http://www.3fatchicks.net/img/purpvi...39/75/130/.png
Printable View
Τελικα οταν λειπεις απο το σπιτι ,εχεις καλη παρεα και σε τρωνε οι δρομοι τα κιλα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Γλυκια μου,ο οργανισμος σου αρχιζει να παιρνει μπρος!!Συνεχισε!!!Quote:
Originally posted by diaki
κοριτσια μετα απο μια εβδομαδα που ζυγίστηκα σήμερα είμαι 83,2 δηλαδή μειον 3 κιλά. Μάλλον θα είναι υγρά και τέτοια ε?
ΣΗΜΕΡΑ ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΕΙΜΑΙ 95.ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΙΤΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η DEXA ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΠΩΞΙΜΑΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΙΚ ;ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ ΕΙΧΑ ,ΟΥΤΕ ΚΛΑΚ!!!ΕΙΔΟΜΕΝ.......
Σοφάκι, σου εύχομαι καλή επιτυχία, εγώ είμαι 88 και λέω να αρχίσω και εγώ αύριο, για να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!
allalumaki,καλή αρχή και στις δυο μας!!!!!!!φιλάκια πολλά!!!!
Λοιπον εχουμε και λέμε 108,600
και απο πόντους:
Αρχικοι(112.400kg): Σημερα(2βδ μετα):
Μεση 108 104
Περιφερεια 131 125
Μηροι 74,5 71,5
Ψωμακια 120 116
Μπρατσα 42,5 40,5
Στηθος 122 116,5
Δεν είναι τέλεια????? Μιλάμε πήρα μια χαρά :D
εγώ δεν έχασα τπτ τις τελευταίες μέρες... ούτε γραμμάριο... μήπως φτάιει η χθεινοβραδυνή τούρτα παγωτό; Μήπως να τρώω λιγότερο; τ να κανω;
τιποτα δεν φταει γλυκια μου....τυχαινουν και αυτα!...υπομονη οπως αλλωστε λεμε και ξαναλεμε!
Free δυστηχώς κάτι πρέπει να φταίει γτ όχι απλά δεν έχασα αλλά πήρα και 200 γρ....67,8 λοιπόν και είμαι χάλια. Ίσως να είναι κατακράτηση, ίσως να πρεπει να τρώω λιγότερο.... πρέπει να δω το 66 πριν φύγς γιατί εχω και γάμο και θα είμαι για γέλια..... Αυτό το ΣΚ πρέπει να χάσω, έχω σχέδιο με πολί πρωτεινη, ελάχιστο υδατάνθρακαι και ελπίζω Δευτέρα πρωί να είμαι κάτω από το 67,5... και είχα χαρεί τόσο πολύ με την γουρουνίτσα μου... αν συνεχίσω έτσι θα π΄ρεπει να την ξαναπάω στο 68....
δεν φταει..αχ, γιατι το κανεις αυτο βρε ελπιδα μου...και γω ημουν 54 και πηγαινα 54,2 και ελεγα οτι αχ πρεπει να μειωσω και το τιμημα ολου αυτου ηταν οτι καποια στιγμη πριν μερικους μηνες ειχα φτασει 83(!!!!!!)....ΕΓΩ...!...που οσοι με εβλεπαν μου ελεγαν οτι ελεος, πως εχεις γινει ετσι και κανενας δεν πιστευε οτι θα μπορεσω να παχυνω ποτε...αλλα παχυνα..και ξερεις απο τι?...απο ακροτητες ή ας πουμε επειδη τυχαινε να με δειξει 200γρ.πανω ή οτι απλα δεν εχω χασει..τυχαινει..οραγνισμος ειναι..δεν ειναι ρολοι..μην πιεζεσαι..μην πιεζεστε γενικα..την πατησα...μην την πατησει κι αλλος...
Συμφωνώ με τη free, μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από κατακράτηση ή κι από κάτι άλλο, αλλά δε χρειάζεται να φρικάρουμε γιατί μας επηρεάζει ψυχολογικά. Κι εκεί που πας για τα πολλά χάνεις και τα λίγα.
Καμία διαφορά ακόμα...
Χαλαρωσε ελπιδα!!
Μην πεφτεις κατω απο 1200 θερμιδες τη μερα.
Δοκιμασε για μεσσημερι βραδυ πρωτεινη κ σαλατα,πολυ νερο και τυρι με χαμηλα λιπαρα.Κοψε μια βδομαδα τους υδατανθρακες και βλεπεις!
Α,και θα πω και κατι που λεει η Dexa,δοκιμασε μια μερα να κανεις μια αποτοξινωση με χυμους-φρουτα .Ισως θελει ενα "σοκ" ο οργανισμος σου να παρει μπρος.
