lolololololol! Τελικά αυτές οι μικρές είναι πιο έξυπνες!
Το αυτό!
Printable View
νομιζω οτι η αναφορα σε πραγματικη παιδεραστια ειναι ατυχης, γιατι αν και πιασαρικος ο τιτλος, ο ουτιδανος μιλησε για πολυ συγκεκριμενη ηλικια , πολυ παραπανω απο το οριο της αποπλανησης, γιαυτο προφανως και εγιναν ερωτησεις για το που αποσκοπει το πσοτ , εφοσον εμφανως δεν προκειται για παιδεραστια.... ολη συζητηση αφορα αυτο. τις σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικιας.
νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο.
θελω ομως ομως να σχολιασω το επιρβοητο επιχειρημα: "μα θα μπορουσε ηλικιακα να ειναι παιδι σου"
και απαντω
και τι ακριβως σημαινει αυτο και το θεωρουν ολοι το πιο βασικο επιχειρημα για αντιλογο?????????
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ????
Ναι , αλλα με αλλη μορφη πλεον.υπαρχουν αλλα μεσα.Διαβασε το φοβερο μου βιβλιο "Πως μπορω να κανω τον γαιδαρο να πεταξει"Εκδοσεις Ψηλα Πεταμε Τον Αετο
Στην 2η ενοτητα 1-5 παραγραφο παραθετω τα βηματα για αρχαριους.Ο τιτλος ειναι μασωνικος και παραπλανητικος.Οταν το ζητησεις απο το βιβλιοπωλειο σε παρακαλω προσπαθησε να ΜΗΝ γελασεις!
Πες μου και αλλα πες μου και αλλα!
Να με συμπαθας πηδηξα καποια ποστ προσπαθοντας να διαβασω το thread.αν απαντηθηκε να σβησω το ποστ μου.
Μια προσεγγιση πηγα να κανω για να επανελθουμε στο θεμα.Πιστευω οτι με αφορα και θελω να ενημερωθω για το τι πιστευει ο κοσμος γενικοτερα.
Καλά σου λέει! Τι είδους κόλλημα είναι αυτό; Το οιδιπόδειο στις γυναίκες (σύμπλεγμα της Ηλέκτρας για την ακρίβεια) είναι πιο συχνή αιτία να κάνει σχέση με έναν μεγαλύτερο από ότι η οικονομική διασφάλιση (αυτό τουλάχιστον λένε οι στατιστικές μελέτες). Οι γυναίκες είναι περισσότερο συναισθηματικές από την βιολογική τους φύση. Οι νεαροί άντρες, πολλές φορές, θα πάνε με μία μεγαλύτερη γυναίκα, απλά και μόνο επειδή τους αρέσει σαν γυναίκα. Καθαρά σεξουαλικά.
θεοφανια προσεχε τι ταζεις!
ληθη εφαγα φλασια τωρα και σε θυμηθικα!!!εισαι αυτη που νομιζω???
Το φόρουμ ψυχικής στήριξης δεν είναι τόπος για να σπάει κανείς την ανία του και ιδιαίτερα στο θέμα που ανοίγει κάποιος άλλος. Υπάρχουν τρόποι να το διασκεδάσει κανείς σε άλλα τόπικ. Και αν ήταν μόνο θέμα διασκέδασης δεν θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Επίσης το χιούμορ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και δεν ταιριάζει σε όλα τα γούστα, ειδικά όταν επαναλαμβάνεται με το ίδιο μοτίβο.
Προσωπικά δεν μπορώ να περάσω καλά όταν κάποιος στριμώχνεται στην γωνία και οι υπόλοιποι τον πυροβολούν. Ακόμα κι αν έχει κάνει κάτι.
εγω πραγματικα τωρα μονο και μονο απο τον τιτλο του θεματος εδειξε πως προκαλουσε. ενω το θεμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με παιδεραστια (ολοι ξερουν πως παιδεραστης δεν ειναι οποιος ορεγεται γκομενες/νους ανω των 18) ο τιτλος προκαλει να τον διαβασεις επειδη εχει μεσα την λεξη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και επισης πριν καποιος καταδικασει γραφει ''ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ??''
προδιαθετει!!!! καθαρα και στεγνα!!!
Αρχικά θα σου πω ότι τα διάβασα όλα γιατί το θέμα έβγαζε μάτι και νόμιζα ότι ήταν κάτι πολύ σοβαρό (και το άλλο το είχα διαβάσει όλο!) και 2ον δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά στο κλίμα τις απαξίωσης προς τον άνθρωπο που ξεκίνησε το θέμα.
Επίσης δεν έχω καμία διάθεση για το αγαπημένο σου χόμπι. Βρες άλλο συμπαίκτη. Αν είναι να κάνουμε συζήτηση ευχαρίστως. Βρίσκω πολλές από τις τοποθετήσεις σου σωστές και μπράβο σου.