για να σταματησουμε να βγαζουμε θεωριες.......
Δεν ειμαι κατι στανταρ στις αποψεις μου,
απλα λεω τι μου αρεσει.
Απο κει και περα,
με την συντροφο μου θα συζητησουμε τα παντα, αλλα ναι και για το σεξ, πως και με ποιο τροπο.
Αν θα κανουμε αυτο η αν δεν θα κανουμε το αλλο.....
Δεν επιλεγω συντροφους που με το καλημερα μου λεει, εγω ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων.
Μπορει να κανω σχεση και να ειναι αποκλειστικα μονογαμικη.
Δεν εχω συγκεκριμενα τσιτατα και πορευομαι οπως εμπνεομαι,
και αντλω εμπνευση και απο την συντροφο μου.
Οταν την αγαπω, πως μπορω να της επιβαλλω κατι που δεν θελει?
Ομως η δικη μου θεωρηση απεναντι στη σεξουαλικοτητα της συντροφου μου,
λεει οτι σε πρωτο πλανο η συντροφος μου πρεπει να ειναι απολυτα ικανοποιημενη.
Το θεωρω αντισυντροφικο (εφοσον ειμαστε στα καλα μας) να σηκωθω απο ενα κρεβατι,
και η συντροφος μου να μην εχει τελειωσει.
Θα βαλω το κωλο μου κατω και θα μεινω εκει μεχρι να γινει αυτο.
Και οχι δεν ειμαι ματσο αντρας κρεωπολης μουστακαλης που πηδαω την συντροφο μου και μετα
γυρναω απο το αλλο πλευρο να κοιμηθω.
Επισης ακομα καλυτερα, το να ειναι σεξουαλικα ικανοποιημενη η συντροφος μου,
δεν ειναι απαραιτητο εφοσον το θελει η ιδια, να περναει απαραιτητα απο το δικο μου το κορμι.
Εαν τα καταφερει αλλιως το αποτελεσμα δεν θα ειναι για εκεινη το ιδιο, με την εννοια οτι τελειωσε?
Η μηπως πριν με γνωρισει δεν ειχε ξαναπει με αντρα? και δεν την ειχε ικανοποιησει ιδια η και καλυτερα?
Ποιος ειμαι εγω που θα της επιβαλει ενα σεξουαλικο modus vivendi, κλειστου κυκλωματος?
Οτι η ιδια μπορει να ορισει ως σεξιυαλικοτητα, αυτο ακριβως ειναι εκεινο που πρεπει να επιδιωξει.
Αυτο ειναι το κομματι της σεξουαλικοτητας, στο υπολοιπο, φυσικα υπαρχει μια αλλη αναλυση για την οποια μαλλον συμφωνουμε.
ΛαιτΜΠ,
εχεις μια πολυ εξαρτησιογονα αποψη για το τι κανεις με το συντροφο σου.
Γατζωνεσαι απο αυτον και ετεροκαθοριζεσαι απο αυτον απολυτα και απαιτεις σαν δικλειδα ασφαλειας την ανταποκριση του εξισου.
Δεν ειναι κατι περιεργο, πολλα ζευγαρια λειτουργουν ετσι, γιατι προσφερει μια ανευ ορων ασφαλης σεξουαλικοτητα.
Σαφως και να κανεις οτι νιωθεις καλα,
απο την αλλη ομως αυτη η αγκιστρωση οπως την καταλαβαινω,
θελει καμποσο σκαψιμο, εφοσον σε ενδιαφερει κατι τετοιο......
Χαλαρωστε παιδες.....
το σεξ ειναι για να μας κανει ομορφη την ζωη, οχι περιπλοκη.....