Παντως καθε ποτε ζυγιζεσαι;Δεν ειναι λογικο να χανεις καθε μερα!Μια φορα τη βδομαδα ειναι ιδανικα!
Έχεις δίκιο maroulaki. Κι εγώ αυτή τη στιγμή ορκίζομαι ενώπιον όλων σας ότι δε θα ξανανέβω στη ζυγαριά μέχρι την Παρασκευή! Δεν είναι κατάσταση αυτή, να ανεβαίνω οχτώ φορές τη μέρα, πριν και μετά από κάθε γεύμα!!! Αφήστε που αν δε μου δείξει αυτό που θέλω μου χαλάει η διάθεση...
Εδώ και 2 εβδομάδες έχω κολλήσει στα 47 και κάτι. Τη μία φτάνω στα 47,1 και περιμένω με αγωνία την επόμενη μέρα που θα δω το 46, ακόμα κι αν είναι 46,9 , ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία διαφορά με το 47,1! Όμως, εκείνη τη μέρα ακριβώς είναι που θα φάω λίγο παραπάνω και θα πάω στα 47,5... Ξέρω ότι είναι λίγο παράλογη η σκέψη, αλλά από την άλλη σκέφτομαι, είμαι μόλις 2 κιλά πάνω από το στόχο μου, είναι τόοοοσο σπαστικό να μην μπορώ να τον πετύχω εδώ και τόσους μήνες.
τερμα το ζύγισμα... μόνο η ψυχολογία μου χαλιέται... Κάτω η μαυρίλα το καλοκαίρι... το μόνο μαύρο που μου επιτρέπω είναι το δέρμα μου και το καινούργιο μου σαλβάρι!!!!
smoke μου σκεψου οτι ειναι λιγο ειρωνικο αυτο που λες...μιλας για 47 κιλα??...ελεος!...εισαι πολυ αδυνατη...συνελθε!
Να σου πω κάτι; Μία μέρα η ψυχολόγος μου μου είπε ότι όλο το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι έχω κόμπλεξ με το ύψος μου! Εντωμεταξύ, εγώ ποτέ δεν είχα! Μη σου πω ότι μου άρεσε κιόλας που ήμουν έτσι μικροκαμωμένη, τα boyfriends με πρόσεχαν πάντα σαν μικρό κι απροστέτευτο κοριτσάκι κτλ... Αλλά τελικά ίσως να είχε δίκιο σε ένα σημείο. Δηλαδή, αφού είμαι 1,56 δεν μπορώ να συγκρίνω το ιδανικό μου βάρος και τις ιδανικές αναλογίες με τα άτομα που έχουν το ύψος ενός μέσου ανθρώπου. Ακόμα και όταν μου μπαίνει το πολύ μικρό νούμερο παντελόνι, σκέφτομαι "εντάξει, μου μπαίνει επειδή είμαι κοντή. Αν ήμουν 10 πόντους πιο ψηλή, θα ήμουν πιο μεγαλόσωμη γενικότερα".
Έτσι κι αλλιώς, επειδή έχω φτάσει και τα 52 στο παρελθόν, πίστεψέ με, ήμουν γεματούλα! Στο λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί τότε δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα διατροφικής διαταραχής, είχα απόλυτη επίγνωση της εικόνας μου και απλά προσπάθησα να τα χάσω αργά και σωστά. Επομένως, αν τα 52 είναι πολλά για μένα, τα 45 που θέλω να φτάσω είναι το κανονικό προς αδύνατο...
Πάλι έσπασα και ζυγίστικα... Τα ευχάριστα είναι ότι έπεσαααααα..... 67,2
Εγώ γύρισα απο τις μίνι-διακοπές μου κι έφερα πίσω 600 γραμμάρια παραπάνω :(.
Σήμερα ζυγίζω 72,6 (έναντι 72 την προηγούμενη εβδομάδα).
Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς τη δυσκοιλιότητα που με έπιασε (λόγω αλλαγής περιβάλλοντος), τα ούζα, τα τσίπουρα και τις μπύρες που κατέβασα.... Με τις μπύρες μάλιστα, οφείλω να ομολογήσω ότι έπινα τουλάχιστον 4-5 μπουκάλια την ημέρα στην καθησιά μου.
Επίσης το φαγοπότι που έπεφτε μεσημέρι βράδυ και ειδικά το βραδυνό που συνοδευόταν πάντα απο τοπικά γλυκά και τα οποία δοκίμασα ΟΛΑ (γιατί είμαι τρομερά λιχούδω)... νομίζω ότι πάλι καλά τα κατάφερα.
