Originally Posted by
amelie74
σημερα εχω πεσει σε βαθεια ενδοσκοπιση και εχω καταληξει στο συπερασμα οτι η ζηλεια μου,με εχει παει πολυ πισω στην ζωη μου.
το συναισθημα της ζηλειας,ειναι ενα απο τα κυριαρχα συναισθηματα μεσα στην ψυχη μου.
1)ζηλευω κυριως κοπελες ομορφες και αδυνατες.
2)ζηλευω κοπελες,που παρα τα ψυχολογικα τους προβληματα εχουν σαν "αντιβαρο" τον θαυμασμο των αντρων,με αποτελεσμα να ανεβαινει το ηθικο τους και να περνανε πιο ελαφρυα τα ψυχολογικα τους.
μεχρι και delete εχω κανει σε ατομα στο facebook επειδη εκαναν συνεχεια "like" σε αλλες κοπελες.
3)ζηλευω κοπελες με κωλοχαρακτηρα που με μοναδικο προσον την ομορφια τους εχουν εναν συντροφο που τις "ανεχεται" και τις "στηριζει".
4)ζηλευω ατομα που εχουν εκμεταλευτει τις πνευματικες τους ικανοτητες και εχουν καταξιωθει στον επαγγελματικο τομεα.
5)ζηλευω τελος ατομα με ψυχ. προβληματα-ανεξαρτητου φυλου-που τα αδερφια τους δεν εχουν ψυχολογικο προβλημα,ενω εγω οταν θα φυγουν οι γονεις απο τη ζωη,ειμαι αυτη που θα πρεπει να "τραβηξει κουπι" με τις ελαχιστες δυναμεις μου,λογω του προβληματος της αδερφης μου.
και αυτο το συναισθημα,δεν εχει να κανει με διπολικα,τριπολικα,τετραπο λικα...αλλα νομιζω οτι ειναι καθαρα χαρακτηριολογικο....
το ανεφερα αυτο στην καινουρια ψυχολογο και μου ειπε πως ειναι σημαντικο που το αναγνωριζω.
και που το αναγνωριζω ομως τι γινεται?
το αναγνωριζω εδω και πολλα χρονια...so what?