εκτός από 2 συγκεκριμένα άτομα.
δεν ξέρω,παίζει να πρέπει να επισκεφθώ ψυχίατρο(το εννοώ)!
Printable View
το πηρα ελις... οκ
ενταξει γυναικα τησ ζωησ μου απλα σα δικαιολογια να σου πω οτι δεν ξερω τι απο αυτα πουξερω θα τον βοηθησει
και γενικα γραφω οτι μου κατεβει στο κεφαλι αφου δεν ξερω τι βοηθαει και τι οχι ετσι για να γνωριζομαστε λιγο
Εγώ πάλι πιστεύω ότι βαθιά μέσα σου δεν θες τόσο τις ωραίες κοπέλες όσο να αποδείξει κάτι στους άλλους.....
Δηλαδή το προβλημα σου ειναι βαθύτερο.....
Έχεις υποστεί μήπως bulling στο σχολείο?
Επίσης αρχικά πρέπει να επισκευτεις έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ψυχολογο
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
αυτος που θελει να βοηθηθει αρραβωνιαρη μου ... βοηθιεται...αυτος που δεν θελει να γινει καλυτερος ανθρωπος απλα οτι και να κάνεις... δεν υπάρχει περιπτωση να το καταφερουμε εμεις οσο και αν προσπαθησουμε!!!
εμενα στο εχω πει ποσο με εχεις βοηθησει... "τζουτζουκο μου"!!!
αει βαι βαι εσεις εχετε ξεφυγει... πωπω και πουνα ανοιξω το θεμα που θελω να ανοιξω θα ακουσω κατι βρισιδια
χα να εδώ και μερικες μερες σκέφτομαι να ανοιξω θεμα με αιτιολογηση και συμπερασμα ότι ολοι οι θρησκοι ανεξαρτητου θρησκείας είναι ψυχικα ασθενεις
.... γιατι ρε λεγκ..εμενα μου ακουγεται ενδιαφερον!!.. ναι νουμακ ανοιξε θρεντ κανεις δεν προκειτε να σε βρισει. και αν τολμησει και κανεις... εδω ειμαστε!! ;)
Whyalways me? μην το παρεις σαν προσβολη (δεν εχω διαθεση να σε προσβαλω) καλοπροαιρετα το λεω αλλα αφου εισαι παρθενος και το θεωρεις ''προβλημα'' γιατι δεν πας σε εναν οικο ανοχης?
Εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση οπως κ εγω. Οτιδηποτε κι αν υπάρχει καλυτερο απ σενα μια ζωη θ σ παιδευει σημερα ειναι η ομορφια αυριο κτ αλλο. Ψαξου κ αγαπησε τον εαυτο σου για να σε αγαπησουν κ οθ υπολοιποι!!!!
εγω παλι σε παρακαλαω να γραψεισ κατι ομορφο και θα σου πω το μυστικο
πωσ να ριξεισ οποια γυναικα θελεισ ειναι πανευκολο και το κανω απο το δημοτικο
γι αυτο γραψε μου κατι ομορφο και θα σου πω κατι καλο και σε παρακαλαω και παλι δεν το κανεισ
παντωσ στην ηλικια σου οι γυναικεσ για να σου κατσουνε αρκει να τισ πεισ καλημερα με ωραιο τροπο
απεναντιασ εσυ νομιζεισ τα δικα σου και σε παρακαλαω και παλι δεν καταλαβαινεισ
σκοποσ ειναι να ωφεληθεισ απο τη συζητηση κι οχι να λεμε χαζομαρεσ
γραψε κατι ομορφο δικο σου απο το κεφαλι σου βγαλμενο αυτο ειναι το μυστικο και πιανει απο το δημοτικο σε πληροφορω
φιλοσοσφησε γινε θεωρητικοσ γινε πρακτικοσ γινε οτι θελεισ μονο γραψε πεντε γραμμεσ με κατι ομορφο
στο ειπα με ολουσ τουσ τροπουσ για να εχεισ οποια γκομενα θελεισ πιστεψε με αυτο ειναι το μυστικο
Το πιο υγιές που μπορείς να κάνεις, είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είσαι, με τις ατέλειες σου. Πρέπει να αποκτήσεις αυτοσεβασμό.
