εσύ κατάλαβες τι έγραψε?
Printable View
πραγματικα ΓΕΛΑΩ με το report, τσουζει η αληθεια φαινεται και ποναει. δειχνει ποιος ασχολειται με το φορουμ και ποιος επηρεαζεται και το παιρνει σοβαρα, τοσο ωστε να καθεται να παταει report σε οτι γραφω :D
ελα να παιξουμε μπουνιες γιατι οι αλλες ειναι γριες και αμα φανε μια θα πεσουν κατω.
θελω να ειμαι ενα απο αυτα τα ατομα, το θελω απεγνωσμενα!
ρε συ δεν ισχύει αυτό. γιατί κάποια στιγμή θα καταλάβει την αλήθεια και τότε δεν θα μπορεί να συνέλθει. συν ότι δε νομίζω να γίνεται κάποιος πιο κοινωνικός αν πιστεύει ότι πάντα φταίνε οι άλλοι, απλά θα τους υποτιμά όλους και αυτό θα δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Πανικούλα για μένα το λες; Χαχαχα έχεις δίκιο αλλά ποιών 3; Είδες πόσοι μου την πέσανε;
ΚΕΝΟ χαστουκια με φτιαχνουνε........
claire αυτο δν σημαινει ομως οτι πρεπει να μαστε η του υψους η του βαθους η να πεφτουμε κ να βριζουμε ολοι η να μεγαλοποιουμε ολοι στο λεω απο 1ο χερι επειδη εγω ειμαι υψος-βαθος οπως ακριβως το πα!
οι ΚΛΙΚΕΣ δημιουργουν αναγκαστικα κι αλλες ΚΛΙΚΕΣ! οποτε οσοι νομιζουν πως ειναι 5 ατομα κλικες, κανουν την δικια τους κλικα. ειναι αναποφεκτο. οποτε εχουμε κ λεμε οτι οι κλικες ειναι κατι το οποιο κανουν χωρις να καταλαβαινουν
δν εχω προβλ με τις κλικες εχω προβλ με τις κακιες και τις μυτες εκει πανω
Εγω βλεπω οτι επειδη καταλαβατε οτι αρπαζεται εχετε πεσει ολοι πανω της ντροπη σας .Συνχαριτιρια για την ανθρωπια σας.
Θα μπορουσατε με πιο ομορφο τροπο να τις πειτε ολα αυτα τα γ@#$@#ενα σκ;4τα που της αραδιαζεται.
Κενο?Γρια ειναι η τρυπα του κω;ςε;ρευ σου μ@@κα.
Γιατί πανικούλα πιστεύεις ότι δεν είναι κακοί και έχω άδικο; Αφού οι ίδιοι το επιβεβαιώνουν. :S
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Να χεσω τα πτυχια σας ρε τι καθομαι κ μιλαω κ εγω εκλεπτισμενα τοση ωρα το ζωον!!!!λοοοοοοοοοολ
whitecandle αντί να βγεις έξω και να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά και να προσπαθήσεις να γίνεις καλά, κάθεσαι και τσακώνεσαι εδώ μέσα, κρύβεσαι πίσω από μια κατάσταση και στενοχωριέσαι για τις θετικές ανατροφοδοτήσεις και την κάθε παπαριά. όταν καταλάβεις πόσο λάθος κάνεις, θα είναι αργά.