Originally Posted by
elisabet
Κοίτα δεν ξέρω τι έκαναν οι άλλοι, δεν κάθομαι να ψάχνω μνμ, ξέρω μόνο την συμπεριφορά που είχες απέναντι σε μένα και σε δυο τρεις άλλους που έτυχε να δω. Για τον εαυτό μου λοιπόν θα σου πω οτι είχα κάθε καλή πρόθεση όταν πρωτομίλησα με σένα, δεν είχα καμιά διάθεση ούτε να σε προσβάλλω, ούτε να σε μειώσω, ούτε να σε ειρωνευτώ και ούτε το είχα κάνει αυτό σε κανέναν άλλον εδώ μέσα. Και κάνεις λάθος, δεν μεταφέρω εδώ συμπεριφορές που έχω δεχτεί εγώ, δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ, για άλλον λόγο μπήκα εδώ. Εγώ λοιπόν που δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση από ένα σημείο και μετά με προκάλεσες- άθελα σου προφανώς- και να σε ειρωνευτώ και να στην πω και να σε βρίσω. Η δικιά σου συμπεριφορά το προκάλεσε αυτό!!! Και το ίδιο είδα να κάνεις και με άλλους που σου μιλούσαν πολύ καλοπροαίρετα στην αρχή και συ πιανόσουν από μια κουβέντα για να βγεις θιγμένος και θύμα. Θες να τα πιστέψεις αυτά; Πίστεψε τα. Δεν θες; Μη τα πιστεύεις! στο χέρι σου είναι. Θες να συνεχίσεις να πιστεύεις οτι όλοι στην ζωή σου αλλά και εδώ ξαφνικά τα βάλαμε μαζί σου γιατί έτσι μας ήρθε ας πούμε; Μπορείς να πιστέψεις κι αυτό αν θεωρείς οτι σε βοηθάει κάπου.
Πριν στην πει η ρεμεντυ για το αμόρφωτος που έχεις κολλήσει λες και σου είπε και γω δεν ξέρω τι, είχες πει μια κοπέλα "χαμηλού επιπέδου" αυτό εσύ γιατί το ξεχνάς; Αυτό δεν είναι λέω απλά την γνώμη μου, αυτό είναι έχω σηκώσει την μύτη μου στο ταβάνι και κρίνω τους πάντες! αυτό είναι και σεξιστικό και σκοταδιστικό και μισογυνισμός. Όταν λες τέτοια λοιπον και προσβάλεις άλλους να περιμένεις και ανάλογες αντιδράσεις. Η μήπως οι προσβολές δεν πιάνονται όταν αυτός στον οποίο απευθύνονται δεν είναι μπροστά; Επίσης συνεχίζεις να λες για το σκευος ηδονής ενώ το παιδί μετά από λίγο ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ και το πήρε πίσω σαν έκφραση, αυτό γιατί κάνεις πως δεν το ακούς όταν στο λέμε και συνεχίζεις να λες οτι το παιδί συμφωνούσε μαζί σου;;; Όχι δεν συμφωνούσε!!!!
Και τέλος για να βάλουμε και τα πράγματα στην θέση τους, δεν είπε ακριβώς "αμόρφωτο" αυτό είναι δική σου λέξη, στην είπε με κάπως απότομο ύφος (δικαιολογημένο κατ εμε γιατί μας είχες πρήξει μέχρι εκείνη την ώρα) γιατί ΟΝΤΩΣ δεν είχες καταλάβει ή έκανες πως δεν κατάλαβες (δεν ξέρω τι από τα δύο) τι σου έλεγε και έλεγες ασυναρτησίες. Και κόλλησες τώρα σα το 5χρονο να λες οτι δεν ξέρει γραμματική γιατί δεν χρησιμοποίησε τα εισαγωγικά....οοοοοοκ!