Κάποιος που απορρίπτει τον ίδιο τον εαυτό του, δεν είναι σε θέση να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Και μην ακούς τις ανοησίες περί οίκου ανοχής: δεν είναι κομμάτι κρέας η γυναίκα. Μπορείς και καλύτερα.
Φαίνεσαι έξυπνο παιδί, από τον τρόπο που απαντάς και εκφράζεσαι. Κατά τη γνώμη μου έχεις χτισει μια ψεύτικη, φανταστική εικόνα για την πραγματικότητα. Πέτα στα σκουπίδια τα περιοδικά με τα μοντέλα και εστίασε στον αληθινό κόσμο. Δεν είναι όλοι εκεί έξω Σπαλιαρες και Νομικού. Στην ουσία αυτό που μετράει είναι να σπουδάσεις να δουλέψεις και να κάνεις σωστές παρέες κ σχέσεις. Ο κόσμος που θαυμάζεις είναι αρρωστημένος κόσμος. Αν εσύ έχεις γρίπη αυτοί έχουν καρκίνο.
Εκτίμησε εσένα και ότι έχεις καταφέρει. Μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, γιατί θα ποδοπατηθεις- κι αυτό είναι βέβαιο.
Quote:
Originally Posted by WhyAlwaysMe?
Καλέ μου, στη ζωή πρέπει να είναι κανείς ευέλικτος. Αν όλοι διεκδικούσαμε τους καλλονούς και τις καλλονές, θα είχε μειωθεί αισθητά ο πληθυσμός του κόσμου!!
Είσαι 21 ετών και έχεις το χρονικό περιθώριο να μείνεις μόνος, ψάχνοντας. Όμως ξοδεύεις τη ζωή σου στη μοναξιά και θα το μετανιώσεις σε βάθος χρόνου.
Quote:
Θέλω επίσης να ξέρεις,πως δεν είναι καθόλου ωραίο να σε συγκρίνουν με κάποιον φίλο σου από άποψη εμφάνισης,επειδή εσύ δεν είσαι ωραίος και ο άλλος καίει καρδιές.
Κάτι τέτοιο γαμάει ψυχολογίες!
Το ότι ο κόσμος είναι άδικος, είναι γνωστό. Άλλος υπερτερεί σε πλούτο, άλλος σε ομορφιά, άλλος σε γνώση. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονιδιά σου,
μπορεις μόνο την συμπεριφορά σου. Το δεύτερο θα κάνει την ευτυχία για σένα εφικτή, 100%. Ξεπέρασέ το. Δεν είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος.
Πρώτον,γιατί πόσταρες δημοσίως ένα προσωπικό μου μήνυμα?
Δεύτερον,δεν μιλάω για τις καλλονές,αλλά για αυτές που έχουν μια σχετικά καλή εμφάνιση(όχι μέτριες).Εσύ τι μου προτείνεις?Μια μέτρια?Γιατί είναι σαν να μου λες,πως λόγω εμφάνισης,πρέπει να στοχεύσω εκεί......
Τρίτον,το γεγονός πως υστερώ σε ομορφιά,δεν νομίζω να μου απαγορεύει να προσεγγίσω μια ωραία.Εκτός αν πρέπει να τις αφήσουμε όλες για τους ωραίους και δη στον ομορφονιό φίλο.Θα έρθει πάντως η μέρα που θα τον νικήσω και θα αντιστραφούν οι ρόλοι....
