ok
Printable View
ok
Κάτι τέτοια διαβάζει και το μέλος ΣΗΦΗΣ και μετά άντε να τον μαζέψεις με τα think - rethink του..........Quote:
Originally posted by susperia
........Πιστευω οτι τετοιους ανθρωπους εχει αναγκη η τηλεοραση για να ξυπνησει και λιγο ο κοσμος. ......
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΣΗΦΤΗΣ;
ΔΙΠΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ. ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Member of the Day is MANTHES with 29 posts
δεν ειδες το ποστ μου πανω πανω που στο πα οτι ανεβαινεις κατηγορια? για να μη σου ρθει αποτομα το κανα!
justme συμφωνω με αυτα που λες. πολιτικος και να ΜΗΝ εχει παει στο στρατο ειναι απλα απαραδεκτο και θα πρεπε να τιμωρειται αυστηρα.
καλημερες ;)
ισως ο Σηφης να ναι η πιο cult φιγουρα που περασε απο δω μεσα!Quote:
Originally posted by justme
Κάτι τέτοια διαβάζει και το μέλος ΣΗΦΗΣ και μετά άντε να τον μαζέψεις με τα think - rethink του..........Quote:
........Πιστευω οτι τετοιους ανθρωπους εχει αναγκη η τηλεοραση για να ξυπνησει και λιγο ο κοσμος. ......
Καλώς τον πρίγκηπα...
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΑΛΑΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ
αυτο για αστειο το πες ετσι? για δες ποσοι στο κοινοβουλιο δεν εχουν παει στρατο! αντε πεσε για υπνο να μας εισαι ξεκουραστος αυριο!Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.
γεια σου και σε σενα πριγκηπα!
Μη νομίζεις ότι δεν θα επανέλθει.Quote:
ισως ο Σηφης να ναι η πιο cult φιγουρα που περασε απο δω μεσα!
Το trolling έχει επναληψιμότητα
Εκείνο το χ=0 z=0/χ είμαι σίγουρος πως θα το ξαναδώ
prince_philip έφερα και τα όργανα (αν αυτά περίμενες.......)
http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a020.gif
χαχαχαχχαχααααα καλο!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!! είμαι online για να ακουσω λιγη μουσικη...κ ηρθα να δω τι κανετε...να χαλαρωσω πριν φυγω για δουλειες μου. Μπας κ ανεβουμε λιγο.. εχθες ειχαμε περιπετειες.....τρεαχαμε τον πατερα μου λογω κήλης! Θα πρεπει να εχει εγχειριστει τωρα στη Συρο. αντε να τελειωσει κ αυτο.
Καλημέρα!
Τι έγινε?? Μόνο η Christine κι εγώ ξυπνήσαμε από νωρίς????
Βλέπω είχατε ολονύχτιο εχτές ε??
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
CHRISTINE ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ :cool:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ
Καλημέρα παιδάκια
Βαριέμαι να τσακωθώ μαζί σας για τον Λαζόπουλο.
Ελπίζω σήμερα να είναι μια καλύτερη μέρα...
MANTHES
Σου έστειλα mail..
ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ
1. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
2. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ Α2
Υ.Γ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ
Quote:
ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ
1. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
2. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ Α2
Υ.Γ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ
1. Τι΄ομάδα είσαι? Ελπίζω ΑΕΚ
2. Κάντο όπως σου βγαίνει....
ΤΙ αεκ ΒΡΕ; ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΕΩ; :cool:
ΤΟ 2 ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ Υ.Γ.
Εννοείται...πως εκει πάει, αν και νομίζω ότι η δική μου πρόταση είναι πιο ξεκάθαρη γενικότερα...
ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ; ΓΑΜΟΥ;
ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ; :P
Το αλτχάιμερ φταίει, δεν είναι τίποτα...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Υ.Γ ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ; ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ; :cool:
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ :PQuote:
Originally posted by Θεοφανία
Το αλτχάιμερ φταίει, δεν είναι τίποτα...
Βλέπεις;
Με έχει χτυπήσει παντού το σκασμένο...
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ. ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4:30
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑQuote:
ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΝΤΑΞΕΙ;
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.
ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ
Εχω συνηθίσει να σε βλέπω να γράφεις κακίες.Δεν δίνω σημασία.Μπορείς να γράφεις ότι θέλεις.
Dalia...
Περίμενα περισσότερη ανωτερότητα από σένα...
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΑΞΙΖΕΙ
Ελπίζω ότι κάνεις λάθος....
Περιμένω...για να δούμε
EΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ
Μην αρχίζεις πάλι...
Δεν μας πέφτει λόγος.
Μιλάω για την κοινή μας πορεί εδώ μέσα και όχι για τα προσωπικά προβλήματα του καθενός...
Τι περιμένεις?Δεν κατάλαβα.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ελπίζω ότι κάνεις λάθος....
Περιμένω...για να δούμε
Περίμενα να δείξεις ανωτερώτητα τη στιγμή που κάποιος καταλαβαίνει πως έκανε λάθος και να αντιδράσεις ανάλογα,,,,
Βρε Θεοφανία,τι ανωτερότητα?Οτι και να γράψω,σε διάφορα θέματα,πετάει και μια ειρωνία από κάτω.Κι όμως δεν δίνω σημασία,δεν απαντάω γιατί δεν θέλω να το συνεχίσω.
Χαίρετε! Πλακατζής είναι απο ότι εχω καταλαβει! Δεν είναι κακό παιδί.
ναι ε?Quote:
Originally posted by Christine
Καλά μην παίρνεις και όρκο...Quote:
Originally posted by Christine
Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενική γίνεται...
Δεν μιλάω για άλλα θέματα γιατί δεν ξέρω.
Εδώ που είχα ανάμιξη σου είπα τη γνώμη μου.
Είναι δικό σας θέμα και συγνώμη που ανακατεύτηκα