gourounaki απο τα 84 εως 77 σε ποσο καιρο κατεβηκες?κανεις διατροφη παραλληλα και γυμναστικη?
Printable View
gourounaki απο τα 84 εως 77 σε ποσο καιρο κατεβηκες?κανεις διατροφη παραλληλα και γυμναστικη?
Quote:
Originally posted by porki
σε 2,5 μηνες με διατροφη και reductil 10 mg και 1 ωρα γυμναστικη στο σπιτι μονη ¨--------->στατηκο ποδηλατο μιση ωρα ταυτοχρονα βαρακια για τα χερια και μετα στο στρωματακι μου που αγορασα απο το τζαμπο 60 κιλιακους!Γυμναστικη κανω 9 μηνες.
νομιζω οτι εγω τζαμπα τα περνω τα χαπια ...μολις γυρισα απο ενα παρτυ και εφαγα και αν δεν ντρεπομουν θα ετρωγα και αλλο...αγαπητες μου συνοδηποροι για ακομα μια φορα νιωθω πολυ απογοητευμενη...
Quote:
Originally posted by porki
νομιζω οτι εγω τζαμπα τα περνω τα χαπια ...μολις γυρισα απο ενα παρτυ και εφαγα και αν δεν ντρεπομουν θα ετρωγα και αλλο...αγαπητες μου συνοδηποροι για ακομα μια φορα νιωθω πολυ απογοητευμενη...
ποσες μερες περνεις τα ρεντουκτιλ?
καλημερα...τα ρεντουκτιλ τα ξεκινησατην πεμπτη το βραδυ
ειναι πολυ νωρις για να περιμενεις αποτλεσματα κανε ιπομονη
Εχω ερωτηση προς Heart.Καταρχην συχγαρητηρια και οσα μπραβο και να σου πω ειναι λιγα.Εισαι μεγαλη εμπνευση για ολους.Πιστευω θα ηταν χρησιμο να μας μιλησεις για ολο αυτο το διαστημα, αν λυγιζες αν χαλαγες καποιες μερες την διαιτα σου αν πιστευες οτι δεν μπορεις να τα καταφερεις , αν εκανες γυμναστικη και τελος τι τυπου διατα εκανες.Please μην με κραξεις για τις πολλες ερωτησεις
παιδια αν θελετε πραγματικη εμπνευση, τουλαχιστον σε μενα πιανει και πολλες φορες κλαιω κι απο συγκινιση παντε στο you tube και πληκτρολογηστε weight loss journey ειναι εμψυχωτικο να βλεπεις τοσο παχυς ανθρωπους και μετα να τους αναγνωριζεις μονο απ'τα ματια τους η ευτυχια τους και το χαμογελο τους σε διαπερνουν εστω και διαδυκτιακα . . .
Ας το δοκιμασουμε κ αυτο...εγω λεω να βγαλω μια φωτογραφια με μαγιο κ τους πατσαδες δεξια κ αριστερα να την κανω μεγενθυνση κ να την βαλω εξω απο το ψυγειο μηπως κ καποια στιγμη καταλαβω οτι ειμαι χαλια...γιατι οσο το σκεφτομαι τρωω περισσοτερο ισως αν το βλεπω μου κανει κανενα κλικ στον εγεφαλο κ παρει την αναποδη στροφη που πρεπει ..κ με φερει επιτελοσ στον ισιο δρομο....λετε?
εγω κοριτσια εβγαλα φωτο οταν ειμουν 86 κιλα πριν και την εχω κριπσει μεσα σε αρκετους φακελους στον υπολογιστη κ 8α βγαλω κ αλλη μια οταν φτασω τον στοχο μου μετα.
πριν και μετα ιιιιιιιιιχιχιχιχι
γεια σας κοριτσια, σε εσας ποτε αρχισε να επιδρα το reductil κα σας κοπηκε η ορεξη? τα εχω παρει στο κρανιο..
σε μενα επιασε μετα απο μιση μια ωρα.
τυχερη χιρομαι για εσενα
χαιρομαι εννοω
Καλησπερα. και εγω δει σημαντικη διαφορα στην ορεξη με τα reductil.
ειμαι στην πεμπτη μερα σημερα και πραγματικα ειναι πρωτη φορα που για πεντε μερες ακολουθω πιστα την διατροφη τησ διαιτολογου μου :p . μο υεχει κοψει αισθητα την ορεξη σε σημειο να τρωω και λιγοτερο απο οτι μου λεει....
μου φεναιτε αδιανοητο πωσ μου συμβαινει αυτο... γιατι πριν κατεβαζα ολοκληρο ψυγειο...