τελικα εσυ εισαι καλυτερα απο ολουσ μασ εδω μεσα και επειδη εισαι καλα
θα σε παρακαλουσα αν μπορεισ να κουλαρεισ λιγο για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε αν θελεισ
Αδερφε εγω ειμαι γυμνασμενος με κοιλιακους και ολα τα σχετικα (το κανω για τον εαυτο μου φυσικα οχι για τις γκομενες) με εμφανιση 7-8/στα 10 και παλι δεν βρισκω γκομενα..δεν εχει σημασια η εμφανιση..σημασια εχει η προσωπικοτητα του ανθρωπου..η αδερφη μου ειναι κουκλαρα(αντικειμενικα) και ειναι αραβωνιασμενη με εναν τυπο 1.65 με κοιλια (χωρις λεφτα).
αυτο ειναι το κουλ σου αυτο λεω εισαι σε καλη κατασταση φυσιολογικοσ και μπηκεσ για να μασ τρελανεισ
απλα να ξερεισ οτι ολοι εμεισ εδω εχουμε προβληματα κι εγω προσωπικα δεν ειμαι σε φαση
για να συνενοηθω μαζι σου γιατι δε θεσ εσυ ε απο εκει και περα μονο θα με εκνευριζεισ και ξερεισ πολυ καλα τι κανεισ
συγχαρητηρια τελικα εισαι εξυπνοσ και στο τελοσ να μου πεισ και τι καταλαβαινεισ
αμα νομιζεις οτι εχεις την πρωσοπικοτητα να ριξεις μια κουκλαρα να πας.αλλα χωρις παρεξηγηση το ιδιο ισχυει και για μενα..δεν μπορεις να ριξεις μια κοπελα του 8 και πανω σε εμφανιση εαν εισαι παρθενος ή εχεις ελαχιστη εμπειρια..ενας φιλος μου ειναι 1.70 55 κιλα και τα εχει με μια κουκλαρα μονο και μονο επειδη εχει εμπειρια και τρομερη πρωσοπικοτητα....η εμφανιση ειναι μονο για την πρωτη εντυπωση αδερφε μου..το εχω μαθει απο πρωτο χερι
Πίστεψε με αν είχες τα δικά μας προβλήματα θα προτιμούσες την παρθενια....!!!!
Γιαυτο κάτσε και εκτίμησε αυτά που ήδη έχεις διότι χάνεις πολυ μα παρα πολυ πολύτιμο χρόνο απο τη ζωή σου!!!!
να βρεις το παθος σου..δηλαδη σε δουλεια ..τι σου αρεσει να κανεις..ειναι πραγματικα τρομερα τα αποτελεσματα εαν ξερεις ποιος πραγματικα εισαι..σου φερνω ξανα για παραδειγμα τον φιλο μου..ειναι ηθοποιος και επειδη το γουσταρει αυτο που κανει του βγαινει μια αυτοπεποιθηση η οποια νικαει την οποια εμφανιση του ανθρωπου...γυμναστηριο να πηγαινεις γιατι σου αρεσει οχι για τις γκομενες..αμα πηγαινεις για να εντυπωσιασεις αλλους σοτ γυμναστηριο δεν θα κρατησει να το ξερεις. επισης βρες ενα χομπι που το θελεις εσυ..για να γινεις πιο ενδιαφερον σαν ανθρωπος.
Ναι αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβει οτι αυτα που θεωρείς εσυ προβλημα σε εμποδίζουν απτό να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή!
Όταν κάτι δεν αλλάζει τοτε το αποδεχόμαστε !!!!
Ειναι σαν να κλαιγεσαι μια ζωή για να γίνεις πλούσιος ( λέω ενα παράδειγμα ), αντί να προσπαθήσει να περνάς καλα με την τωρινή σου κατάσταση
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση...ή θα κάτσεις να μιζεριαζεις και να καίγεσαι για κάτι που δεν αλλάζει ( αλλα σαφώς μπορεί να βελτιωθεί κάπως,) ή θα αποδεχτείς αυτο που είσαι και άρα έτσι θα είσαι πιο χαρούμενος!!!!
