κάτι σε ρατσιστής μου μοιάζεις....
Printable View
βασίλη, αυτό με τη γυναίκα του κυριακού πάντα το' χα απορία...
αλλά μια BMV θα την χτύπαγα αν είχα τα χρήματα...
τη Ζ4 συγκεκριμένα!
ναι...ναι, οντως! θα το ριξω στην ωρα λοιπον!
αλλα, τα υπολοιπα δεν τα παιρνω πισω:)
δεν ζουμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο. καποια ενστικτα υπερτερουν καποιων αλλων κ εκφραζονται με διαφορετικους τροπους στον καθενα μας.
Αγαπητη Σοφια επειδη αναφέρεσαι πρωσωπικα σε εμενα
Καταρχήν δικαιωμα σου να διαφωνεις μαζι μου αν και το κανεις πλεον σχεδον σαν επάγγελμα όπως και πολλοι ακομη σε αυτό το φορουμ..
Το τι κανω εγω δεν σε αφορα εάν ψαχνω η εάν εχω βρει ανθρώπους ομορφους και επυτηχημενους να είναι διπλα μου…
Δυστυχως ανηκεις στα ατομα που προσπαθουν να βαλουν ταμπελες για να μπορουν να τους ξεχωρισουν αναμεσα στη θολουρα των πρωσωπικων τους σκεψεων και αναζητησεων…
Προσπαθεις να προσωποποιησης την συζητηση για να είσαι εις θεσην να αναπαραγεις τα επιχειρήματα σου με περισσοτερη ασφαλεια αλλα και μια γερη δοση κατινιας….
Όταν ξεκαθαρισεις καποια πραγματα μεσα σου τοτε μπορουμε να σηζητησουμε, προς το παρων η αποσταση μας είναι χαώδες και ειλικρινά δεν με ενδιαφερουν ουτε οι αποψεις σου αλλα ουτε και οι διαπιστώσεις σου.
δε ξερω τι εννοεις λεγωντας εξαντλησει, αν παντως εγραψα ολα οσα επρεπε και καλυπτω τους περισσοτερους που εχουν παρομοιο προβλημα, τοτε χαιρομαι γιατι αυτο σημαινει οτι ο λογος και οι αποψεις μου ειναι σωστες κι εχουν δυναμη, κανω και για πολιτικος!
δεν απολογουμαι σε κανεναν απολυτως! αλλα οταν φτανουν να παραλογιζονται και να μου λενε οτι εκατσα κι εφτιαξα δευτερο λογαριασμο απλα για να στηριξω τον εαυτο μου, λες και το εχω αναγκη και δεν εχω επιχειρηματα να τους απαντησω σε οσα γραφουν, τοτε καταλαβαινεις πως πρεπει να υπερασπιστω τον εαυτο μου και να αποδειξω την αυθεντικοτητα μου. ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, οποιος εχει και τη παραμικρη αμφιβολια για μενα, ας ερθει να με βρει στο facebook και το msn αν τολμαει!
δε ξερω τι κανει και τι ειναι αυτος, εγω παντως ειμαι ρατσιστης με τους μαλακες γενικα. αν τωρα ολη η Ελλαδα καταντησε να ειναι μαλακας-land, δε φταιω...
Δεν ειπα οτι οι ελληνες εχετε ολα τα κουσουρια του κοσμου επανω σας,απλα εκνευριζομαι να ακουω ελληνες να μας κατηγορουν.
Δεν ειχα καμια διαθεση να προσβαλω τις αλλοδαπες γυναικες,απλα εχω παραδειγματα στο περιβαλλον μου που δειχνουν οτι καποιες απο αυτες συμπεριφεροντε λιγο υπολογιστηκα.Το οτι λες οτι ζωη χωρις τις γυναικες δεν υπαρχει,αλλα απο την αλλη θα θελες μια διμετρη Ρωσιδουλα(συμφωνω οτι ειναι πιο ομορφες απο μας,αλλα δες το ποσο σημαντικο θεωρεις την εμφανιση για τις γυναικες:( ) ,η οποια δεν πολυμιλαει και ειναι υπακουη μεχρι να καταφερει αυτο που θελει, ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ.
Δεν νομιζω οτι κανεις μπορει να μας κατηγορησει για την επιλεκτικοτητα μας.
λυπαμαι που βλεπεις ετσι τις προθεσεις μου. οντως η αποσταση μας ειναι χαωδης, αλλα προσωπικα ποτε δεν εβλεπα την αποσταση απαγορευτικη για μια συζητηση τουλαχιστον.
κατα τα αλλα, παντα αναφερομαι προσωπικα σε καποιον. το προτιμω απο μια απροσωπη κουβεντα. Σε καθε περιπτωση, δεν σε προσβαλα. Καλο θα ηταν να κανεις το ιδιο.