βεβαια τωρα εχω ακομη εναν λογο να θελω να αδυνατησω. ο αδερφος μου εκανε προταση γαμου στην κοπελα του.... οποτε μαλλον μεχρι το φθινοπωρο θα εχουμε γαμους!!!! αρα πρεπει να γινω κουκλα :p
(στο γαμο θα ειμαι σιγουρα καλεσμενος αυτος μου μου αρεσει.. ειναι γνωστος της κοπελας του αδερφου μου. θελω να με δει και να παθει ατυχημα..... ) νομιζω ειναι ενα πολυ καλο κινιτρο
super ζωητσα εχεις το τελειο κινητρο..τι διατροφη ακολουθεις?
μπραβο ζωητσα.και μενα ακριβος τα ιδια εμ τα ρεντουκτιλ.με κανουν να ακολου9ο πιστα την διατροφη π μου εδωσε ο γιατρος μ και να τροω μαλιστα κ λιγοτερα!!
εχω κανει ενα ποστ reductil+diatrofh θα βαζω καθε φορα την διατροφη που μου δινει ο διαιτολοσ μου. μπες να δεις
ακυρο porki diatrofh+reductil
το εχω ονομασει :S
το ειδα:) Ετσι κανω και εγω διατροφη (απο σημερα πιο σοβαρα) τα reductil γυμναστικη (αυριο ξεκιναω power plate) πηρα και κρεμες για το σωμα με την ορεξη τι θα κανω δεν ξερω...
Παντως νιωθω καλα που τα λεμε..μου δινει δυναμη
θελω και εγω να ξεκινησω γυμναστηριο.. αλλα..
πρωτον ντρεπομαι γιατι ολες ειναι κορμαρες.. και δευτερον θελω να κανω aerobic αλλα το γυμναστηριο στο οποιο με βολευουν τα προγραμματα του ειναι μιση ωρα περπατημα απο το σπιτι μου και η συγκοινωνια δεν βολευει.. οποτε αοκλιεται ακομη και αν αρχισω να συνεχισω να πηγαινω καιρο..
τοτε μπορεις να αγορασεις ενα διαδρομο εχει και με 99 ευρο στον μαρινοπουλο,να παρεις 2 βαρακια των 1,5 και να ασκεις τα χερια σου την ωρα π κανεις διαδρομο η στατικο ποδηλατο και ενα στρωματακι να κανεις 50 κιλιακους.αυτα ακανω κ γω αλλα με στατικο ποδηλατο .κα8ε μερα μιση ωρα με μια ειναι αρκετο.
να δω προς το παρον ψαχνω σπιτακι/..... :p
αν εχω χωρο εκει θα παρω
porki ποια χάπια παίρνεις των 10 ή 15. Εγώ τις δύο πρώτες εβδομάδες που έπαιρνα των 10 με είχαν πιάσει και είχα χάσει 4 κιλά., δεν πείναγα καθόλου. Μετά άρχισα να πεινάω και ξεκίνησα των 15 αλλά δεν ήταν όπως στην αρχή πεινάω και έχω και λαιμαργίες ίσως όχι να φάω όλο το ψυγείο, ίσως χορταίνω λίγο πιο εύκολα. Πάντως τα reductil σίγουρα δεν είναι η θαυματουργή λύση για το αδυνάτισμα σε βοηθάνε να κάνεις το πρόγραμμα διατροφής σου λίγο πιο εύκολα. Αλλά χρειάζεται προσπάθεια και δίαιτα και άσκηση και θέληση και επιμονή....... δυστυχώς πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι όποιο τρόπο κι αν διαλέξουμε σαν βοηθητικό για αδυνάτισμα χρειάζεται συγχρόνως και δίαιτα και άσκηση..... Εγώ προσπαθώ να μπω σε αυτή τη φιλοσοφία γιατί στην αρχή με τα reductil έλεγα αχ τι ωραία δεν πεινάω, τώρα όπως που άρχισα να τα συνηθίζω λέω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει θαυματουργό χάπι αλλά μόνο ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ σε ένα σωστό πρόγραμμα......
Καλημέρα, ξεκινησα των 10mg και η αληθεια ειναι οτι σημερα δεν πειναω καθολου και το βραδυ εφαγα μονο μια μπανανα μακαρι να συνεχιστει αυτο...
porki πρεπει να τρως ομως. να ακολουθησεις καποιο ισοροπημενο διαιτολογιο. δεν κανει να μην τρως καθολου
συμφωνώ πρέπει να τρως, επίσης τα χάπια δεν λειτουργούν σε όλους το ίδιο....
αν ακουληθεισ ισορρπημενο διαιτολογιο τοτε θα σου ειναι πιο ευκολο οταν τα χαπια δεν θα επιδρουν στον οργανισμο σου να ακολουθησεις καποια διαιτα.
