-
μηπως το ζητουμενο δεν ειναι να φυγουν αλλα να μαθω να ζω με αυτες;
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< το ζητουμενο θα ηταν ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ , αν αυτο ηταν εφικτο , κιαν καποιος μας το εγγυοταν αυτο ανευ παρενεργειων....., μπατ, δεδομενου οτι αυτο δεν φαινεται να ειναι εφικτο,,, Μας μενει αυτο που λενε και οι ιντερβοις, η διαχειρηση δηλαδη . Τωρα αυτο ειναι μια λεξη , και σε καποιον μπορει να μην λεει πολλα πραγματα , αλλα αυτοι που ειναι χρονια στο μπερδεμα την εκτιμουν περισσοτερο . Προσπαθησε να ξεκουραζεσαι, να μην σπαταλας την ενεργεια σου σε ασκοπη ανησυχια δεν ωφελει σε τιποτα. Κουλαρε , κανε πραγματα που σε χαλαρωνουνε και σε δυναμωνουνε . Οχι καταχρησεις , τσιγαρα , αλλες χαζομαρες, προσεχε τη διατροφη η μαλλον φροντισε να ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙς την διατροφη σου γενικα, ειναι σημαντικο να φορτιζεις με καθε τροπο τις μπαταριες σου κ η διατροφη ειναι πρωτιστο. Χρειαζεσαι ενεργεια για να αντιμετωπισεις τις πολυ πολυ ενεργοβορες φωνες . Επισης σημασια εχει με ποια ατομα συναναστρεφεσαι , υπαρχουν καποιοι που μας απομυζουν και καποιοι που συναλλασονται και μας δινουν ενεργεια και ισσοροπημενα συναισθηματα , ισως χρειαστει να γινεις ποιο 'τσιγκουνα' με καποιους .....
Και ενα σωρο βεβαια αλλα πραγματα που πρεπει να ασκησεις και την υπομονη σου για να τα ανακαλυψεις και να τα εμπεδωσεις .
νασαι αισιοδοξη , ειναι μια παραξενεια που οι ανθρωποι την αντιμετωπιζουν απο γενεσεως κοσμου ,,, γιατι να μην την αντιμετωπισεις και συ ....
-
YES I
παρα πολυ ωραια τα λες παθ , αυτα ηθελα να γραψω κ εγω στην εσωτερικη σηψη
-
Δηλ. εσ. ση. , ο ψυχιατρος σου λεει οτι αν δεν αυξησεις τη δοση θα μπεις ψυχιατρειο γιατι φοβαται μην αυτοκτονησεις>
Γιατι? αν υπηρχε καποιος σωματοφυλακας ασ πουμε κ ηταν μαζι σου ,οπου πηγαινες 24 ωρες το 24ωρο ,κ σε προστατευε ,τοτε δεν θα υπηρχε λογος να αυξησεις το αλοπεριντιν
και αυτο το σωματοφυλακα τον εξασφαλιζει η ψυχιατρικη με κλειστη νοσηλεια κ γιγαντοδοσεις!Ομως η προηγουμενη αποπειρα ποτε εγινε πριν η μετα τη νοσηλεια?
Εσυ , τωρα ξερεις πως λειτουργουν τα φαρμακα, αν πιστευεις οτι πρεπει να τα παρεις γιατι αλλοιως υπαρχει πιθανοτητα να μην ελεγξεις τις παρορμησεις σου κ κανεις αποπειρα , τοτε εσωτερικη σηψη, πρεπει να τα παρεις ,δεν εισαι ετιμη να τα κοψεις ,δεν ηρθε η ωρα σου, περιμενε λιγο, ακου εμπειριες αλλων ,οργανωσου καλυερα, μαθε δοκιμασμενους τροπους αντιμετωπισης κ κουλαρε η χειρισου με πονηρια τις κακες φωνες, μην εναντιωνεσαι, μη μπαινεις στο τριπακι τους ,οταν εισαι ετοιμη κ αν μονο, οι φωνες,
ειναι η παθηση σου ,νασαι σιγουρη οτι μια μερα θαεισαι καλα!
Τεσπα , για τον καθενα ειναι διαφορετικα κ πολυ δυσκολα. Αν ημουν στη θεση σου κ ζουσα στη θεσσαλονικη ,θα εκλεινα ραντεβου με την εμμανουηλιδου.
Σου ευχομαι να αποφασισεις το καλυτερο για τον εαυτο σου.
-
παθ και κατερινακι σας ευχαριστω για τις συμβουλες!
σημαινουν πολλα για μενα!
ειναι η δευτερη μερα που παιρνω 15μγ αλοπεριντιν και νιωθω πολυ χαλια!
σημερα κοιμαμαι ολη μερα ορθια και χτες κοιμηθηκα 12 ωρες!
νιωθω πως δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με τον εαυτο μου ειμαι σε απογνωση!
και οι φωνες με απειλουν οτι θα θυμωσουν αμα μιλησω γιαυτες...και μου λενε θυμησου περσυ!
