κοριτσιa, απο τη στιγμη που θα χαθουν τα κιλα το σωμα θελει ενα χρονικο διαστημα να ερθει στα ισα του!!!
η γυμναστικη ειναι εγγυηση, μην απογοητευεστε που οσο χανατε ενω γυμναζοσασταν δε σφιγγατε οσο θα θελατε!!
το εχω δει να συμβαινει :)
Printable View
κοριτσιa, απο τη στιγμη που θα χαθουν τα κιλα το σωμα θελει ενα χρονικο διαστημα να ερθει στα ισα του!!!
η γυμναστικη ειναι εγγυηση, μην απογοητευεστε που οσο χανατε ενω γυμναζοσασταν δε σφιγγατε οσο θα θελατε!!
το εχω δει να συμβαινει :)
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ, με κολακεύετε κυρίες μου!!! Δε χάνετε και τπτ πάντως, μην ανησυχείτε.
Δεσμεύομαι να βάλω τις επόμενες μέρες, τώρα είναι δύσκολο για τεχνικούς λόγους.
:PQuote:
Originally posted by mitsokolo
smart & click : κουφαλιτσες! σαν να σας βλεπω πισω απ την οθονη να τριβετε τον δεικτη σας στην παλαμη σας και να φωναζετε : NIAAAAAAA NIA NIA NIAAAAAAAA NIAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol:
exactly :PQuote:
smart & click : κουφαλιτσες! σαν να σας βλεπω πισω απ την οθονη να τριβετε τον δεικτη σας στην παλαμη σας και να φωναζετε : NIAAAAAAA NIA NIA NIAAAAAAAA NIAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol:
+1Quote:
Originally posted by smart
Quote:
Originally posted by click
... και να βαλει δε θα βαλει προσωπο και δε φανταζεστε τι θα χασετε
χοχο
+1
:spin:
παιδια σα βραδυά απονομης δεν ειναι η αποψινη?
πολυ με αρεσει :)
α ετσι εεεεεεεεεεεεεεε? το παραδεχεστε! να τη και η τριτη της παρεας!!!!
τι ωραια θα ηταν να μπορουμε να βρεθουμε ολοι και εκτος φορουμ..
αχαχαχαχαχααχαχαχααχαχQuote:
α ετσι εεεεεεεεεεεεεεε? το παραδεχεστε! να τη και η τριτη της παρεας!!!!
ναι ζωητσα, τελεια δε θα ταν ? :)
αυτο θα το ηθελα και γω παρα πολυ...πιστευω το χειμωνα ολο και κατι θα γινει...
συμφωνώ και επαυξάνω :D:D
οπως ωραια θα ηταν να υπηρχε καποιο προγραμμα και να μπορουσαμε να μιλαμε μεσω καμερας .. αλλα ολοι μαζι .....
αντε και ακομα μια....! τελευταια !
ειναι λες και βλεπεις αλλον ανρθωπο .. εκτος απο κιλα ... εχεις γινει και πολυ πιο μικρη σε ηλικια!!!!!!
Αχ ναι!!Κι εγώ θα το ήθελα...!:)
καλε κυρια πειτε και σε μενα οταν το κανονισετε :cul:
migg & χριστίνα απίστευτες!!!
μπράβο σας ρε κορίτσια!!!!
αλήθεια, ποια ηταν η κινητήριος δύναμη?
θελω κι εγωωωωωω!!!!! :)
ναι ρε, πολλα χρονια δινουν τα κιλα....
χριστινα, το 1/3 εχεις μενει :O
πραγματι τα επιπλεον κιλα, προσθετουν και χρονια στην οψη.
τωρα φαινεσαι κοριτσακι χριστινα! φτου φτου
που βρισκεσαι?Quote:
Originally posted by connie
καλε κυρια πειτε και σε μενα οταν το κανονισετε :cul:
χαχαχα !! κοριτσιααααααα... να θυμισω πως ΕΙΜΑΙ κοριτσακι !!! 19 χρονων ειμαι μονο ! μην με μεγαλωνετε !!!
τωρα ισως κ κινητηρια δυναμη να σας φανει λιγο πεζη αλλα εγω θα το πω..!