Tzeni συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Πες μου κατι όμως. Η κυρια Μαρι Κυριακου λες να είχε όλα αυτά στο μυαλό της όταν αποφασισε ότι ο αντρας της ζωης της είναι ο προεδρος του ομιλου Αντεννα?
Γιατι να μην ειμαστε εστω για λιγο ειλικρινείς και να αποδεχομαστε μερικα πραγματα?
Είναι ψεματα ότι η τηλεοραση αυτή τι στιγμη δυστιχως διαμορφωνει και την κοινη γνώμη?
Είναι ψεματα ότι τα πρότυπα που μας παρουσιαζονται είναι ότι εάν εισαι κατι λιγοτερο από μοντελο (αντρας και γυναικα)και επιχειρηματίας η χρηματιστης απλα εισαι αποτυχημενος?
Εχετε δει πολλες οκογενειες πλην των διαφημίσεων να τρωνε ολοι μαζί το πρωινο τους?
Εχετε δει περιοδικα που να φιλοξενούν ανθρώπους της λεγομενης μικρομεσαιας τάξης?
Είναι τυχαιο ότι ο καθενας μας μολις πιασει καποια χρηματα στα χερια του το πρωτο πραγμα που κανει είναι να παρη μια BMW η Mercentes μονο και μονο για να ανεβει το κοινωνικο status?
Ζουμε σε μια κοινωνια υποκριτων.
Ζουμε σε μια κοινωνια επιδερμικων προσεγγισεων και τιποτε παραπανω…
Είναι απολυτα λογικο ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση αλλα και αυτοπεποιθηση (ανδρες και γυναικες)να αντιμετοπιζουν προβληματα κοινωνικοποιησης.
Αγαπητε Κενο εχεις εξαντλήσει το θεμα. Μην περιμενεις να ακουσεις τη μαγικη λεξη η να παραδεχτουν καποιες κοπελες ότι εάν ειχαν να επιλεξουν αναμεσα σε ενα επιτυχημένο επιχειρηματια και ένα απλο υπάλληλο θα επελεγαν τον δευτερο επειδη είναι ρομαντικες…Τζαμπα τρως την ωρα σου…
Αυτο που εχω να πω ειναι το εξης:αφου οι αντρες εχετε βαρεθει τις πολυ απαιτητικες γυναικες ,σταματηστε απλα να ειστε περαν του δεοντος δοτικοι και να κολλατε μαζι τους.
Το ιδιο εχω κανει κι εγω σε αυτους που το δεν μου ταιριαζαν.Σκαρτοι και καλοι υπαρχουν και αντρες και γυναικες.Τωρα οσο αφορα το αμαξι,τα χρηματα ,τα πτυχια....δεν μπορω αλλο να λεω και αλλιως να μεταφραζετε.
Ημουν νομιζω σαφης,γοητευομαι απο καποιον με καλο αμαξι κλπ (...αν ελεγα οτι δεν παιζει κανενα ρολο θα ημουν απλα ψευτρα)αλλα σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν κριτιριο για να επιλεξω καποιον για να κανω σχεση μαζι του.
ποια είναι αυτή η μαρί κυριακού ρε μάγκες που όλο την λέτε και την ξαναλέτε?
Την ειχα πετυχει πριν κατι χρονια στον αντενας , ειναι μια που θα μπορουσε να ειναι η εγγονη του 75χρονου Κυριακου , αλλα ομως ειναι η γυναικα του.
βασίλη, σε ένα φόρουμ συζήτηση κάνουμε.
επειδή η σοφία είναι από τα παλιότερα μέλη εδώ , επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη από τη δική σου.
είναι χαμηλών τόνων κ όσο την έχω διαβάσει έχει ένα όμορφο τρόπο να δείχνει στο συνομιλητή της κ με άλλη όψη του νομίσματος.
πάντα βέβαια μπορεί να έχεις άλλη άποψη.
τέλος δν είδα κάπου να σε προσβάλλει , ενώ εσύ το έκανες.
σου θυμίζω και πάλι πως σε ένα φόρουμ ανταλαγή απόψεων κάνουμε.
πως στο διαολο αλλιως θες να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ο Aiur ή οποιος αλλος χρηστης νομιζετε οτι ειμαι ????? θες ταυτοτητα, τι θελεις ?
ολη αυτη η συμπεριφορα εδω μεσα με εχει νευριασει, ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ!
εξαιτιας τους θα αποχωρισω απο εδω, κι ας συνεχισει οποιος θελει να πιστευει οτι εγω φτιαχνω ψευτικους λογαριασμους ή οτι αλλο χειροτερο εδω μεσα. αυτοι που αξιζαν και ξεχωριζαν για μενα, με εχουν ηδη γνωρισει εκτος φορουμ, οποτε οι υπολοιποι μου ειστε αχρηστοι!
δε προκειται να ξαναδιαβασω αυτο το θεμα, καθηστε και γραψτε τις μαλακιες σας σαν 15χρονα, δε με ξερετε ουτε στο ελαχιστο!