Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
κάνουμε....αλλά οι δικές μάλλον είναι πετυχημένες γι αυτό δεν βγάζουμε τόσα νεύρα....:ρ
όλγα..με έχεις βρίσει άπειρες φορές χωρίς να σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα.
Δεν ξέρω από που προκύπτει τόσο μίσος.
Ο κρίνο διαγράφηκε από δω γιατί παραβίασε τους όρους χρήσης. Όσες πίπες και να έκανα στο Νικο Ντι δεν υπήρχε περίπτωση να τον διώξει αλλιώς.
Εγώ η ρεμ και ο κηπ έχουμε περάσει άπειρες ώρες μαζι σου προσπαθώντας να σε βοηθήσουμε ειδικά με το θέμα του αλκοολισμου.
Αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου για όλα αυτά που κάνεις κατά καιρούς, δεν έχω να πω τίποτα.
Επειδή όμως βλέπω πως κατά βάθος υποφέρεις, ζήτησε και βρες βοήθεια.
Πραγματικά λυπάμαι γιατί κατά βάθος ξέρω πως δεν έισαι έτσι.
λακριμοσα σου γεμισε ο φακελος παλι :)
Και εσυ λακρι εισαι καλη ψυχουλα ty :)
Τι έγινε ρε σεις, 5 ωρίτσες έλειψα και το μαμήσατε το μαγαζί.
Ε να μην λειπεις τοσες ωρες χανεις επεισωδια με πορδες κλπ.αχχαχαχαχαααχχα
παστελι εισαι κ γαμω τα παιδια!!!:)
Ελα βρε σοβαρα?Με ποια?τι εντηπωσεις ειχες στειλε μηνυμα.βλεπω και ταινια τωρα αλλα ριχνω και βλεφαρ0 εδω να δω ποιος με συκοφαντει!λολ
Δεν ξέρω αν θα ήθελα πραγματικά να γνωρίσω κάποιον-α, πιστεύω χάνεται η μαγεία έτσι.. Βέβαια, για να λέμε και αλήθειες, όταν κάποτε ο krino είχε ανοίξει ένα θέμα με τις φωτογραφίες των μελών, έμπαινα κάθε λίγο και λιγάκι για να δω τυχόν καινούριες φωτογραφίες!!! Επίσης, όταν είχα γραφτεί στο forum, για αρκετό καιρό ιδίως μέσα στο metro ακεφτόμουν "Βρε λες αυτός-η που κάθεται απέναντί μου να είναι ο...η...??" χαχαχαχα. Εκτιμώ μερικά άτομα στο forum αλλά θα ήθελα να παραμείνει το μυστήριο..