πιστευω οτι ενα μικρο στηθος δε μπορει να ναι πολυ χαλαρο.δε ξερω αν ισχυει βεβαια κατι τετοιο αλλα ετσι το χω στο μυαλο μου!
Printable View
πιστευω οτι ενα μικρο στηθος δε μπορει να ναι πολυ χαλαρο.δε ξερω αν ισχυει βεβαια κατι τετοιο αλλα ετσι το χω στο μυαλο μου!
Quote:
Originally posted by granita
γρανιτα μ σε σχεση με τις κοπελες στην ηλικια μου, ειναι παααρα πολυ χαλαρο κι ας ειναι μικρο.
τοτε μαλλον μονο η γυμναστικη θα σε βοηθησει.
Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
rouli αφού είσαι ακόμα στην ανάπτυξη πλακώσου στα βάρη και στις κρέμες σύσφιξης για το στήθος. πρόλαβέ το τώρα, γιατί μετά δε θα μαζεύεται
κανω αρκετες ασκησεις με βαρακια. τα βαρακια ομως γυμναζουν το στερνο που εχει μυες, οχι το στηθος, αφου το στηθος ειναι λιπωδης ιστος μονο. :/
με τις κρεμες συσφιξης λες να καταφερω κατι??εχεις καποια να μου προτεινεις που να κανει δουλεια?
δυστυχώς δεν έχω κάποια πρόταση, γιατί με ευλόγησε η μάνα μου με εξαιρετικά γονίδια και παρά το βάρος και την ηλικία, το δικό μου βλέπει στο θεό. θα έλεγα πάντως να επιμείνεις με τις ασκήσεις για το στήθος, γιατί στους μύες του στέρνου στηρίζονται τα "κορίτσια". και σκέψου πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει αν τις σταματήσεις.Quote:
Originally posted by rouli
Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
rouli αφού είσαι ακόμα στην ανάπτυξη πλακώσου στα βάρη και στις κρέμες σύσφιξης για το στήθος. πρόλαβέ το τώρα, γιατί μετά δε θα μαζεύεται
κανω αρκετες ασκησεις με βαρακια. τα βαρακια ομως γυμναζουν το στερνο που εχει μυες, οχι το στηθος, αφου το στηθος ειναι λιπωδης ιστος μονο. :/
με τις κρεμες συσφιξης λες να καταφερω κατι??εχεις καποια να μου προτεινεις που να κανει δουλεια?
δυστυχως δεν εχω ιδεα,ισως ειναι καλες της ελανσυλ επειδη γενικα οι κρεμες της κανουν δουλεια αλλα δεν εχω κανει ποτε ολοκληρωμενη δουλεια (να βαζω δλδ κρεμα για 1 μηνα χωρις να το ξεχασω) για να δω αποτελεσμα.παντα βαζω 3 μερες κ μετα το ξεχναω!
οκ κοριτσια θα το ψαξω, την γυμναστικη ετσι κι αλλιως δεν την σταματαω (ασχετα αν εχω να παω στην προπονηση απο την παρασκευη.) :)
142,3/126/70
στον διαιτολογο 84.5 σημερα, στοχος 83 σε μια εβδομαδα.
αρχικό: 104
τωρινό: 93 και (σίγουρα τσίμπησα κάτι, γιατί χτες έφαγα παραπάνω γμτ)
στόχος: κάτω από 90..
καλημερα καινουρια κι εγω στη παρεα ξεκιναω με 66 κιλα και υψος 1.66 στοχος να δω επιτελους αυτο το 5 μπροστα τα τελευταια χρονια ολο το αναβαλω και ολο αποτυχιες μακαρι μαζι σας να τα καταφερω.
25/7 70 kg
25/8 67 kg
25/9 64 kg
25/10 62 kg
25/11 60 kg
25/12 58 kg
τον εφτασα κ τον περασα προ πολλου!Quote:
Originally posted by koralaki
στον διαιτολογο 84.5 σημερα, στοχος 83 σε μια εβδομαδα.
υγρα θαταν.
συνεχιζω για 82.0
μπράβο κοραλάκι
142,3/125,5/70
103/100/62
γεια σααααααααας!!!!
σημερα εφτασα τον πρωτο στοχο μου. Στις 7 ιουνιου ειχα βαλει στοχο οτι θα χασω 4 κιλα μεχρι τις 7 ιουλιου και εχασα 3,700!!!
συνεχιζω με νεους στοχους!!!!!
καλη συνεχεια!!
ΑΡΧΙΚΟ: 124
ΤΩΡΙΝΟ: 114
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ: 65 κι ο Θεός και το μυαλό μου βοηθός!!
109/100/68
Καλημερα σας κι απο μενα
77/72/67
142,3/122,8/70
ξεκίνησα στα 140.8, τώρα ειμαι 124.2 και θέλω να φτάσω στα 70!
καραμέλα ξεκινήσαμε σχεδον στα ιδια κιλα, είμαστε σχεδόν τα ίδια τώρα(εγω έχω παραπάνω βέβαια) αλλα έχουμε ακριβώσ τον ίδιο στόχο!! ελπίζω να τον πετύχουμε!! καλή συνέχεια!!
