θα στο διευκρινησω για να λυθει η οποιαδηποτε παρεξηγηση. αναφερομουν αναμεσα στον ινσεκτ και τη θεοφανια, εσυ δεν εχεις καμια σχεση. εισαι πολυ φιλυποπτη
Printable View
θα στο διευκρινησω για να λυθει η οποιαδηποτε παρεξηγηση. αναφερομουν αναμεσα στον ινσεκτ και τη θεοφανια, εσυ δεν εχεις καμια σχεση. εισαι πολυ φιλυποπτη
Πρόσεχε τα λόγια σου οκ? Εγώ προσέχω για να έχω. Άντε τώρα.
ε καλα λεω αμα δεις καμια περιεργη απαντηση αμεσως το παιρνεις πανω σου.. αλλη δουλεια δεν ειχα να κανω παρα κοροιδευω εσενα. ασε μας τωρα..Quote:
Originally posted by lightbluepath
Πρόσεχε τα λόγια σου οκ? Εγώ προσέχω για να έχω. Άντε τώρα.
Το παίρνω πάνω μου σημαίνει ότι ψωνίζομαι, καμμία σχέση με αυτό που λες. Και δεν ξέρω τι άτομο είσαι, θα μπορούσες να κοροιδεύεις, και σου λέω να μου μιλάς καλύτερα οκ? Τέλος η συζήτηση. Εγώ δεν σε προσβάλλω άλλο, εσύ με προσβάλλεις και γι\'αυτό απαντώ. Χαλάς και το θέμα μου.
πισω στην αρχικη ερωτηση, εσυ λαιτ τι πιστευεις οτι θα μπορουσες να κανεις για να διαχειριστεις καλυτερα τα θεματα σου?
οσοι ειναι καλοι ειμαι καλος.. anyway, δεν ειχα καμια πονηρη η κακη προθεση απεναντι σου. τελος η συζητηση..Quote:
Originally posted by lightbluepath
Το παίρνω πάνω μου σημαίνει ότι ψωνίζομαι, καμμία σχέση με αυτό που λες. Και δεν ξέρω τι άτομο είσαι, θα μπορούσες να κοροιδεύεις, και σου λέω να μου μιλάς καλύτερα οκ? Τέλος η συζήτηση. Εγώ δεν σε προσβάλλω άλλο, εσύ με προσβάλλεις και γι\'αυτό απαντώ. Χαλάς και το θέμα μου.
Αν ήξερα βρε Λου θα ρώταγα; Δεν ξέρω εκτός από το να μισώ, είναι το μόνο μου όπλο.Quote:
Originally posted by Lou!..
πισω στην αρχικη ερωτηση, εσυ λαιτ τι πιστευεις οτι θα μπορουσες να κανεις για να διαχειριστεις καλυτερα τα θεματα σου?
οντως δε θα ρωταγες. μπορεις να το σκεφτεις ομως. ισως να σκεφτεις κατι κ το συζηταμε.
στην εκκλησια εχεις παει ποτε?
με το να μισεις μαλλον βλαπτεις κ τον εαυτο σου μαζι (η ισως μονο τον εαυτο σου, αναλογα την περιπτωση)
Δεν θέλω να απαντήσω.
λαιτ, θα σου εκανε πιστευω καλο να πηγαινες στην εκκλησια. να βρεις εναν εξομολογο και να του πεις τα παντα που σε προβληματιζουν.. καλη συνεχεια:)
Ρε παιδιά και εμένα με κορόιδευαν στο σχολείο
λέτε να έχω η να πάθω ψύχωση;;;Πολλά
παιδάκια τα κοροιδέυουν αλλά πίστευα ότι
γίνονται μοναχικά
κλπ κλπ..
lightbluepath , εσυ δεν πειραξες ποτε κανεναν στο σχολειο ?
Τη συγκεκριμενη ερευνα δε τη βρηκα ξανα. Βρηκα ομως μια αλλη που λεει για 460% (4.6 times).
The risk was even higher among children who suffered severe or chronic victimization. Indeed, these children were 4.6 times more likely to have psychotic symptoms than other children who had not experienced peer victimization.
http://www.medwire-news.md/47/82264/Psychiatry/Childhood_bullying_linked_to_psychotic_symptoms_in _preteens.html
τωρα που το λετε και μενα με κοροιδευαν στο σχολειο ειδικα στο λυκειο και ηταν τοτε που παρουσιασα τα πρωτα ψυχωσικα συμπτωματα!αυτο δεν προκαλει την ψυχωση αλλα αυξανει τις πιθανοτητες μαλλον!
Παντως ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το να γνωριζεις την αιτια ενος προβληματος που φτανει στο παρελθον, μπορει να σε βοηθησει στο παρον.
Θα γυρισεις με χρονομηχανη δηλαδη πισω στον χρονο να δειρεις τις παιδικες σου νεμεσις?
Ισως να ειναι χρησιμη η πληροφορια μιας αιτιας του θεματος, αλλα μονο για πληροφοριακους σκοπους, για να μην μενεις με την απορια βρε αδερφε..!
Κατα τα αλλα το \"εντοπισε την ριζα του προβληματος και κατεστρεψε την\" εδω δεν μπορει να εφαρμοστει.