Πάντως και να αλλάξεις εμφανισιακα και Μπραντ Πιτ να γινοσουν πιστεύω πάλι δεν θα έριχνες ωραία γκομενα......διοτι αυτές κοιτανε και την προσωπικοτητα!!! Και εχω δει τόσους άσχημους με κουκλαρες που πραγματικά απορώ.
...και σου λένε " μου αρέσει σαν άνθρωπος "
Οτι ισχύει το άλλο ισχύει...εχουν δει τα μάτια μου πολλά και εχω απορησει....και μετα ακούς " με έριξε η προσωπικοτητα του "
Άρα να και κάτι άλλο, ίσως πιο σημαντικό απο την εμφανιση!
Πάντως ειλικρινα εχω σκεφτεί να μας δείξεις μια φωτογραφία σου, έτσι από απορία...
Και να ξέρεις και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω!! Εμενα με θεωρούν ωραία ( χωρίς να θέλω να ψωνιστω χαχα) αλλα ποτε όμως δεν μου άρεσαν οι ωραίοι..φαντασου μου δειχναν οι φίλες μου έναν υπερβολικά θεό που ήταν τέλειος σε ολα ( εμφανισιακά ) και εμένα δεν με γέμιζε....
Πάντα μου άρεσε το μέτριο...
Αλλα σου λέω και πάλι, εσένα δεν νομίζω να είναι το θέμα σου η εμφανιση αλλα κάτι βαθύτερο: Το να θες να αποδείξεις οτι αξίζεις. Και αυτο νομίζεις πτι θα το καταφέρεις με το να γίνεις θεός....
Λοιπόν.. αυτά που έγραψες στο προσωπικό μήνυμα, δεν προσθέτουν καμμία καινούρια πληροφορία πάνω στο θέμα που έθεσες στο φόρουμ, επομένως απαντώ δημόσια, γιατί το ζητούμενο είναι μαζί με εσένα να βοηθηθεί και κάποιος που βρέθηκε εδώ τυχαία σερφάροντας και τον απασχολεί το ίδιο ζήτημα. Σε καμμία περίπτωση δεν θα εξέθετα κάποιο σημαντικό μυστικό, να είναι σαφές αυτό.
Δεν προτείνω να βρεις μια μέτρια.. το αντίθετο... προτείνω να μείνεις μακριά από μέτριες/άσχημες, αφού λες πως δεν μπορείς να τις ερωτευτείς. Άφησέ τις σε άλλους άντρες που μπορεί να τις βρούν γοητευτικές. Μην πληγώσεις κοπέλες που δεν φταίνε.
Εφ'όσον υστερείς σε εμφάνιση, μπορείς να φλερτάρεις όποια θέλεις, αλλά να κρατάς χαμηλές προσδοκίες, γιατί οι πιθανότητες είναι ότι οι ωραίες προτιμούν τους ωραίους ή έστω τους μετριωραίους. Είναι σαν να πηγαίνεις σε συνέντευξη για δουλειά σε μεγάλη εταιρία, ενώ έχεις σπουδές χαμηλών προσδοκιών. Αξίζει να ρισκάρεις πάντα, αλλά μην περιμένεις πολλά. Δεν είναι ωραίο να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να πληγώνεσαι. Ψυχή είναι αυτή, θα βλάψεις την συναισθηματική σου υγεία.
Είσαι ελεύθερος να στοχεύεις ψηλά, όμως ρώτα τον εαυτο σου λίγο: είσαι ευτυχισμένος από τα αποτελέσματα; Περνάς καλά μόνος; Τι πιθανότητες έχεις να πετύχεις το (μη ρεαλιστικό, σταχτοπουτικό) σχέδιό σου; Μήπως φθείρεσαι από τον ανταγωνισμό με τον κούκλο φίλο;