οσο καιρο ημουν στα 104++ κιλα παντα ειχα αγορια τα οποια ΕΚΕΙΝΑ θα με επελεγαν..κ εγω συμβιβαζομουν και ελεγα οκ, ας ειμαι μαζι του, μονο σ αυτον αρεσω ! αυτο λοιπον δεν μ αρεσε ! ηθελα τους συντροφους μου να τους επιλεγω ΕΓΩ ! κ ετσι λοιπον ξεκινησα.. και τωρα το απολαμβανωωωωω !:tumble:
καλα χαιρομαι πολυ πολυ που βλεπω σε ολους σας καταπληκτικα αποτελεσματα!! μιλαμε για αποκαλυψη ! επισης χαιρομαι που ενω ειχε ατονισει το τοπικ αυτο με αφορμη της φωτο που αναρτησα σημερα ,βαλατε και εσεις. ευχαριστω. παω για υπνο τωρα δεν θα ξυπναω αυριο. φιλια
katie οντως, εκανες την αρχη σημερα και εγινε πανικος απο φωτος!
χριστινα, φαινεσαι 19 (δηλαδη κοριτσακι) τωρα, στα 104 φαινοσουν καμμια 25αριά+
:thumbup: καλα τους εκανες!!! χιχιχιQuote:
Originally posted by xristinakalb
χαχαχα !! κοριτσιααααααα... να θυμισω πως ΕΙΜΑΙ κοριτσακι !!! 19 χρονων ειμαι μονο ! μην με μεγαλωνετε !!!
τωρα ισως κ κινητηρια δυναμη να σας φανει λιγο πεζη αλλα εγω θα το πω..!
οσο καιρο ημουν στα 104++ κιλα παντα ειχα αγορια τα οποια ΕΚΕΙΝΑ θα με επελεγαν..κ εγω συμβιβαζομουν και ελεγα οκ, ας ειμαι μαζι του, μονο σ αυτον αρεσω ! αυτο λοιπον δεν μ αρεσε ! ηθελα τους συντροφους μου να τους επιλεγω ΕΓΩ ! κ ετσι λοιπον ξεκινησα.. και τωρα το απολαμβανωωωωω !:tumble:
καληνυχτα και απο εμενα. . το πρωι εχει ξυπνημαστις 5.30 .... φιλια
καληνυχτα!!! φευγω κι εγω!!!! σμουτσσσσσ κουκλες κ.... κουκλοι !
σμουουουτς
χριστιναααααααααααα μπραβο κοριτσι μου..χιλια μπραβο...αγνωριστη........
Quote:
Originally posted by zwhtsa
καληνυχτα και απο εμενα. . το πρωι εχει ξυπνημαστις 5.30 .... φιλια
αυτο δεν ειναι πρωι! αυτο ειναι σε λιγο :P
καληνυχτα μοντελινια!
καληνυχτααααααααα
πραγματικα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ειστε κουκλες μπραβο σας βρε κοριτσια ,αντε και στα δικα μας,αν και μου φαινεται απιαστο ονειρο,ουπς μαλλον στα αποθημενα παει αυτο οχι εδω.:starhit:
Κούκλες. Συγχαρητηρια σε όλες!!!!!
Καλά κορίτσια θεές!!!!!!!! Κεΐτυ μου, Χριστίνα, migg!!! τι αλλαγές είναι αυτές!!!!!!!!!!! Cherie μου δυστυχώς τις αφαίρεσες και δεν τις πρόλαβα!!! Αλλά μειλάμε για μεγάααααααααααααλη διαφορά κορίτσια!!! Μπράβο σας!!!! Λέτε να ανεβάσω και εγώ εδώ? αν και ανεβάζω στο τόπικ μου συχνά.
εννοειτε καλε τι ρωτας?
Ετσι για να υπάρχει και εδώ !!!! (είμαι ψωνάρα, το ξέρω :P)
Μπράβο σ' όλα τα κορίτσια.. τρομερές διαφορές!!
migg το έχεις κούκλα μου, μπράβο..!!
χριστίνα τι να πω έχω μείνει speechless.. τελικά άμα το θες πραγματικά όλα γίνονται..!!
Πωλινάκι φτου! Αυτό που βλέπω και χαίρομαι είναι ότι έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση σου!
Ζωήτσα δεν είχα δει το πριν.. εντυπωσιακή διαφορά!
Ζήλεψα με τις φωτός.. έχω δεσμευτεί να βάλω στα 99 να φαίνεται και κάποια διαφορά έτσι? χιχι
Karen μου θενκς! Θα περιμενουμε πως και πως και τις δικές σου!
καλα πωλινα τρελη διαφορα!!!!! μπραβο! αντε μακαρι ολοι μας να φτασουμε το στοχο μας ......
και νομιζωω πως ολες μας δειχνουμε μικροτερες ...
φανταστειτε ποσο θα σκανε οσες μας κακολογουσαν για τα κιλα μας ..
και αδυνατησαμε .. και μικριναμε σε ηλικια .. ενω αυτες θα πρεπει να κανουν λιφτινγκ χαχαχα