Κατηγόρησε μου ότι θέλεις όσο θέλεις, το μόνο που θέλω από σένα, μετά από αυτό απαραίτητα να μου δείχνεις πάντα το καλύτερο. (Λόγια αγνώστου)
Printable View
Κατηγόρησε μου ότι θέλεις όσο θέλεις, το μόνο που θέλω από σένα, μετά από αυτό απαραίτητα να μου δείχνεις πάντα το καλύτερο. (Λόγια αγνώστου)
Στην αγάπη και στον έρωτα, οι νίκες δεν αφήνουν ηττημένους.(Λόγια αγνώστου)
Ο Θεός έβαλε στην ζωή την φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων για να διώξει τον πόνο τουλάχιστον από τον ένα. (Λόγια αγνώστου)
Μιλώντας, αρέσουμε μερικές φορές . Ακούγοντας αρέσουμε πάντα. (Λόγια αγνώστου)
·Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δε θα επιτύχω, δε θα επιτύχω.. Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω
Αληθινό μέτρο πλούτου είναι το πόσο αξίζεις όταν έχεις χάσει όλα τα λεφτά σου.(Λόγια αγνώστου)
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς. (Μαχάτμα Γκάντι)
\"Η βρισιά είναι το ασφαλές καταφύγιο των ανάνδρων\" Κόλτων
Είναι προτιμότερο να διακινδυνέψεις την σωτηρία ενός ενόχου, παρά την καταδίκη ενός αθώου. (Βολταίρος)
Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν. (F. Nizsche)
Τρώγε το πρωΐ σαν βασιλιάς,το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος.
Το να μιλά πρόστυχα ένας άντρα σε μια γυναίκα λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Το να μιλά η γυναίκα πρόστυχα σε έναν άντρα λέγεται 2.40 e το λεπτό ( Λόγια αγνώστου)
Δεν μετανιώνω για τίποτα, δεν ξανασκέφτομαι τίποτα, απολαμβάνω τα πάντα.(Πρίγκηπας Κάρολος-Ιωσήφ της Λιν, 1735-1814, Αυστριακός στρατάρχης)
Δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένο πλάσμα στον κόσμο από το φετιχιστή που ποθεί ένα γυναικείο γοβάκι, αλλά είναι αναγκασμένος να πάρει ολόκληρη τη γυναίκα.((Karl Kraus,1874-1936,Αυστριακός συγγρα
Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, που ακόμα περιμένω, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες.(Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος Φιλόσοφος)
Μια γυναίκα στα 20 είναι πάγος, στα 30 είναι θερμή και στα 40 είναι καυτή.(Gina Lollobrigida,γ. 1927,Ιταλίδα ηθοποιός)
Λίγες γυναίκες εμπνέουν τρυφερότητα μετά τον έρωτα, λίγοι άντρες έχουν την ευγένεια να το υποκριθούν.(Maurice Chapelan,γ. 1906,Γάλλος συγγραφέας & δημοσιογράφος)
Θέλω να προσευχηθώ με την ίδια δύναμη που θέλω να βλαστημήσω.
Θέλω να τιμωρήσω με την ίδια δύναμη που θέλω να συγχωρήσω.
Θέλω να προσφέρω με την ίδια δύναμη που ’θελα στο ξεκίνημα.
Θέλω να νικήσω αφού δεν μπορώ να νικηθώ.(Αλέκος Παναγούλης)
Το να είσαι πλούσιος δεν αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Η μόνη διαφορά με πριν είναι ότι δεν ανησυχείς για τα χρήματα, το φαγητό σου, τη στέγη σου. ( Τζον Λένον)
Ποτέ μην παρακαλάs για κάτι που έχειs τη δύναμη να το κερδίσειs. (Θερβάντες)
Οι εγωιστές αποκτούν συνήθως ότι επιθυμούν εκτός από την ευτυχία.(Λόγια αγνώστου)
Να μιλάς όταν οι άλλοι σιωπούν , να ακούς όταν οι άλλοι μιλάνε.(Λόγια αγνώστου)
Τώρα πλήθυναν τα λόγια και τα βιβλία και λιγόστεψαν τα βιώματα. (Γέρων Παίσιος)
Το αληθινό και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο.(Αριστοτέλης)
Το να είσαι πλούσιος δεν αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Η μόνη διαφορά με πριν είναι ότι δεν ανησυχείς για τα χρήματα, το φαγητό σου, τη στέγη σου. ( Τζον Λένον)
When life gives you a bad romance, show everyone your poker face, buy a new telephone, call Alejandro.. and guys... JUST DANCE!<3
Η ζωή αλλάζει, αλλά δεν χάνεται! Η ελπίδα σβήνει, αλλά ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει! Η αλήθεια καλύπτεται, αλλά και πάλι λάμπει!
Ο έρωτας είναι σαν το survivor! Μερικές φορές δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά αυτός που μπορεί και ξέρει να επιμένει και δεν το βάζει κάτω όταν όλοι οι άλλοι έχουν φύγει από το απ\'το νησί..
Όταν είσαι μόνη μην κλάψεις. Σκέψου πως και το φεγγάρι
είναι μόνο του και όμως λάμπει.
Σε μερικά πράγματα δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά ο τρόπος σκέψης και η εμπειρία.
Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.
Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.
Η εκδίκηση πηγάζει, πάντοτε, από την αδυναμία της ψυχής που δεν είναι ικανή να δεχτεί προσβολές!
Αν σου πει κανείς πως δε σ\' αγαπά μη στεναχωρηθείς,
σκέψου πως θα ήταν χειρότερο να σ\' αφήσει να ελπίζεις.
Είναι λυπηρό να μην αγαπηθείς, αλλά είναι πιο λυπηρό να μην είσαι ικανός ν\' αγαπήσεις ...;
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος!
Κύκλος είναι η ζωή
με κέντρο την αγάπη,
διάμετρο τον έρωτα
και εμβαδόν το δάκρυ.
Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί.
Είναι γραμμένη στα μάτια.
Αν κάποτε σου χαρίσουν τσουκνίδα, χάρισε τους τριαντάφυλλο και θα δεις ότι αυτοί θα πονέσουν πιο πολύ!
Μη θυμώνεις ποτέ, μη κλαις για ασήμαντα πράγματα γιατί η ζωή είναι σύντομη και προσπάθησε να τη χαρείς όσο μπορείς όσο έχεις ακόμα καιρό και μη ξεχνάς ότι και τα πιο ασήμαντα πράγματα μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο.
Η πιο πικρή απογοήτευση που νιώθεις είναι, όταν προσφέρεις καλοσύνη και σου την ανταποδίδουν με την αδικία.