ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........
και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι
Printable View
ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........
και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι
ποιος ειναι ο <<εκεινος>>?
δεν ξερω πως συντηρειται το φορουμ και επισης η διαφημιση δεν μπηκε επανω αλλα στην καταθλιψη και καπου αλλου.....ναι να γινουν δωρεες ενταξει απο μενα!!!
πολυυυ πολυ σωστη παρατηρηση αυτη Κιπακο μου.. οντωσ αν καποιοσ πρωτο μπει σε ενα σαιτ ψυχολογιασ και διαδασει για ενα θεμα για serial killers( εγκυκλοπαιδικο) , ενα θεμα για τροπους βασανισμου (εγκυκλοπαιδικο) ...πρωτον θα σκεφτει πωσ σε καθοσ μεροσ μπηκε, 2ρον πωσ δεν μπορει να βοηθηθει απο εδω..και 3τον.. πωσ εδω μεσα υπαρχουν πολλα ατομα που σκευτονται τετοια... και εχοντασ και μια προκαταλιψη στουσ σχιζοφρενικουσ.. μπορει να αναπτυξει χειροτερη και προκαταληψη , αντιμετοπιση.., να καλιεργισει τον φοβο του οχι μονο προσ του σ σχιζοφρενεισ αλλα προσ ολουσ τουσ ψυχικα νοσουντεσ.. μεχρι και τουσ καταθλιπτικουσ...
αυτο θα αυξανε το στιγμα... κατι σαν βαζουμε τα χερακια μασ για να βγαλουμε τα ματακια μασ..
καλα ναι εγω σ λεω κανεις δεν θα σκεφτοτανε ΟΟΟΟΟΛΟ αυτο το θεατρο κ τωρα που το γραψες θα πηρε την ιδεα του
και καλα κανεισ που σκεφτεσαι και εμβαθυνεισ στο γιατι.. αυτο ολοι το χειροκροτουμε.. για αυτο κανεισ δεν θα σε κρινει ουτε θα σου πει κατι..
αααα λεσ η περιεργη διαφιμιση??//....ναι την ειδα κι εγω.. αυτο φανταζομαι λογο του οτι για σκ ελειπε ο αντμιν.. δεν προλαβε να το τακτοποιισει....
ναι παρ ολα αυτα ακουσα διαφορα χωρις να χω πει κατι για καποιον του στυλ ''ακουσε να σου πω me....'' (που μ ακουστικε απειλιτικο) και ''ξερνας τον ψυχικο σου κοσμο στα μουτρα μας!!!!''
εγω τι πρεπει να πω μετα απο ολα αυτα δλδ γμτ???? με πληγωνει γτ ειμαι κ εγω ευαισθητη σαν τον seleio
.............και περιμενω κ περιοδο γιαυτο μην με ζοριζετε ενταξει?αντε! ;p
ακριβως το ιδιο περι διαφορετικοτητας εγραψα πριν 4 σελιδες. το ξανακανω quote εδω:
δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να μου κανουν ολοι ντου. μπορω να απαντησω σε ολους, αν και λογο πιεσης χρονου δε προλαβαινω δυστυχως. ουτε με τις απειλες εχω προβλημα, απλα δε βρισκω λογο να τρεχουμε στα δικαστηρια για δυο μαλακιες που γραφτηκαν στο νετ. οπως κι εξω μπορει να υποθει το οτιδηποτε, ετσι κι εδω ειναι το ιδιο ακριβως! δε καταλαβαινω γιατι εδω κανετε θεμα, και το τοσο γινετε ΤΟΣΟ!
ενω κι εκει εξω ακουγεται συχνα το "θελω να σκοτωσω ανθρωπο" και λοιπες εκφρασεις που μας δειχνουν οτι καποιος εχει τη σκεψη και τη προθεση να κανει κακο. παρολαυτα περναει αδιαφορα, σαν σχημα λογου ξερω γω, και δε νιωθουμε οτι τα εννοει αυτος που τα λεει. ποτε δε ξερεις ομως...
το μονο που ειπα στο αλλο thread που σβηστηκε, ειναι οτι εχω σαν ονειρο τη ταινια Natural Born Killers, τπτ αλλο! ουτε επιτεθηκα ή απειλησα καποιον προσωπικα, ουτε φυσικα προσβαλλα οπως η Remedy, αφου δεν εχω λογο να το κανω. εαν αντι γιαυτη τη ταινια ελεγα πως θελω να γινω οπως ο James Bond πχ, θα μου φερνατε τη CIA ? ελεος δε ξεχωριζετε τη πραγματικοτητα εδω μεσα...
και περισσοτερο απ ολα με ενοχλησε γιατι στο θεμα μου εκεινο το ακατανομασττο, ειχε γινει δουλεια μεσα προτασεις βιβλιων κ ταινιων κλπ κλπ!τα ηθελα!μπορουσαν να σβηστουν μερικα ποστ εκει μεσα αντι για ολοκλιρο το θεμα μου!!!!
ναι στην περιργη διαφημιση αναφερομαι αυτη ειναι απο το φορουμ?
α δεν εχω ιδεα..
οχι δυο τυποι(ενας με αλλο ονομα) εβαλε την διαφημιση εκανε εγγραφη
Θα ηθελα να πω και να ξεκαθαρισω οτι ουσιαστικα δεν παιρνω το μερος του ενος η του αλλου αλλα μονο το δικο μου καθως για μενα το υπαρξω διαφορετικος σε ενα περιβαλλον με τοσους <<ιδιους>> και δεν εννοω το φορουμ αλλα εξω στην ζωη ηταν παντα αγωνας επιβιωσης.Εδω μεχρι και να ελεγξουν και το πως θα αισθανομαι εχουν προσπαθησει κοινως αυτα ειναι βιωματα και καπου εκει ολοι ερχομαστε σ επαφη με το ευατο μας.
και εχεις δικιο κενο αυτα εξω λεγονται καθε μερα την μια στιγμη και την αλλη ξεχνιουνται για απλα αυτη την στιγμη εχουμε χασει τον ελεγχο και δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε μου εχει συμβει πιο πριν ακομα και στο τωρα.....
απο την στιγμη που εχουμε χασει τον ελεγχο του ιδιου μας του εαυτου τι περιμενεις να γινει. ειναι αλυσηδωτη αντιδραση ρε συ ανεμε!