Αναλογεί σε περίπου 100 γραμμάρια την ημέρα. Δηλαδή άν το πάω έτσι και στις διακοπές του Αυγούστου, θα φέρω πίσω μαζί μου 2 κιλά στις 20 μέρες.... (αν και τον Αύγουστο δεν θα έχουμε μαζί μας τα παιδιά κι έτσι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ένα πιό σφιχτό πρόγραμμα στο φαγητό.)
Νομίζω ότι δεν είναι άσχημα. Τι λέτε;
Μάρω μου μια χαρά με λίγο διατροφούλα σωστή σε κανένα 2-3 ημέρες θα είσαι οκ!!!μπράβο
Ελπίδα μπράβο!! Είδες που ξεκόλλησε η ρημάδα η ζυγαριά; Δυναμικά και με καλή διάθεση για τη συνέχεια.
Μάρω, μια χαρά ήταν, πέρασες σούπερ και έφερες μόνο 600 γρ τα οποία θα φύγουν στο πι και φι. Μη σου πω ότι μπορεί να το χρειαζόταν ο οργανισμός σου κιόλας γιατί κι ο διαιτολόγος μου είχε πει ότι αν κολλήσω σε κάποιο σημείο μπορώ είτε να φάω λιγότερο για λίγες μέρες ή περισσότερο για να ενεργοποιηθεί λίγο ο μεταβολισμός.
Φιλιά!
Hilda μου ελπίζω να συμβαίνει αυτό που λές με το μεταβολισμό γιατί είχα κολήσει την περασμένη βδομάδα πρίν φύγω.
Τον βοήθησα αρκετά μάλιστα με όσα έφαγα αυτές τις μέρες.
Απο σήμερα έχω αρχίσει πάλι τα δημητριακά και τα γιαούρτια μήπως ξεκολήσω.
Σημερα εκλεισα μια εβδομαδα διαιτας και ειμαι 92,5.Εχασα δηλαδη 2,5!
Ειπα να φτιαξω κι εγω ενα τικερακι!!!
μαλλον κατι εκανα λαθος πριν...
Σήμερα έκανα παρασπονδία και ζυγίστηκα εκτός προγράμματος (κανονικά είναι την Τρίτη), αλλά είχα αγωνία για να δώ τι έγιναν εκείνα τα 600 γραμμάρια που έφερα πίσω για σουβενίρ απο τη Σαμοθράκη...
...λοιπόν.... σήμερα ήμουν 71,9 !!!!
Γιούπιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!
(Το επίσημο ζύγισμα όμως θα γίνει την Τρίτη)
(Το επίσημο ζύγισμα όμως θα γίνει την Τρίτη) XAXAXA αυτο ειχε πολυ πλακα..
το κανω κι εγω αυτο το <κρυφο> ζυγισμα..
ανεβηκα επιτελους στη ζυγαρια μου και ευτυχως αν και μολις μου τελειωσε η περιοδος(φοβομου να να ανεβω κατα τη διαρκεια ) εχω χασει 200gr. χαιρομαι γιατι τουλαχιστον δεν πηρα αντε να δουμε τι θα γινει την επομενη βδομαδα προς το παρον 56,3
Αφού τσίμπησα χθες στην ταβέρνα τηγανιτά, και παξιμαδάκια μουλιασμένα στη σαλάτα και έφαγα και τις πιπεριές από το πιάτο του άντρα μου και ήπια και κρασί λέω "αυτό είναι. Θα έχω την τρελή παρακράτηση και όταν ζυγιστώ το πρωί θα είμαι στα ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα". Αμ δε! 2 κιλά ολοστρόγγυλα, λαχταριστά και ζουμερά πήγαν από 'κει που πήγαν και τα άλλα 19 :D
Επισήμως σας ανακοινώνω ότι είμαι πλέον 114, 6 :) Επόμενος στόχος να πέσω κάτω από τα 110 για να βάλω και το δεύτερο χρωματιστό παντελόνι που θα μου στείλει η θεία μου :D :D :D
Φοβάμαι ν'ανέβω στη ζυγαριά....την τελευταία βδομάδα είχα 2-3 επεισόδια υπερφαγίας και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.. μετράω πόντους μανιωδώς και μέχρι στιγμής είμαι στα ίδια. Ν'ανέβω ή να περιμένω καμιά βδομάδα?
Hilda μου αν πιστεύεις ότι θα απογοητευτείς αν ανέβεις και δεν δείξει λιγοτερο η ζυγαριά και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την προσπάθεια σου... μην ανεβαίνεις.
