightbluepath,ότι είσαι δύσκολος,συμφωνώ,αλλά θα το αντιστρέψω.Δεν βάζεις τον πήχυ ψηλά στις κοπέλες αλλά σε σένα.Πιστεύω πως ίσως να υπάρχει κάποια σχέση με τελειομανία εκεί,εσωτερικά στραμμένη,το έχεις ψάξει ποτέ με κάποιον ψυχολόγο αυτό το θέμα σου με τις σχέσεις;Νομίζω πως απαιτείς την υψηλότερη απόδοση από εσένα,η λέξη να με κάνει κάποια να αισθανθώ\"παίδαρος\"ήταν ενδεικτική.Γιατί όχι απλά ας πούμε χαρούμενος,άνετος,χρησιμοπ οίησες μία λέξη που ήταν φορτισμένη έντονα,ίσως να είναι και άσχετο βέβαια,εμένα κάτι μου έκανε πάντως.
Όσον αφορά το σεξ,να σου πω κάτι;Πάλι κάτι εκεί ρε συ μου φαίνεται να μη λες ούτε στον εαυτό σου και συγνώμη δηλαδή.Είσαι ένας άντρας στα ντουζένια του,24 χρονών,μπορεί να μην είναι το σεξ πρώτο στην ατζέντα σου;;;
Σε ποιον άντρα δεν είναι σε αυτήν την ηλικία;Τι φοβάσαι,μη σε πούμε ανήθικο αν είναι το ίδιο σημαντικό με το ραντεβού στο σινεμά;
Φιλικά πάντα,μην παρεξηγείς,πάντα έτσι γράφω,είναι το στυλάκι μου,λολ:D
Rain το ότι είναι ρομαντικός δεν είναι κακό. Όλες οι γυναίκες έναν τέτοιον ψάχνουν. Οι περισσότερες τουλάχιστον. Και αυτά που λέει ότι θέλει κάποια να ξενυχτάει γι\'αυτόν, αυτό ίσως είναι πιο σπάνιο αλλά γιατί να μην το βρει, όπως και αυτά που δεν τον ενδιαφέρει μόνο το σεξ είναι τέλεια για μένα! Μπορεί και για άλλες γυναίκες. Όσο για τον πήχυ, πολλοί άντρες τον έχουν, για να μην πω όλοι, μην σου πω και οι γυναίκες. Όλοι λίγο πολύ θέλουμε να αισθανόμαστε κάποιοι είμαστε δεν είμαστε.