δεν διαφωνω καλα τα λες !
Θα επανελθω στο thread και αναρωτιεμαι το εξης.Σε Στιγμη συγχισης ο μαυρης καρφωσε στο μυαλο του αυτη την λεξη.. λεξη συνδεδεμενη με το πιο μεγαλο κακο στον κοσμο με το πιο μοχθηρο με το πιο ... το πιο αυτο τελοςπαντων.Μαλιστα το εψαξε.... χμμμμ και βρηκε πραγμα.... που σαλευει.... καλα ειμαστε σοβαροι?
Εγω πιστευω, πλασαρωντας κατι τετοιο ακουσια θες να το παιξεις κακος... πολυ κακος... παντοδυναμος των κακων.... εχεις την δυναμη να σπας ανθρωπους στα 2 με μια σου ματια.... (πωπω.... φοβηθηκα... ) μην με πλησιαζετε! αφηστε με ησυχο!!! εχω γινει κακος τωρα λεμε! και ξερω τι κανει ο κακος!!! το διαβασα στο ιντερνετ!!!ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ!!!
Αυτη ειναι η μεταφραση που εκανα εγω.Δεν το λεω με κακία.Μια προσεγγιση κανω.Μηπως ο μαυρης θελει να μεινει μονος του δηλωνοντας μια ψευτικη κακια?
Μηπως το ατομο αυτο περναει μια φαση?
Δηλωνει ψευδως στον εαυτο του και στον περιγυρο του: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ! ΕΓΩ ! ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ! ΣΕ καθαρισα! ΑΚΟΥΤΕ?
Μηπως θελει ο φιλος μας να δυναμωσει εσωτερικα και το κανει με λαθος τροπο?
Τα ιδια δεν θα σκεφτοτανε αν του ειχε καρφωθει αντιστοιχα η λεξη ΘΕΟΣ?(οχι ομως με το να κανει κακο στον κοσμο)
Σκεψεις μου ειναι ... τιποτε παραπανω... το ατομο δεν εγραψε τυχαια to thread κατι θελει να πει ο ποιητης.. και τα δακτυλα του χτυπησανε με μανια ενα μαυρο πληκτρολογιο και βγηκε η σκεψη.... λιγο πριν ... λιγο πριν του γινει εμμονη ..