Ε γιατι ομως να μην ανηκουμε στο αλλο μισο π ειναι μια χαρα καο.δεν εχει ψυχικες ασθενειες...γαμω τν τυχη μας.. ahahja : p
Printable View
δεν λεει οτι ειχε αγχος κ καταθλιψεις..απλα ηταν παραξενος...
το οτι καποιος ειναι κλειστος δεν σημαινει οτι θα παθει ψυχωση.
Δεν μας λεει ακομα....
Κατσε βρε δεν σας προλαβαινω και ειμαι λιγο αργοστροφη,δεν τα παω καλα με την τεχνολογια
Λοιπον,παμε παλι!!εκτος απ αυτα που εγραψα κανα δυο φορες που ειμασταν εξω εβρισε κανα δυο οταν εγω τον ρωτουσα τι επαθες στα καλα καθουμενα απαντουσα τπτ μπερδευτικα νομισα οτι με βρισαν!μετα ολα κομπλε,οπως ηταν και δουλευε!ξαφνικα μια μερα ξυπναει και ελεγε οτι τον κυνηγανε!προσπαθησα με το καλο και κακο(φωνες)αλλα τπτ!αγχος??εκει να δεις,τι γαδ λεμε εμεις?!ετρεμε,φοβοταν(πανικ ο λεμε) κ ετρωγε τα νυχια του!πω την εχω αυτη την εικονα κολλημενη στο μυαλο μου!παιρνει η μανα μου τηλ εναν ψυχιατρο μας λεει αυριο!την επομενη μερα εχασε επικοινωνια αλλα του λεγαμε αλλα απαντουσε μεχρι που ηταν σε τοσο πανικο οτι τον κυνηγανε που ανοιξε την πορτα και πηρε το αμαξι!δυστηχως δεν μπορεσαμε να τον σταματησουμε!υπεφερε πολυ μετα!
Αντε ρε πωω δυσκολες καταστασεις πρεπει να τραβηξε πολλα και ο αδερφος σου..
Που σε ρε anxioys χαθηκες δν μιλας πολυ....
Σχολασα, κ τώρα αραξα, εδώ είμαι, όλα καλά;
Ola kala esu??
Σορρυ έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ.. Καλουτσικα, με πέθανε η ημικρανια μου κ πριν λίγο πέρασε.. Έχω κάθε απόγευμα εδώ κ 4 μέρες.. Σε λιγο την πέφτω είμαι πτώμα..
Ok καληνυχτα
καλημερα! τι κανετε?
σημερα εχεις γιατρο χριστοφορε ε? ευχομαι ολα καλα! που ολα καλα θα πανε σιγουρα..
ισα που αγχωθηκαμε με το σκατοDNA..
εγω εχω πεθανει καθε απογευμα που σχολαω με πιανει η ημικρανια μου κ καθε μερα παιρνω τριπτανη για να μου περναει!!!! ελεος!!!
γιατι??? η αληθεια ειναι οτι ειχα μια διαφωνια με καποιον κ μου στοιχισε αρκετα..εχω καπως στενοχωρεθει..αλλα οκ το διαχειριζομαι κ προφανως ξεσπαει με ημικρανια..
Καλησπερα!!!τι κανετε??ωχ ρε anxious προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι,κριμα να σε πιανουν ημικρανιες για μια διαφωνια!!
Λοιπον,εγω κοιμηθηκα χαλια!ακου,ειδα στο ονειρο μου οτι επαθα ψυχωση και δεν μπορουσα να καταλαβω ποτε ηταν ημερα και ποτε νυχτα κ ρωταγα λεει τους αλλους τωρα τι εχουμε και μου λεγαν σκοταδι και εγω εβλεπα ηλιο!!δεν παω καλα ρε!!!!χριστοφορε ακους???εγβ βλεπω και ονειρα!!περιτο να σου πω οτι ξυπνησα και δεν με πιανε υπνος και να σκεφτομαι οτι μαλαλια θες!