Αν όμως ακόμα και αν δεν εχεις χασει, αυτό ειναι κίνητρο για σενα να πεισμώσεις και να εστιαστείς περισσότερο στο στόχο σου τότε ζυγίσου! Μη ξεχνάς ότι και τα επεισόδια υπερφαγίας δυστυχώς μεσα στο πρόγραμμα ειναι.. Τα ξεπερνάμε όμως και συνεχίζουμε δυναμικά με εστιασμό στον στόχο!!!!!
μην ανεβεις γλυκια μου..αυτο το ανεβασμα με πηγαινε ως πριν λιγο καιρο πισω///...μην ανεβεις...pls!
Σήμερα είμαι 79.8... εχασα 200γρ. τις τελευταίες 10 μέρες....γμτ....και όχι τπτ αλλο αλλα δεν τρώω σχεδόν τπτ...
Λογικο δεν ειναι ;;Το να μενεις νηστικη απλα τρελαινεις τον οργανισμο σου,και κατακρατει λιπος για να συντηρηθει με αποτελεσμα να μην χανεις!!Quote:
Originally posted by olizyz
Σήμερα είμαι 79.8... εχασα 200γρ. τις τελευταίες 10 μέρες....γμτ....και όχι τπτ αλλο αλλα δεν τρώω σχεδόν τπτ...
Μην πεφτεις κατω απο 1200 θερμιδες τη μερα..τρωγε τη πρωτεινη σου με σαλατουλα,τα ψαρακια σου,ζυμαρικα 1 φορα τη βδομαδα,φρουτακια,δημητρια κα και θα δεις!
@ Tricky_Spider : μπράβο κοπελιά!! άντε και κάτω απ'τα 90 τώρα. Τέλεια!
Εγώ κρατήθηκα και δε ζυγίζομαι ακόμα (αφού κατέβασα κοπάδια την προηγούμενη βδομάδα!).
Σε λίγες μέρες θα το επιχειρήσω.
Φιλιά!!
Εχω καλα νεα εχασα μισο κιλακι ακομα και μαλλον η αισιοδοξη μου διαθεση με οδηγησε στο αγαπημενο μου μαγαζι και αγορασα τεσσερα φουστανακια διοτι πραγματικα μου αρεσα μεσα σε αυτα, τελικα η διαθεση παιζει σημαντικο ρολο διοτι δε μπορει μεσα σε μια βδομαδα να εχει αλλαξει το σωμα μου !
πριν μια βδομαδα που πηγα ξανα για ψωνια δεν αγορασα τιποτα διοτι ολα με εδειχαν χοντρη !!!!!!
τι συμβαινει ρε παιδια ? μπορει καμια να μου πει πως μπορει καποιος να χασει εντελως την εικονα του κορμιου του να μην ξερει αν θελει να αδυνατισει η οχι ?
δεν εχω βαλει ticker με τα κιλα μου δοτι θελω να βαλω ενα που να μετραει την διαθεση μου την κυριακη που πηγα στη παραλια ηθελα να κρυφτω κατω απο τη πετσετα μου διοτι ακριβως μπροστα μου ηταν δυο ζευγαρια εφηβων με αψογα κορμια που κοροιδευαν ολο τον κοσμο που ειχε παραπανω βαρος και εχω την εντυπωση οτι μαλλον και εμενα μαζι ( εκτος και εαν σχολιαζαν την αποτριχωση μου !!!!!) και μου χαλασαν ολη τη διαθεση τα μα@##κισμενα
μπράβο κορίτσια!
έτσι μπράβο! Συνεχίστε με το ίδιο πείσμα.
Βρε natallia, το ξέρεις και εσύ πως η εφηβεία είναι περίεργη φάση για τους περισσότερους.
όλες οι ανασφάλειες μας, πιστεύαμε, πως μπορούσαν να καμουφλαριστούν μέσα από την υπεροψία μας...
Ακόμα και το μισό κιλό, πάντως, μπορεί να είναι τόσο σημαντικό για ένα φερμουάρ που πριν μια εβδομάδα δεν έκλεινε...
Για σκέψου το και συνέχισε...
@ maroulaki δυστυχώς κάτω από 1200kcal επιβάλετε... όταν ήμουν 95 κιλά η ενδοκρινολόγος μου μου είχε δώσει δίαιτα 950kcal
ναι κι εγω 900-950 θερμιδες τρωω.αρα η olizyz που ειναι και 12 κιλα λεπτοτερη αμα τρωει πανω απο 1200 θερμ την ημερα δεν νομιζω να χασει ευκολα κιλα..
@HILDA σ'ευχαριστω πολυ! ευχομαι να σου δειξει η ζυγαρια οτι ποθεις!!