εχω πεσει σε τελμα και νιωθω να βυθιζομαι στο χαος:(
-
{εχω πεσει σε τελμα και νιωθω να βυθιζομαι στο χαος }<<<<<<<<<πηγαινε βυθισου στη μπανιερα σου τωρα μεχρι να μουλιασεις στο ευεργετικο νερακι,,,, μετα θα φτιαξεις ενα ζεστο γαλατακι , η χαμομηλι (οτι σου αρεσει),, και παρε και μια ασπιρινουλα (κατα πτοτιμηση) η και δυο η οτι αλλο παυσιπονο εχεις τελος παντων,,...................και ανελαβε τις ευθυνες σου αν θελεις να συνεχισεις να περνεις ενα φαρμακο που σε κανει τοσο χαλια.......
-
12 ωρες υπνο με το αλοπεριντιν δεν ειναι κ παρα πολλες!
Οταν επαιρνα αλοπεριντιν 5μγ κ ζυπρεξα 10mg κοιμομουν περιπου 16 ωρες για δυο χρονια σχεδον καθε μερα.
-
γεια σας παιδια!
εκανα μπανιο πριν λιγο και ανακουφιστηκα καπως!
η αληθεια ειναι πως εχω παραμελησει τον εαυτο μου..
πηγα και στην πολη μου τωρα με εχει παρει απο κατω
δεν εχω καμια ορεξη να με φροντιζω,να βγαινω εξω, να ειμαι κοινωνικη
κλεινομαι μεσα με τις φωνες μου
ο γιατρος μου ειπε οτι με αυτη τη δοση σε λιγο θα μου φυγουν αλλα μαλλον δεν το ξαναπαιρνω
αν ειναι να νιωθω χειροτερα..
ισως πρεπει να μαθω να εχω το πανω χερι στις φωνες αλλα δεν μπορω ακομη
αλλα στο συνεδριο ολοι αυτο μου ειπαν και οτι εγω σιγα σιγα θα πρεπει να ρυθμιζω ποτε τις ακουω και οχι να ερχονται οποτε θελουν
αλλα δε μου φαινεται εφικτο!
δεν ξερω και η ζωη μακρια απο το φιλο μου μου φαινεται αθλια..
οι γονεις μου ειναι στον κοσμο τους..
το μονο που τους νοιαζει ειναι αν παιρνω τα φαρμακα μου..
εχω απογοητευτει ρε παιδια..
παντως ευχαριστω που με ακουτε!
εσυ κατερινακι εισαι τωρα χωρις φαρμακα και φωνες;
-
ειμαι χωρις φαρμακα ενα χρονο.οι δικες μου φωνες δεν εχουν ηχο, εγω τις λεω σκεπτομορφες!
Ειμαι στον κοσμο μου, δεν μιλαω σε κανενα ,ζω αυτο που μου συμβαινει εκτος κλινικης γιατι δεν ειμαι επικινδυνη ουτε για μενα ουτε για τους γυρωμου.Με ανεχονται κ μου συμπαραστεκονται οι δικοι μου!
Μη βλεπεις που εδω εκφραζομαι,δεν μιλαω πουθενα αλλου, εννοω να κανω συζητησεις!
Ασχετο -εχεις διαβασει το βιβλιο του αλμπερτο μοραβια -ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΖΩΗ-?
Την εμμανουηλιδου απο το παρατηρητηριο την γνωρισες?
-
Κατερινακι, αν μου επιτρεπεις...δεν σε ανεχονται....προφανως νοιαζονται...σε αγαπουν...
(Συγγνωμη για το οφ (?) τοπικ κοριτσια)
-
Με ανεχονται κιολας γιατι μαγαπουν . Κοινωνικα τους εχω υποβιβασει με την συμπεριφορα μου ,ολοι στο περιβαλλον τους λενε να με βαλουν στην κλινικη για να παρω τα φαρμακα ,αλλα αυτοι ξερουν οτι δεν προκειται να γινει ετσι γιατι ηδη το κανανε πριν κ τωρα ειναι δικη μου αμετακλητη αποφαση κ δεν μπορει να με πεισει κανενας γιατρος οτι ειμαι αρρωστη κ πρεπει να ανεχτω τα φαρμακα για να κοινονικοποιηθω.
-
Και ξερεις γιατι δεν θελω να γινω νορμαλ? γιατι οταν ολα ηταν τελεια κ ολοι χειροκροτουσαν για τις αναμενομενες επιτυχιες σε ολους τους τομεις -πανεπιστημιο, θεατρο, μουσικη, ζωγραφικη, ερωτικες σχεσεις, εμφανιση , κκκκκκκκκκ αλλα , εγω ημουν δυστηχισμενη κ ολομοναχη εσωτερικα.
Τωρα ειμαι φουλ εσωτερικα με δαιμονες κ ολομοναχη εξωτερικα'
Περιμενω μια εμπνευση ,...κατι τελος παντων ..κατι ποσιτιβ . κατι αληθινο να με ξυπνησει αλλα τιποτε ....