Nai εχω γιατρο σε λιγακι..σε ευχαριστω κ συ περαστικα..
Να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος μετα!
ΤΟ ΧΩ παθει κ γω...ειχα δει οτι εχω τρελλαθει κ κανω μαλακιες...κ ειχα τρομαξει..δεν θυμαμαι ακριβως το ονειρο..αλλα θυμαμαι οτι οταν ξυπνησα ημουν χαρουμενη επειδη ηταν ονειρο κ οχι πραγματικοτητα!
φαντασου αγχος που ειχα..
πριν λιγο με πηρα ο συντροφος μου κ μου ειπε οτι δνε εχουμε αρκετα λεφτα κ γι αυτο ειναι καπως αυτον τον καιρο..κ εβαλα τα κλαματα..κ δεν ξερω γιατι εκλαψα..
επειδη ηταν καπως αυτες τις μερες ειχα καπωψς τρομαξει, μολις μου ειπε οτι εχει να κανει με το οικονομικο μας, εκλαψα μολις κλεισαμε το τηλ..
δεν ξερω τι μου συμβαινει..νιωθω πολυ ευαισθητη αυτες τις μερες...
εχω να κλαψω μηνες ολακαιρους...κ εκλαψα γι αυτο??
μηπως φταιει το οτι ειμαι αδιαθετη??
Καλησπερα pink..ακουω στο τελος θα τν παθουμε τν ψυχωση απο τν φοβο μας...κ γω δεν μπορω να πω οτι κοιμηθηκα καλα ειχα πολυ ανχος ηπια μισο μπουκαλι κρασι το βραδυ πηρα 4 βαλαριανες κ παλι τ δν μπορουσα να κοιμηθω κ κοιμηθηκα κατα τις 8 τ πρωι..κ τωρα ειμαι πτωμα..
Εισαι πιο ευαλωτη οταν εισαι αδιαθετη!και εγω ζοριζομαι οικονομικα κ προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα οταν μου λενε οι δικοι μου οτι δεν βγαινουμε χαλιεμαι ενω το ξερω οτι δεν μας φτανουν τα λεφτα!επισης εμενα με επηρεαζει ο καιρος,δεν αντεχω τη μουνταδα κ σημερα απο το πρωι ετσι ειναι!
ωραια! θα περιμενουμε!! εγω επειδη εχω δουλειες μπορει κ να μη το δω σημερα..
ομως θα το κοιταξω να δω τι εγινε.
επισης μην πινεις αλκοολ ρε συ τοσο πολυ..ειδικα με το στρες.μπορει να σε κανει χειροτερα...ξερω γω..
Καλησπερα στν παρεα.τωρα γυρισα απο τν γιατρο με ειπε οτι το cybalta k το ρεμερον μονο απο αντικαταθλιπτικα κανει για μενα..οποτε με λεει συνεχιζουμε με cybalta kai αυξανουμε τν δοσολογια στα 120.mg τν μερα και μ προσθεσε και zyprexa σε χαμηλη δοση η lyrika καθε βραδυ για ενα μηνα για να ηρεμησω λιγο απο τ αγχος θα τα δοκιμασω κ τα 2 και θα δω πιο μ καθετε πιο καλα μ ειπε...επισης μ βρηκε προδιαθεση για αγχωδες διαταραχες και καταθλιψη και μια ελαφρια προδιαθεση για ψυχωτικες διαταραχες...εκει ειναι π χεστηκα πανω μ αλλα με λεει να μην φοβαμαι γτ αμα ηταν θα ειχε βγει μεχρι τωρα μεχρι τα 30 βγαινουν με λεει αυτα αλλα.δν τν πιστευω..θα ηθελα.κανας π εχει.ψυχωση ν μ πει εμπειριες σε τ ηλικια βγαινει συμπτωματα..κανενας υπαρχει που απο γαδ και καταθλιψη τον γυρισε σε ψυχωση...