[img]http://www.ticker.7910.org/wa_124_03tq00000g41M2xzfDQ4Mjc2MzRwYXwmlzkxNjsmizk 0OTsm/zk1NzsgJiM5NjU7JiM5NjA7.gif[img]
ναι στο εγραψα και στο αλλο θεμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα το αλλο μισο μου στην διαιτα :DQuote:
Originally posted by mpekatsa
ξεκίνησα στα 140.8, τώρα ειμαι 124.2 και θέλω να φτάσω στα 70!
καραμέλα ξεκινήσαμε σχεδον στα ιδια κιλα, είμαστε σχεδόν τα ίδια τώρα(εγω έχω παραπάνω βέβαια) αλλα έχουμε ακριβώσ τον ίδιο στόχο!! ελπίζω να τον πετύχουμε!! καλή συνέχεια!!
[img]http://www.ticker.7910.org/wa_124_03tq00000g41M2xzfDQ4Mjc2MzRwYXwmlzkxNjsmizk 0OTsm/zk1NzsgJiM5NjU7JiM5NjA7.gif[img]
Περιμενουμε το 119,... στην γωνια αντε να ερθει γρηγορα
χαχα ναι κ γω!! αντε να ρθεί!! ανυπομονώ τόσο πολύ!! αλλα υπομονή... ειναι η 6η φορα που κανω διαιτα, παντα τα εχανα πολυ γρηγορα και εβαζα σε χρονο ντε τε επισης τα διπλασια. οποτε αυτη τη φορα είπα στον εαυτο μου φεεεεεεταααααααα και που θα παει, θα χαθουν! απτο χερι τουσ ειναι?!/? δεν νομιζω!!
θα τα καταφερουμε θα δεις, θα βοηθηθεις πολυ και απο αυτο το φορουμ γιατι ολες δινουμε και περνουμε δυναμη
το ξερω, γι αυτο και αποφασισα να μπω στην παρεα σασ!!! :)
95/82/75
καλημερες,
μπιζελι μου για να εχουμε κοινο στοχο
βαζω κ γω τα -7 κιλα
να δειξει το τικερ μου 78!
(το 78 της ζυγαριας μου καπου 75 θαναι!)
παμε μαζι?
αρχισα κ γω χθες διαιτα
103/85(σε αλλη ζυγαρια)/78
τώρα 56 στόχο 1ος 52 2ος 50
56/..52/..50
ο βασικος μου στόχος είναι 56 μέχρι το τελος του μήνα!αν το καταφέρω θα ναι τέλεια!
στοχος σε 10ημερες να εχω πάει 95 δηλαδη - 2,5 κιλα!! αντε να δουμε
μπράβο ρε κορίτσια!! ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ όπως εσείς!
96 / 94 / κάπου 70-75 και θα είμαι μια χαρά...
Πάμε κοραλάκι, αν κι εγώ τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πω οτι ακολουθώ όπως θα πρεπε τη διατροφή μου, όλο και κάτι παραπάνω προσθέττω..ελπίζω τουλάχιστον οι λιγούρες να ήταν απτη περίοδο, η οποία και ήρθε σήμερα και να συμμορφωθώ...:DQuote:
Originally posted by koralaki
καλημερες,
μπιζελι μου για να εχουμε κοινο στοχο
βαζω κ γω τα -7 κιλα
να δειξει το τικερ μου 78!
(το 78 της ζυγαριας μου καπου 75 θαναι!)
παμε μαζι?
αρχισα κ γω χθες διαιτα
Ας γράψω κι εγώ εδώ για να τα βλέπω, να τα θυμάμαι και να παίρνω χαρά:
75 / 65,2 / 60 [και λίιιγο πιο κάτω καλά θα ήταν, αλλά θέλω να το πάω ρεαλιστικά, χεχε]
142,3/120,6/70
95/80.5/75
μπιζελακι με το καλο το 7!
εγω αλλαξα στοχο,
καθε φορα θα εχω στοχο 2.5 κιλα το πολυ,
φασουλι το φασουλι...
ενω το 2.5 ειναι εφικτοτατο!
ηδη με επιμονη χαλι μαυρο κ χανω!
καθε φορα θα βαζω αλλα 2.5 στοχο
Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!
Σας επισυνάπτω μία τελευταία έρευνα που άλλαξε την αντίληψη για το έλεγχο βάρους όπως το γνωρίζουμε.Έχει επίσημα αναγνωριστεί,4 έρευνες δημοσιευμένες ΗΠΑ,Κίνα,Γερμανία (http://www.herbalifescience.com/rese...al-study-ucla/) και 4 υπό εξέλιξη,πως η υποκατάσταση γευμάτων βοηθάει στον έλεγχο βάρους και στην βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων.
142,3/119,1/70
ΑΛΛΑΞΑ ΔΕΚΑΔΑ :D
92-87-70...DYSKOLO....HDH STA PENTE KILA KAI EXW STAMATHSEI NA XANW.....XWRIS DIAITOLOGO..ME PALIA DIAITA APO DIAITOLOGO....APELPIZOMAI....