ετσι υποθετω τουλαχιστον.
αλαλουμακι σε καπια εχεις δικιο αλλα το φαρμακο αυτο δεν ειναι απλα βοη8ητικο αλλα κανει και καυσεις.πρεπει να ρποσπα9ησουμε και μεις παρα πολυ στο μετα.να μα8ουμε να τρωμε πλεον υγιεινα για να μην τα ξαναπαρουμε.σε μενα παντος επιασαν και πολυ μαλιστα .εχω φτασει σε σημειο να τροω με το ζορι οτι γραφει το διατροφολογιο μου.
κανω διατροφη αλλα αν διαβασετε προηγουμενο post τα βραδυα κανω επιδρομες στο ψυγειο και χθες το βραδυ ναι μεν σηκωθηκα αλλα δεν πεινουσα τοσο οπωτε εφαγα μονο μια μπανανα...
porki ιπομονη αν χασεις κιλα 8α κλισει το στομαχι σου.
ας κάνουμε λοιπόν υπομονή γιατί και μένα έχει ανοίξει η ορεξή μου και κάνω πάλι βλακείες.....
υπομονη εχετε δικιο..
ποσα κιλα χανετε μεσο ορο το μηνα με τα χαπια?
εγώ έχασα 6 σε 20 μέρες και κόλλησα....
4 kila ton mhna liga alla kala k den pernonte toso eukola.
αυτό είναι αλήθεια, και εγώ εδώ και μία εβδομάδα τρώω συνέχεια βλακείες και δεν έχω πάρει γραμμάριο.....είπα όμως από αύριο τέλος... αρχίζω πάλι πρόγραμμα.....
6 κιλα σε 20 μερες ε?θα ηταν ιδανικο ....αν εχανα 18 σε 2 μηνες...μετα οσο αργα κ να τα εχανα δεν θα με πειραζε...αρκει να φυγει ολο αυτο το λιπος απο πανω μου...αυριο ειχα ραντεβου με την ενδοκρινολογο για τα χαπια αλλα δεν θα μπορεσω να παω λογω δουλειας κ το χα κανονισει τοσο καλα...αντε τωρα να ξαναβρω ραντεβου
εγω κοριτσια δεν ξερω αλλα με πιανουν τα φαρμακα και αρχιζω και μιαζω με κοπελα αχχχααχαχ.μου εχουν φαρδινει αρκετα ρουχα κ μου πανε η κοιλια εφυγε σχεδον ολη ο ποπος μικρανε παρα πολυ λογο κ γυμναστικης και αγοραζω παντελονια που μ μπενουν ευκολα κ μου πανε.και τα ποδια μου εχουν γινει πολυ ομορφα κ καλιγραμμα.λιγα ακομα κιλα κ 8α πετυχω τον στοχο μου.ειμαι πολυ χαρουμενη το ιδιο ευχομαι να πετυχετε ολες σας το αξιζουμε!
εγω την τετατη εχω ραντεβου με την διαιτολογο μου... για να δουμε πως πηγε η πρωτη βδομαδα.. δεν εχω ζυγαρια στο σπιτι μου. την πεταξα για να μην ανεβαινω καθε ωρα και αγχωνομαι,,αλλα το παντελονι το νοιωθω πιο ανετο πανω μου...... για να δουμε.. θα μου κανει και λιπομετρηση.. εκει θα πεσει γελιο...το λιπος θα ειναι 200% τα εκατο πανω απο το φυσιολογικο μου φενεται.
Ζωητσα μο, πριν 1 χρονο πηγα σε μια πολυ καλη διαιτολογο οπου χασα 6 κιλα λιπος και σχεδον καθολου μυικη μαζα αναμεσα στις λιπομετρισεις με ζυγιζε και εχανα 300-600γρμ. την εβδομαδα οταν ερχοταν η μερα της λιπομετρισης ειχε κατεβει το ποσοστο λιπους στο σωμα μου, αλλα στα κιλα δεν ειχα θεαματικη αλλαγη.Γιατι στα γραφω αυτα?Γιατι περισσοτερη σημασια εχουν τα ρουχα που φαρδενουν παρα η ζυγαρια γιατι ως γνωστον εμεις οι γυναικες εχουμε και κατακρατιση υγρων που αυτο μπερδευει τη ζυγαρια..Αν λοιπον την τεταρτη δεν δεις κατι εντυποσιακο στη ζυγαρια μην στεναχωρηθεις και σταματησεις η λιπομετριση εχει σημασια.Α να μην ξεχναμε και τον κουκλο που θελεις να εντιποσιασεις στο γαμο...:)