Μη μου πειτε τιποτα , ξερω να περιμενω κλπ αλλα τι να πω ειναι κατι σαν μαζοχισμος , μαρεσει να υποφερω, κ μια κ δεν καταφερα τιποτα ασ μεινω εδω που ειμαι γιατι τοτε προσπαθησα κ δεν εγινε τιποτε γιατι τωρα αν προσπαθησω θα αλλαξει κατι?
-
σορρυ , εσωτ. δεν ξερω τι μεπιασε. Η Σοφια φταιει! μεκανε κ εκλαψα οταν ειπε οτι θα μεινω μονη ,μονον αν το θελω.
Σορρυ , σταματαω εδω!
-
Σηψη μου πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν εισαι καλα κ εισαι κ μονη σου.. Ο φιλος σου ποσο θα λειψει; Πολλες μερες;
Εγω θα σε συμβουλευα να μην κοψεις παλι το αλοπερντιν. Αφου οταν το κοβεις γινεσαι χαλια..
Κανε υπομονη μεχρι να φυγουν οι φωνες κ μολις φυγουν, πηγαινε στο γιατρο κ πες του, φυγαν τα χειροτερα, η αρχιζουμε κ ψαχνουμε αλλο φαρμακο η αρχιζω κ ψαχνω αλλο γιατρο.
Σιγουρα δεν πρεπει να περνεις συνεχεια ενα φαρμακο που σου φερνει τοσες παρενεργειες, αλλα οταν εισαι σε υποτροπη δεν πρεπει να πειρανατιζεσαι ουτε με καινουργια φαρμακα ουτε με δοσολογιες. Οχι τωρα.
Ενα κουραγιο κ μολις φυγουν αρχιζεις ψαξιμο!!!
-
-
Αγαπητη μου εσωτερική,
χθες διαβασα το θέμα σου
Καταλαβαίνω οτι είναι πολύ δυσκολο και ειδικά την ώρα που συμβαίνει αλλα θελω να προσπαθησεις να συνειδητοποιησεις οτι αυτες οι φωνες προερχονται απο εσενα κι οχι απο ξενα προσωπα.αυτος ειναι κι ο λογος που λες οτι ξερουν τα παντα για σενα.Γι αυτο μη σε τρομαζει αυτο.Ειναι το "κακο"κομματι του εαυτου σου που θέλει να σε βλαψει.Μην υποκιπτεις λοιπον σ αυτη σου την πλευρα.και σε καμια περιπτωση μην ακους αυτα που σου λενε"να μη μιλας,γιατι τα κανεις χειροτερα κτλπ."αφου βλεπεις καλη μου οτι δεν ισχυει αυτο.Αφου οταν μιλας ειναι ικανοποιημενος ο συντροφος σου και σε καθησυχαζει,διαβεβαιώνοντ άς σε οτι δεν ισχυουν.Μόνο μ αυτον τον τροπο μπορεις να βρισκεις λυσεις.
θελω να σε ρωτήσω και το εξης:Ποια ειναι η δικη σου αποψη σχετικά με το να συζούν δυο νέοι?
Οι γόνεις σου είναι/ήταν αυστηροί σε τετοια θέματα?
και κατι τελευταιο που ευχομαι πραγματικα να μπορεσει να σε αλαφρυνει λιγο.
Γιατί πανικοβάλλεσαι τόσο?Στην χειρότερη περίπτωση της φαντασίωσης σου,κ της πεποιθησης σου,οι γειτονες θέλουν να σε διώξουν.σωστα?Ε και λοιπον?Παιρνεις αυτο το αξιο παλικαρι που εχεις διπλα σου και μενετε αλλου.τοσο απλα ρε καλο μου.Που ειναι το τραγικό?αξίζει να ταλαιπωρεις κ να πληγωνεις τοσο τον εαυτό σου για κατι τετοιο??
Και σου τονιζω οτι δεν λεω οτι αυτο που φανταζεσαι συμβαινει.σου λεω απλα οτι δεν χρειαζεται και δεν αξιζει να περνας τοσο δύσκολα ακομα και στη χειρότερη εκδοχη αυτου που φανταζεσαι.Ετσι δεν ειναι?Κι ίσως αν κάνεις την αρχη απο εκεί,κι ηρεμώντας απ αυτο τον ατελείωτο φοβο σου μπορεις να προχωρησεις,να αρχισεις να ασχολείσαι με αλλα πραγματα που σε ευχαριστουν και απασχολουν ευχαριστα τη σκεψη σου,και ισως καποια στιγμή σ αφησει να δεις οτι οι γειτονες δεν ειχαν ποτε τιποτα εναντίον σου.:)
ισως ειναι χαζό αυτο που σου λεω.και σιγουρα φαινεται πολύ απλό.αλλα θελω ειλικρινα να το σκεφτείς λίγο σοβαρα και να μου πεις την αποψή σου
υγ: επειδη εχεις καιρο να γραψεις στο θέμα σου..πως πας?εισαι καλυτερα?