Καλημεραα pink..το ξερω εχω εμμονες μου το ειπε κ ο γιατρος..δλδ δν τν πιστευω οτι μ λεει οτι δν θα παθω ψυχωση λεω που να ξερει αυτος τ θα παθω δν ειναι θεος..κ με ειπε αυτες τις ιδεες κ τις εμμονες μονο μονος μου μπορω να τις αποβαλω κανενα χαπι δν μπορει να βοηθησει.επισης τν ειπα οτι.γραφτηκα σ αυτο τ chat και μιλαω για το προβλημα με λεει μεγαλο λαθος να μην ξαναμπεις λεει και να μην ασχολησαι ολο με αυτο..γτ ειναι φαυλος κυκλος οσο ασχολουμε κ ψαχνω τοσο χειροτερα ειναι..αλλα δν μπορω σκαλωσε το μυαλο μου hahaha
Τωρα σκεφτομαι να γραφτω σε ενα ποδηλατικο συλλογο εδω στν γειτονια μου να παρω τα βουνα ahjajajaajaj..δεν παει αλλο πρεπει να βρω τροπο να ξεσκαλωσω το μυαλο μου..οντως ταλαιπωριεμαι δεν ειναι ζωη αυτη αλλα.δν μπορω ρε γμτ τα εχω παιξει τελειως δν ειναι ζωη αυτη...
Ναι αλλα συνεχιζεις κ το ψαχνεις!δεν σε βοηθαει πουθενα αντιθετα σε αγχωνει!κ να σου πω κ κατι εαν ειναι να το παθεις μπορεις να το αλλαξεις?δεν θελω να σε αγχωσω να σκεφτεις λιγο λογικα γτ απο τον φοβο σου τα χεις παιξει!αυτη τη στιγμη πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος στην αγωγη κ στο να γινεις καλα!
Πόσο χρονών είσαι χριστοφορε; δεν θυμάμαι..
28 ειμαι......
, Λυρικα πόσο έδωσε; των ποσων mg,?
Επίσης πόσο Zyprexa εδώσε; ένα ένα τα θυμάμαι σορρυ
Λυρικα 50 πρωι βραδυ το ξεκινησα απο χθες αλλα δν ξερω νοιωθω σαν να με εφερε πολλα νευρα
Δν πειραζει σιγα.το ζυπρεκα δν θα το παρω δν θελω..
Καλησπερα..εχω και εγω την ιδεοληψια περι πολυ καιρο...ξεκινησα με μια απλη σκεψη τυπου"λες να τρελαθω" και απο εκεινη τη στιγμη..το εχω φτασει σε αλλο level...ειδικοι ,με εχουν διαβεβαιωσει πως δεν θα παθω κατι χειροτερο,περα απο αυτές τις ιδεες.Όμως...διαβαζοντας τα συμπτωματα,πιστευα οτι τα εχω..και ετσι δε μπορουσε τιποτα να με πεισει.Ήθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας αισθανεται σαν να ακουει διαλογους στο κεφαλι του..δηλαδη σαν να ακουει δυνατα τιε σκεψεις του..(οχι καποιος να σ λεει τι να κανεις ή κατι τετοιο) το εχω αναφερει..και μ ειπαν οτι μπορει να συμβει απο το αγχος...
*περι ψυχωσης
Γεια σου dimkn και εγω το ιδιο νοιωθω φοβαμαι μην τρελαθω..αυτο το συμπτωμα που λες δν το εχω. εγω εχω αλλα νοιωθω το κεφαλι μου αδειο και αλλα πολλα...
Καλημερουδια!!!Χριστοφορε στην αρχη τα φαρμακα εχουν καποιες παρενεργειες σε καμια εβδομαδα υποχωρουν!το zyprexa γτ δεν θελεις να το παρεις?
Καλημεραα!!θα δοκιμασω λεω τ λυρικα κ μετα αμα δν κανει θα πΑω στο zyprexa
Μακαρι να να σε ηρεμησει!πως αισθανεσαι?